REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

BOGDAN BOLA este oficial DEPUTAT

BOGDAN BOLA este oficial DEPUTAT

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:05 2685

Biroul Electoral Central a făcut anunțul oficial și a distribuit mandatele de parlamentari pentru mandatul 2020 - 2024. Bogdan Bola este oficial deputat.

Acesta a dorit să le mulțumească tuturor pentru încrederea acordată. De asemenea, acesta își dorește să activeze în Comisia de Mediu pentru a continua munca de la ABADL.

,,Vreau să mulțumesc tuturor pentru încredere și vă asigur că nu voi uita ce am promis: prioritatea mea a fost, este și va rămâne Dobrogea. Îmi doresc să rămân la fel de activ și transparent în acțiunile mele și sunt convins că voi avea nevoie de ideile, sugestiile dar și de criticile dumneavoastră.

Voi dori, de la bun început, să activez în Comisia de Mediu pentru a continua munca mea și a colegilor mei de la #ABADL și să sprijin orice proiect bun de mediu pentru regiunea noastră. Într-un fel, nu îi părăsesc pe cei de la Ape, ci pur și simplu trec la un alt nivel din care le voi putea sprijini acțiunile și proiectele. Eu voi face tot ce pot să nu vă dezamăgesc așteptările și să nu regretați vreodată votul pe care mi l-ați acordat.”, a declara Bogdan Bola.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este machidon, dupa tata
0
0
daca nu era taticul, asta era maxim ospatar la Vraja Marii.
5
0
A fost locomotiva pnl-ului de data asta, vedem ce face mai departe
2
4
Trebuie vazut cine va fi director in locul lui. Mafia asteapta sa revina. Domnia sa e unul din politicienii corecti. Din pacate multi colegi de partid, din acel PNL, sunt departe de ceea ce trebuie. Nu se compara. Succes in parlament ! Si apropo, nu sunt votant PNL!!
5
4
Felicitari. Conform traditiei va fi director un ungur. Scuze am vrut sa spun un mache. Bravo lor, daca nu sint capabili mocanii.
8
6
un prost, baiatu lu tata care si el a supt de la partid. un cretin perfect care nu s a remarcat cu nimic.un limbric perfect de atata supt si bagat in kururi de puliticieni. un nimeni. asta e deputat! brava romanica!
10
8
Te-au ,,avansat" ca sa iti ia postul! Vei vedea cine vine in locul tau! Si... vor incepe platile catre prestatorii ce muta nisipul! Cea mai mare smecherie- incasezi miliarde de euro sa muti nisipul! NISIP SA FIE!Ca prosti,slava Domnului!
8
3
Adica aia care au vandut proprietate publica celor de la NeverSeen pe 2 lei ca orasul sa se blocheze o saptamana, locuitorii sa surzeasca de la muzica data la maxim, plaja Modern sa fie ocupata un sezon intreg de sezlonguri si mizerii metalice iar constantenii sa faca plaja pe stanci.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272