REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bobby din serialul Dallas s-a convertit la budism pentru a avea relaţii intime cu soţia

Bobby din serialul Dallas s-a convertit la budism pentru a avea relaţii intime cu soţia

Replica API 18 noiembrie 2021 | 00:00 3172

Patrick Duffy s-a convertit la budism după ce a cunoscut-o pe Carlyn Rosser. Când s-au întâlnit, ea era căsătorită cu un alt bărbat, dar cei doi au găsit o modalitate de a face ca relaţia lor să funcţioneze timp de zeci de ani, scrie okmagazine.ro.

Patrick Duffy, Carlyn Rosser

Patrick Duffy a jucat rolul super-eroului în clasicul film ştiinţifico-fantastic „Man From Atlantis”. Cariera sa în industria cinematografică datează încă din anii 1970. În tinereţe, actorul avea un mod special de a se conecta cu publicul, indiferent de rolul pe care îl juca. Din „Man From Atlantis”, el a devenit Bobby Ewing în „Dallas” Pe atunci, în vârstă de 36 de ani, a jucat alături de alte vedete notabile, printre care Linda Gray, Steve Kanaly, Charlene Tilton, Larry Hagman şi Victoria Principal. A părăsit serialul şapte ani mai târziu.

Patrick a jucat puţin în „Man From Atlantis” , dar producţia i-a oferit oportunitatea de a începe o carieră de succes. El a mărturisit că producătorul filma un al doilea proiect în paralel şi i-a cerut să facă parte din el.

Duffy nu a avut nevoie să dea o audiţie pentru rolul lui Bobby Ewing, care i-a adus recunoaşterea în industria cinematografică. El citează timpul petrecut în „Man From Atlantis” ca fiind perioada esenţială a carierei sale. Pe lângă faptul că vorbeşte cu multă dragoste despre cariera sa, un alt subiect pe care Duffy îl păstrează în suflet este căsătoria cu Carlyn Rosser. Actorul a cunoscut-o pe Rosser înainte să cunoască faima şi să facă avere.

Actorul a văzut-o pentru prima dată pe Rosser în timpul unui tur cu autobuzul. O şcoală îl însărcinase să joace rolul de povestitor la spectacolele unei trupe de dans, iar ea era balerină. Rosser l-a încântat cu frumuseţea ei, precum şi cu abilităţile ei de dans, chiar dacă era cu zece ani mai mare decât el. Cu toate acestea, ea era căsătorită de 13 ani şi mariajul era unul fericit.

În cele din urmă, i-a dezvăluit soţului că s-a îndrăgostit de altcineva şi s-au separat. Au fost căsătoriţi 50 de ani, până când moartea i-a separate. Rosser a plecat în 2017.

Dacă Rosser şi-a sacrificat fosta căsnicie pentru a construi una cu faimosul actor şi noul ei soţ a făcut sacrificii. S-a convertit la religia ei – budismul.

Actorul continuă să-şi laude soţia pentru că l-a ajutat să se maturizeze intelectual. Prin credinţele lor similare, el a dobândit încredere în sine, dar şi alte calităţi care i-au îmbunătăţit viaţa. Cu toate acestea, Patrick a dezvăluit odată că a avut un motiv întemeiat pentru care a devenit budist: a vrut să obţină undă verde pentru a se culca cu Rosser. Din fericire, această decizie nu a fost regretată de niciuna dintre părţi, deoarece a devenit parte integrantă a existenţei lor .

În ciuda scenelor de sex, starul nu s-a ataşat emoţional de actriţele cu care a jucat pe ecran. El a mărturisit că singurul moment în care a simţit că Rosser este supărată a fost atunci când a jucat cu Victoria Principal în „Dallas”.

La un moment dat, Bobby şi Pamela petrec o noapte frumoasă şi ajung să împartă şi ceva momente intime.

Duffy a explicat că în timpul scenei, Rosser s-a emoţionat, ceea ce l-a surprins oarecum. El a întrebat de ce a reacţionat aşa, iar soţia lui i-a spus că avea un look asemănător cu cel din nopţile lor de pasiune. Starul din „Dallas” a recunoscut că a fost o experienţă sfâşietoare, pentru că nu a intenţionat să-i provoace durere soţiei. Duffy a menţionat că probabil se gândea la ceva fără importanţă în timp ce filmau scena.

Carolyn şi Patrick Duffy au avut împreună doi băieţi, Padraic şi Conor. Rosser a murit de cancer în 2017, la vârsta de 77 de ani. Moartea ei a fost un mare şoc pentru familie şi fani. Duffy a spus că soţia sa nu a dat semen de boală şi le-a fost greu să se adapteze la această schimbare.

Moartea lui Rosser a fost devastatoare pentru actor, care nu s-a obosit să ascundă asta. A fost marcat de suferinţă, aşa cum nu fusese nici la moartea părinţilor săi, care fuseseră împuşcaţi în barul pe care îl deţineau. La câteva luni după moartea lui Rosser, văduvul îndurerat a relatat ce a simţit când şi-a dat seama că nu o va mai vedea niciodată.

„În această zi, acum 6 luni, inima mi s-a oprit, dar trăiesc aşa cum îşi doreşte ea. Vom fi împreună pentru totdeauna. Mulţumesc pentru dragoste”, a scris el pe Twitter.

După moartea lui Rosser, băieţii şi-au sfătuit tatăl lor să încerce să iubească pe altcineva şi să meargă mai departe. Abia anul trecut a decis să testeze apele cu o actriţă celebră, Linda Purl.

În mod surprinzător, Duffy a mărturisit că are o relaţie fericită . El a dezvăluit că nu s-a gândit niciodată că va găsi o altă femeie care să-l facă să se simtă bine în timpul vieţii sale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de unde ati copiat articolul acesta ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108