REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bogdan Huţucă: „Este timpul să punem bazele unei construcții puternice pentru Constanța“

Bogdan Huţucă: „Este timpul să punem bazele unei construcții puternice pentru Constanța“

Replica API 20 iulie 2020 | 01:09 1720

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a invitat, într-un mesaj pe Facebook, ca lider al celui mai mare partid de opoziție din municipiul și județul Constanța, la rațiune, astfel încât să se poată veni în întâmpinarea doleanțelor electoratului constănțean de dreapta.

Bogdan Huţucă

„În urma declarațiilor colegilor de la USR, doresc să subliniez câteva aspecte și să lansez o invitație.

Observ că, dat fiind faptul că vom avea alegeri locale în luna septembrie, presiunea asupra candidaților crește, iar la Constanța, pierdem din vedere faptul că singurul adversar este PSD.

Mă așteptam ca, în conferința de presă de astăzi, să propuneți un plan, un proiect, o strategie în loc de tactici prin care să atacați voalat PNL-ul.

Mă așteptam să văd un partid cu respect pentru libertatea de opinie, chiar și atunci când opiniile sunt contradictorii. De-a lungul anilor, PNL a demonstrat că este un partid flexibil, dinamic și, în același timp, un partid care respectă divergențele de opinie.

Mă așteptam să văd un partid așezat cu fața spre viitor, cu privirea spre dezvoltare, spre o Constanță care să facă pasul spre următorul deceniu, și mai puțin un partid concentrat pe mize minime bazate pe vorbe nefericite din trecut. Mă mai așteptam să aud cuvinte care ne unesc, subiecte care ne aduc împreună și soluții pentru constănțeni.

Mă așteptam, iarăși, să văd o conferință în care, în loc să explicați relația cu PNL și să răstălmăciți cuvintele mele, să prezentați, mai degrabă, viitorul acestui oraș și județ.

Dragi colegi din USR, ne aflăm în fața unui exercițiu de maturitate politică, iar rolul oamenilor politici este acela de a desena un drum al societății, de a crea așteptări și de a descrie viitorul. Ca lider al celui mai mare partid de opoziție din municipiul și județul Constanța, invit, în continuare, la rațiune, astfel încât să putem veni în întâmpinarea doleanțelor electoratului constănțean de dreapta. Observ multă vorbărie, și mai puțin fapte. Observ multă critică și mai puțin încercarea unei construcții a unui parteneriat de forță. Atrag atenția că alegerile locale nu se câștigă prin conferințe de presă, nici prin declarații, ci ca urmare a unui plan prin care să putem arăta că știm ce facem, cum facem și de ce facem.

Este timpul ca această comunicare absurdă, prin intermediul mass media sau a rețelelor de socializare, să se oprească.

Pe această cale, invit pe candidații la Primăria Constanța, Vergil Chițac- PNL și Stelian Ion – USR, precum și pe liderul USR, Remus Negoi, la o discuție care să aibă ca scop un parteneriat politic pe termen lung.

Propun ca miercuri 22.07.2020 să avem această discuție, în centrul căreia să se afle proiectul de câștigare a alegerilor locale de către PNL și USR. În loc să săpăm tranșee pentru electoratul nostru, este timpul să punem bazele unei construcții puternice pentru Constanța.

Considerați acest mesaj ca o deschidere la prietenie, colaborare și parteneriat pentru Constanța și constănțeni.“, a scris Bogdan Huţucă.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are asa o fata de parca sa kkat pe el si nu vrea sa fie descoperit.Asa cred ca ii si Chitac mareeele kakandidat.O sa ne ridem maxim dupa vot daaa maaaaxim
1
0
imi place sefu cum te uiti mata in zare , cum m-ai adus la Anaf si acum ne vedem de treaba amandoi, daca mai pui 2 prosti ca mine pe functii cheie ne-am scos
2
1
Helooo, HUTUCA, ce dracu ai facut tu pentru orasul in care ai crescut Eforie, chiar ne crezi prosti cu i nfectul de fratitu, mergi pe zicala,, cainii latra ursul merge"' toate pana intr-o zi.
4
1
sunt liberal dar nu pot vota co idiotul de chitac care fura viata oamenilor
4
1
De ce il tii pe malai mare Daniel Georgescu sef la canale navigabile cand stii ca e omul de la PSD?!?
4
1
Cu cine pui fundatia?
4
1
hahahahahha
3
1
looserul de serviciu Chitac...cum sa mai pronunti numele asta dupa ce a impartit corona peste tot ?!
11
4
Bai Hutucule, numai gargara e de voi, ca tb. schimbat regimul, ca tb. sa venim cu altceva, si de cate ori veniti la putere , fie presedintie, fie guvern, fie primar , praful se alege de societate, de Romania, de romani. Nici iarba nu mai creste dupa voi. Iohanis, Basescu, au adus saracia si exodul romanilor ca sclavi in abatoarele si plantatiile nemtesti. Gargara, minciuni, saracie, la asta santeti campioni mondiali.
8
3
suge pulicica la pnl.
6
3
Este timpul sa nu-l mai tradati pe Amiral, homunculilor. Stiu ca va va fi greu. Dar, intr-adevar, este timpul.
6
5
esti o mizerie ! ia-ti tot PNL-stii dupa tine si plecati in plm acasa ! sunteti vai mama voastra ...
11
4
Cu Chitac nu aveti sanse
14
3
Daca va aliatii cu looserii de la USR, eu unul nu mai votez niciodata PNL.
11
4
PNL vrea sa canibalizeze USR. Vrea sa le ia voturile si sa le dea flit in clasicul stil pesedist. Daca va aliati cu PNL veti pierde voturile celor care au fost grav afectati de guvernarea PNL. Pe litoral au facut dezastru penelistii, deci aveti grija, nu puneti botu!
9
4
Ati terminat PNL ul cu Chitac candidat! PSD ul nici nu s a fortat si a castigat alegerile... pe mana voastra! Dupa ce v-a dat viteza si v a bagat in rahat de 2 ori.... voi tot cu ursu. Pacat.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272