REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bogdan Despescu, în cărţi să preia conducerea Poliţiei Române

Bogdan Despescu, în cărţi să preia conducerea Poliţiei Române

Replica API 5 august 2019 | 00:28 345

În plin scandal al cazului de la Caracal, se caută şef pentru Poliţia Română, care să restabilească ordinea, să dispună măsuri şi să remedieze imaginea grav afectată a instituţiei.

O variantă vehiculată pentru conducerea Poliţiei Române este chestorul Bogdan Despescu, fost şef al IPJ Constanţa. Desprescu a fost şi inspector general al IGPR (în perioada decembrie 2015 - ianuarie 2018). El a fost demis ca urmare a scandalului declanșat de cazul unui polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat de pedofilie.

Un alt nume vehiculat este cel al lui Liviu Vasilescu, fost şef al Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS) și actual șef al director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi chiar nu vdeti ce mecla de idiot notoriu are asta? Oare nu mai exista politisti adevarati in tara asta?
3
2
Sigur ca merita o tortura lenta si indelungata ca toate dejectiile sociale corupte arogante si criminale numite politisti!
3
3
Bogdan Despescu , politist. Merita !!!
6
6
Din nou veniti cu juniori ma?.Ia ganditiva si voi cum vor rade generali aia trecuti de 60 de ani de copilul asta daca ajunge seful lor.
6
4
Puneti-l pe tata Liviu,e profi a pornit de jos , a fost tablagiu, si le are cu limbile, Luluta stie
3
3
daca tot MAFIOTII stiu ce se intampla in oras , DE CE sa mai platim politisti? mai bine platim MAFIOTI. sunt mai profesionisti
5
1
E bun ca sef al politiei doar daca a lucrat minim 15 ani in investigatii operative, crima organizata sau criminalistica. Si apoi daca a fost sef inca 10 ani. Altfel nu. Jos ministrul justitiei A. B.!
6
1
succes Generale !!!
5
5
A fost ultimul profesionist care l-a mai avut IGPR-ul,dupa el numai panarame.Iar comentariile negative de mai jos sunt ale militienilor incompetenti care le e frica ca va face curatenie si isi pierd fotoliile caldute Succes Bogdane cu tine mai avem o speranta
10
6
Poate astfel se lamureste si chestiunea cu doctoratul.
7
0
Unul din cei mai competenti inspectori sefi ai IPJ, care se eimplica direct in rezolvarea cauzelor, mai ales cele complexe ! Merita din plin !
10
6
Si de ma voi intoarce pre multi am sa popesc!!!
4
2
Poate bun manager, bine scolit, dar experienta in operativ nu prea. A stat mai mult prin birouri si numai functii de comanda pe unde a fost.
5
5
.... iar Despescu. Sa fie oare singurul apt pentru o functie de conducere? In acest caz de ce primesc muuuuulti altii stele si pensii speciale?
10
2
Ni generalizati cu politiatii. Nu toti sunt bogati si prieteni cu interlopii. Nu bateti campii.
16
5
Si acest articol ce rost are? Cumva sa erodeze deciziile la nivel de minister si sa fie scos din nou din carti pe Despescu ?Poate gresesc dar daca sunt oameni rationali il vor numi daca nu, curand vor regreta ca nu au facuto. I-am fost subordonat dar noi cei de sub el duduiam de frica respect si rusine daca nu ne faceam treaba . Si ce e mai important, isi facea meseria cu pasiune, atmosfera de lucru era una vibranta iar pentru cei tineri un imbold, acum....sa ales praful...
16
4
Despescu e de departe cel mai destept sef de politie nationala...
12
7
A FRECAT MENTA EL SI TOTI SUBALTERNII LUI O EPOCA DE CACAT.HOTII SAU INMULTIT IMPREUNA CU EI DE ASEMENEA PROXENETII SI INTERLOPII.VIN AI VOSTRI PLEACA AI NOSTRII SI ROMANII SUG PITICUL CA PROSTII.DA, SAU IMBOGATIT POLITISTII SI-AU CUMPARAT CASE ADICA VILE LIMUZINE SI-AU UMFLAT CONTURILE.AI VAZUT VRE-UN POLITIST SARAC IN JUDETUL CONSTANTA?.VRE-UN PROXENET SARAC?.
13
11
Despescu a fost unul din cei mai respectati comandanti ai politiei Constanta
13
9
ce fatza de prost are ???
18
12
Datorita incompetentei lui la Cernavoda sau inmultit interlopii si proxenetii.
20
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272