REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Bogdan BOLA: tot felul de "AMEȚITE" își DAU cu PĂREREA

Bogdan BOLA: tot felul de "AMEȚITE" își DAU cu PĂREREA

Replica API 20 ianuarie 2021 | 22:32 3963

La scurt timp după ce Dana Budeanu i-a denumit imbecili pe cei care s-au ocupat de reabilitat plaja din Mamaia, Bogdan Bola, fostul director al ABADL, îi răspunde acesteia.

,,Dimineața, pe un soare cu dinți, cu o briză de-ți îngheța sufletul în tine, lucrările de stopare a eroziunii costiere sunt în plină desfășurare. Fiind ultima mea săptămână de lucru la A.B.A.D.L., pot spune doar că mă simt mândru că am luat parte, chiar și pentru puțin timp, la un proiect de o asemenea anvergură și că am cunoscut niște oameni cu adevărat deosebiți.

Iar în timp ce tot felul de «amețite» își dau cu părerea despre cum ar fi trebuit realizat acest proiect uriaș, permiteți-mi doar să vă subliniez entitățile care au pus umărul la elaborarea unicului proiect al României prin care s-au câștigat noi teritorii:

Halcrow – cea mai mare companie de consultanță în inginerie din Regatul Unit, cu filiale în toată lumea,

Arcadis, fondată în 1888- cea mai mare companie de consultanță în dezvoltare sustenabilă din Olanda cu proiecte în toată lumea,

Artelia – firmă de consultanță și inginerie din Franța, succesorul Institutului Hidraulic Francez, reunind cei mai buni specialiști francez,

DHI – Institutul de Hidraulică din Danemarca. Vârf de lance în cercetarea și proiectarea marină și costieră,

Royal Boskalis Westminster NV – una dintre cele mai vechi și mari companii specializate în mediul marin costier,

Administrația Națională Apele Române – reunește cei mai buni specialiști în protecție costieră și ape ai României.

Cam atât am avut de spus despre treaba asta…“, a încheiat Bogdan Bola.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce ati scois comentariile de la articolul cu Fratila, nu va place opinia publicului, lasati oamenii sa se exprime liber. La asa om, asa comentarii, nu-l mai menajati! JOS CENZURAAA !
5
0
Sa-mi lingeti "pisicuta"...
2
4
Bogdan Bola, daca nu era tac-tu mureai flacau !
11
2
Asta esti tu, nici macar un pion pe masa de joc. Dovada clara ca aliatii au futut in gura cronic litoralul Romanesc si apoi te au aruncat pe alta pozitie ca pe un capac de bere. Nu uita, acest proiect nu are absolut nicio legatura cu apele, ci pura dezvoltare imobiliara, pura coruptie. Capacule
4
3
De parca ati construit Domul din Milano! Ati aruncat niste nisip peste alt nisip, bravoooo, uraaaa!
10
2
pe scurt un ratat nici la polaris sofer nu ar fii bun, cartea a facut la ff, un ratat politic
8
2
auzi ma! Stim toti de budeanu, dar oamenii nu sti ude tine. Tactu te a propulsat in toate pozitiile si functiile. 0 realizari. Ametitele n au voie sa vb, dar nici beizadelele! toata viata la stat, nu ai demonstrat nimic, mai vii si sa lauzi strainii ca au facut treaba. Mare idiot.
12
3
Lasa-ne ma jurisul lui peste cu dunele tale si cu specialistii tai. Isi bat aia joc de noi, vin doar sa isi ia banii de la UE. Tu si tarabagii de plaje de la ABADL ati revigorat plajele romanesti?!?
11
4
dana budeanu,panarama croitoreasa,deabia leaga doua cuvinte.Dar hotelurile pe plaja sint o mirlanie betonata,iar plajele alea marite ,cind va bate vintulse vor transforma intr.o zona de sablare.Deabia astept sa vad taranoii in praf!
9
0
Sa ne pisham pe fata ta de mafiot ! Macar esti inginer nai boule ! Ai fost numit politic ai altii ti-am facut treaba , iar tu gunoiule , te lauzi in presa ! SICTIR !
9
1
Futu te n gura de alogen makidon mafiot
9
4
ba baiatule, daca tot strainezii astia sunt atat de buni.. nu mai bine stai tu acasa??? problema e la voi ca frecati manganu pe multi bani!!! aia au facut proiectul din birou! dar voi? de ce nu i-ati tras de maneca!!!???
12
8
babaiatule, ba baiatu lu tata, stai bre jos
15
4
face rating.ce stii tu ce e ala rating? Rating e chestia care se mareste cand scoti ametita vara pe dig si-i arati carul mare...luna etc
4
1
Pentru 15:12 - chiar trebuia sa ne aduci aminte ? Trist, dar foarte adevarat ce spui...
11
1
Baiatul lui tata adica fiul lui Eugen Bola...si tatal lui si el sunt persoane paralele...d.p.d.v
17
1
Intreb daca a participat pentru ca in Roania avem Tot felu de firme cu renume . Au avut grija sa incaseze si sa plece . Ramne sa vedem cat de bine au lucrat si daca vor termina . Deocamdata , laudate gura .
8
3
am construit in tara romaneasca, viaducte, poduri, baraje, canale, metroul, constructii civile si industriale , etc. lea facut entitatea romaneasca , muncitorii si specialisti nostrii, care cu timpul ia ti trimis in strainatati, sau s a prapadit lasand o lacrima adanca pe obrazul tarii in care au trait pe ...putin! si care acum cauta valori staine ...cu bani grei!
24
1
Bogdan BOLA ASTA VREA SA TI O SUGA ! HA HA HA
10
8
Dar muista e specialist hidrolog, chilotareala ii da competente in toate domeniile.
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920