REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 4 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6506
24.4° Constanța Miercuri, 4 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6506

Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană

Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană

Victor ROTARU 1 decembrie 2022 | 13:03 2447

Mircea Geoană este de nerecunoscut. Secretarul general adjunct al NATO trece prin momente grele din cauza unor probleme de sănătate.

Mircea Geoană este de nerecunoscut. Fostul președinte al PSD, în prezent secretar general adjunct al NATO, trece printr-o perioadă extrem de complicată. Mircea Geoană se confruntă cu probleme de sănătate.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a participat zile acestea la reuniunea șefilor diplomațiilor din țările membre NATO, organizată la București. Mircea Geoană a apărut la întâlnire fără păr.

Potrivit unor surse, Mircea Geoană a fost diagnosticat cu o boală extrem de grea, a urmat un  tratament puternic, extrem de violent. În imaginile apărute în presă de la reuniune, secretarul general adjunct al NATO este de nerecunoscut.

S-a vorbit foarte mult despre deciziile pe care Geoană trebuie să le ia cu privire la viitorul său politic. Numele său a fost vehiculat în contextul alegerilor prezidențiale din 2024. Sunt mai multe voci care spun că Mircea Geoană ar putea fi candidatul susținut de PSD la viitoarele alegeri prezidențiale. Deocamdată fostul președinte al PSD nu a vrut să vorbească despre aceste speculații.

În august 2022, într-un interviu la Digi 24, Mircea Geoană spune că: „Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri. Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-au iradiat urshii ca s-a dat cu OTAN
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
41162937266
5/49
156923936
joker
9153820265