REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bogdan DRUGĂ, SUPĂRAT că nu-i aprobă PUZ-ul, l-a chemat la BARĂ pe CHIȚAC

Bogdan DRUGĂ, SUPĂRAT că nu-i aprobă PUZ-ul, l-a chemat la BARĂ pe CHIȚAC

Replica API 14 aprilie 2021 | 16:00 29971

Dacă, de bună voie nu se poate, atunci obligat! Cunoscut Bogdan Drugă a întâmpinat numai piedici, cu privire la proiectul pe care acesta intenționează să-l deruleze în KM 4-5. Vorbim despre construcția unui bloc cu 8 etaje, în imediata apropiere a complexului Doraly Mall. Primăria Constanța și consilierii locali nu sunt de acord cu investiția,din mai multe motive, însă Drugă nu se lasă și uzează de toate căile legale pentru a câștiga războiul. Acesta a dat în judecată primarul Vergil Chițac, și Consiliul Local, pentru a-i obliga să continue întocmească și să aprobe PUZ-ul pentru zona delimitată de Șoseaua Mangaliei, str. Sg. Nicolae Grindeanu și limite cadastrale.

Victor Manea și Bogdan Drugă au elaborat, în urmă cu vreo doi ani, printr-o firmă specializă, un PUZ pentru zona delimitată de Șoseaua Mangaliei, str. Sg. Nicolae Grindeanu și limite cadastrale , în vederea realizării unui ansamblu rezidențial și amenajări coerente ale traseelor pietonale, spațiilor verzi și zonelor de parcare. PUZ-ul a fost respins în ședința Comisia de Urbanism, și nu o dată, dar și de consilierii locali, în 2019.

Însă Bogdan Drugă este perseverent și nu se lasă până nu-și va vedea proiectul realizat. A solicitat în instanță obligarea lui Vergil Chițac, dar și a Consiliului Local, să continue procedurile legale necesare modificării reglementărilor urbanistice în condițiile în referire la elaborarea PUZ-ului, respectiv să întocmească și să aprobe documentația necesară în vederea aprobării acestuia. De precizat faptul că, în afară de faptul că zona are interdicție de construire fără aprobarea unui PUZ, terenul face parte și din dosarul Retrocedărilor, iar acest i-a fost comunicat investitorului.

Cererea i-a fost respinsă

Tribunalul Constanța i-a respins, anul trecut, acțiunea, însă Drugă a formulat recurs, la Curtea de Apel. Pe 12 aprilie a.c. magistrații au amânat cauza pentru 7 iunie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vira e baietelul acela cu voce subtire care sia platit smecheria ? In urma cu ani de zile a vrut sa fie si el smecher si in urma unor incasari financiare a platit sa fie baiat
6
3
PUZul e public. Si a fost intocmit de Stebingar. Ticalosule.
3
1
vira tot proxenet?
17
3
si in ce? ascutit lanturi de drujba?
16
0
Da Dogaru de la diicot ce face ? Doarme ? Sau ii da druga sa inchida ochii !
34
1
Ajunge cu pescuitul...
37
1
Trebuia taiat porcul
19
0
Pe astia nu ii mai intreaba nimeni de unde au bani
64
1
Este plina de oieri din Tulcea, pesti cu fetite la produs din Braila si traficanti de droguri SI NIMENI NU FACE NIMIC! Trebuie sa ne moara copiii sau o sa ganditi si o sa actionati?
56
1
Oricum chitac a dat autorizatii pe banda rulanta. Asta e fumigena.
29
13
dar DIICOT de unde are banii? sunteti idioti, vor mai trece multi ani pana veti realiza ca intre diicot-interlopi-droguri se fac afacerile pe vietile copiilor vostri. asa a fost mereu, asa va fi mereu.
59
6
Faceti va treaba si intrebati l de unde are banii! Opriti traficul de droguri !
79
1
Daca nu-i face PUZul domnul Socarici nu i-l aproba nimeni. Sau poate domnul Stebingar. Acest doi urbanisti sunt colaboratorii de la urbanism. Ca sa stiti.
20
2
Bani din pescuit
48
2
Labariii bosketii
31
1
Cel din poza nu e Bogdan Druga,zis Drujba.In Km 4-5,Drujba si Manuta fac legea si se cred serifii cartierului.
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218