REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bogdan Huțucă: Moțiunea a trecut! Guvernul Dăncilă pleacă acasă!

Bogdan Huțucă: Moțiunea a trecut! Guvernul Dăncilă pleacă acasă!

Replica API 11 octombrie 2019 | 02:07 261

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dancilă a trecut cu 238 de voturi! Din totalul de 465 parlamentari, 246 au votat, numărul necesar de voturi fiind 233. Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, deputat, a aplaudat rezultatul. ”Am votat pentru moțiune pentru că acesta era singurul gest patriotic pe care îl putea face un om politic care pune interesele țării pe primul loc. Partidul Național Liberal este pregătit să preia guvernarea pentru a opri degradarea economică, morală și spirituală generată de 3 ani de guvernare socialistă. Votul de azi este o continuare firească a votului românilor de la alegerile europarlamentare și de la referendum. Greul de acum începe. Sunt însă sigur că parteneriatul dintre președintele Iohannis, Partidul Național Liberal și români va fi unul câștigător. Împreună vom construi o Românie normală, pentru românii de azi și pentru generațiile viitoare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Huțucă.

Robert Boroianu, PNL: România a câștigat!

Și Robert Boroianu și-a exprimat punctul de vedere. ”Prin votul de astăzi (ieri-n.r.), România a câștigat. Guvernul PSD pleacă acasă după 3 ani în care și-a bătut joc de poporul român și a promovat impostura și analfabetismul pe post de valori naționale. PNL poate coagula în jurul său forțele politice necesare pentru a asigura României stabilitate și pentru a putea reporni reclădirea țării pe fundamente solide și corecte. Avem nevoie de instituții credibile aproape de cetățeni, de un Guvern care să lucreze pentru români! Primul pas spre RomâniaNormală a fost făcut astăzi, alături de președintele nostru Klaus Iohannis!”, a scris Boroianu pe facebook.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inafara de muie psd si ciuma rosie ce mai stiti.acum sa va vedem.parca vad ca in cateva luni se aude ciuma galbena si muoe pnl
0
2
Vai de capul nostru va fi...daca nu ne trezim sa votam cum trebuie la urmatoarele alegeri.Am mai avut in 2010 experienta PNL , cand am crezut in ei si ce au facut :au TAIAT TOT si i-au salvat pe Videanu si restul Pdl-stilor .Nu au un program de guvernare , asa ca ce vor face ...vor da tot cu biciul in noi.Romani treziti-va!
3
2
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
4
1
majoritatea o asigura pro romania lui pont si alde al lui tariceanu asa ca nu ati castigat nimic deocamdata pentru ca sunteti la mana lor!!!
3
0
Tot nu stim ce vreti sa faceti. Stim doar ca jos PSD. Vin vremuri amuzante dar tragice.
6
2
Jos RAJA,muie PSDistilor!
8
5
Dai la muie si lu Brailoiu de la comisia de aparare
8
4
si daca castiga altii?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272