REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bogdan Aurescu: România și românii primesc o binemeritată recunoaștere și apreciere

Bogdan Aurescu: România și românii primesc o binemeritată recunoaștere și apreciere

Replica API 7 iunie 2022 | 22:16 877

Ministrul de externe Bogdan Aurescu spune că Premiul European Carol al IV-lea al Asociației Germanilor Sudeți, decernat sâmbătă președintelui Klaus Iohannis, reprezintă „o binemeritată recunoaștere și apreciere la nivel internațional” pentru România și români și se declară „onorat” că a făcut parte din delegația care l-a însoțit pe șeful statului la ceremonie.

Preşedintele Klaus Iohannis a primit sâmbătă Premiul European Carol al IV-lea al Asociaţiei Germanilor Sudeţi, într-o ceremonie care a avut loc la Hof, în Germania. „UE este unită în jurul valorilor sale fondatoare în care România şi românii cred cu toată puterea: libertate, democraţie, stat de drept, solidaritate, cooperare şi respect reciproc”, a spus președintele în discursul rostit după decernarea premiului.

„România și românii primesc, în acest fel, o binemeritată recunoaștere și apreciere la nivel internațional pentru poziția lor pro-europeană constantă și pentru susținerea fermă a valorilor europene. Onorat să fiu prezentă în delegația condusă de președintele Klaus Iohannis cu această ocazie foarte importantă”, a scris Bogdan Aurescu pe Twitter.

Asociația Germanilor Sudeți a decis în anul 2020 să acorde acest premiu președintelui Klaus Iohannis, ca o recunoaștere a meritelor sale în ceea ce privește înțelegerea și cooperarea dintre popoarele și țările Europei Centrale. Ceremonia nu a putut fi organizată atunci, din cauza pandemiei COVID, așa că a fost reprogramată pentru 4 iunie 2022, dată la care se sărbătorește și Ziua Germanilor Sudeți, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta te intereseaza pe tine Aurescule,recunoasterea internatzionala a Romaniei,despre niivelul de trai al romanilor care este cel mai mic dintre toate tarile membre U.E.nu spui nimic,nici despre coruptzia sau saracia romanilor din Romania nu spui nimic,gandesti foarte p***t domnule ministru.
0
0
Dar ce merite asa deosebite a avut de a fost premiat?Nu cred ca romanii care muncesc cinstit primesc aprecieri,ci doar unii...
0
0
.***e padure le va oferi gratis nemtilor , acest neamt Klaus Werner ? Romanii nu au cu ce isi plati Facturile la curent si evreul de Aurescu il perie pe Johannis despre premiul CAROL pulea nu stiu al catalea ! Tara arde si astia pun botul la premiile nemtalailor ! Vai de romanii simpli ... hai , la cules de sparanghel in Germabia cu voi... ca sa supravietuiti !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272