REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bogdan Huțucă: „Este timpul să terminăm cu jupânii din administrație!“

Bogdan Huțucă: „Este timpul să terminăm cu jupânii din administrație!“

Replica API 6 iulie 2020 | 00:18 1973

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, este de părere că este timpul să fie oprite abuzurile și comportamentul discreționar din administrația constănțeană.

Bogdan Huțucă

„Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a oprit, într-un mod abuziv și ilegal, ședința de astăzi. Acest lucru înseamnă că, în perioada următoare, va fi obligat să explice și oamenilor legii despre acest abuz. Să nu uităm că fostul său șef este astăzi în spatele gratiilor pentru o faptă similară, adică abuz în serviciu.

Este bine ca domnul de la Consiliul Județean să înțeleagă că fondurile instituției sunt un sprijin esențial pentru multe din primăriile din județul Constanța, care au făcut față cu greu în perioada pandemiei. La Constanța, unii s-au obișnuit să joace rolul unor jupâni, iar banii publici să fie un fel de portofel al lor pentru cumpărare de funcții.

Este timpul să tăiem acest comportament discreționar al acestor oameni care, în loc să facă administrație, sunt interesați mai mult de scaunul lor și, în loc să vină în sprijinul primăriilor din județ, fac, mai degrabă, calcule politice. Aceste calcule politice mărunte înseamnă blocaj, pierdere de finanțări și, mai ales, condamnarea unor oameni nevinovați din județul Constanța, de către președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu.

Este timpul ca acestor oameni lacomi din PSD să le arătăm că viitorul acestui județ este mai important decât scaunul lor. Respectul față de cetățeni și de banii publici ar trebui să fie o îndatorire pentru oricine ar fi președinte al CJ. Jocul mârșav practicat de domnii de la PSD ar trebui să ia sfârșit, pentru că asta arată că, electoral, șansele lor tind spre un procentaj cu cifra 1 în față.

Este timpul să oprim aceste abuzuri care, preț de două decenii, au întors județul nostru în Evul Mediu. Primăriile din Județul Constanța riscă să rămână fără finanțare, din cauza Consiliului Județean și a președintelui Consiliului Județean, în persoana domnului Țuțuianu. Pe această cale, aș vrea să reamintesc tuturor celor din Consiliul Județean că acordarea finanțărilor către primării nu este facultativă și nici discreționară.

Este timpul ca ilegalitățile inițiate de continuatorul lui Nicușor Constantinescu să ia sfârșit!“, a scris Bogdan Huțucă pe pagina de Facebook.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce amuzant. Radu Cristian nu e la voi? Pai voi vorbiti de abuzuri in administratie cand il aveti pe hotul hotilor si il mai si tineti in brate? Ipocritilor.
2
0
TU vorbesti, nu vezi ce ai la Eforie?! mergi incontinuare pe mana unui primar trimis in judecata. RUSINICA
1
0
Toti sunt de fapt in cardasie. TOTI. Ne trebuie un primar, un om, un gospodar nu legume si din astia care fumeaza altele. Nu ne mai trebuie primar din partid politic. Toti sunt nocivi si reprezinta doar interesul partidului. AJUNGE
3
0
Ce jupan erai o data la finante, acum dai din gura securistule.
3
0
Cad jupanii, vin jupanii...lasati lectiile de moralitate domnilor sunteti toti o apa siun pamant. Ati ajuns pana sa negociati cu Stroe debarcarea lui Tutuianu. Cate locuri de parlamentari ati oferit la schimb? Sa vi spun eu? Lasati ca stiti voi mai bine. Va spun un singur lucru si anume VA Va BATE DUMNEZEU de toti banii pe care i-ati furat de la oamni. Sunteti cu totii niste oameni de nimic, mai bine spus niste neoameni. Chiar sunt curios cine va va alege Masonul la functia de Presedinte al CJ? Aceasta secta fara Dumnezeu....
3
1
sunt competenti pentru functia lor, restul hahalere, iau banii de pomana
3
0
Nene Hutuca, iar ai pierdut ocazia prilejului ca sa taci.
4
1
Dar cu increngaturile din Administratiile locale cand terminati ca toti cumetrii sunt angajati pe acolo care la randul lor tin altii in spate pe banii publici. Pai acolo e electoratul lor de acolo tb extras raul. Ia mai taiati-le finantarile burtilor necioplite
5
0
HOTU STRIGA HOTII.
5
1
Pai tu, ba necioplitule, esti de-o viata in administratie, inseamna ca singur recunosti ca ai fost jupan. Si ce jupan. D-ala baban, politichia te-a facut mare director, mare secretar de stat. La fel si Mihai Lupu, dupa ce l-a Patriciu afara de la Petromidia , politichia galbena l-a numit director la Oil Terminal, si uite asa a ajuns omu mare miliardar. Asta-i cu jupanii Hutucule.
7
1
Dar raportul dvs de activitate cand il prezentati? Asa sa vada lumea pe ce a cheltuit statul banii pe un adevarat bugetar de lux cu leafa, angajati, cazare si sofer. Hai pa ca si tu tinzi catre infinit dar cu minus in fata
4
1
Dar pe prefectul pe care l ati pus sunteti multumit? Ca a chemat fratii din diaspoea la Constanta? Dar de faptul ca sunt 3000 de cadre medicale infectate?
18
1
Bla...bla..bla si atat. Nu i nimic de capul tau!
14
3
Bravo , Bogdan !
7
20
asta, imi aduc amite de alt liberal de dupa '90: Bratianu-Cartof. Cand deschide si gura, incep sa cred ca el e
11
7
Bravo Bogdan.
11
24

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218