REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bogdan Huţucă: Nu mă uit în gura Olguţei Vasilescu. Vorbeşte mai mult decât face

Bogdan Huţucă: Nu mă uit în gura Olguţei Vasilescu. Vorbeşte mai mult decât face

Replica API 21 octombrie 2017 | 01:26 740

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, declara, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că legea pensiilor va fi modificată. "Vom face corecţii în legea pensiilor. Va fi un proces mai îndelungat pentru că sunt 5 milioane de pensii care trebuie recalculate. Nu vor fi consideraţi pensionari cei care la ora actuală sunt pe pensia socială minimă. Ei vor intra pe altă lege. Vor primi indemnizaţia pe care o primesc şi acum. A crescut de la 400 de lei, anul trecut, la 520 de lei anul acesta. Din luna ianuarie, va fi 640 de lei. Dar este foarte adevarat ca nu trebuie amestecaţi cu ceilalţi pensionari, unde va fi un calcul separat, în funcţie de contributivitate”, a susţinut Lia Olguţa Vasilescu.

La scurt timp, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preciza, la Parlament, că dezbaterea şi adoptarea unei noi legi a pensiilor a fost amânată pentru anul viitor din cauza “dimensiunii grozăviei” pe care Guvernul PSD-ALDE ar fi găsit-o în sistemul de pensii din România.

Care este opinia opinia opoziţiei din România? Ceva de genul: iar vorbeşte mult şi prost Olguţa Vasilescu. „Nu mă pot pronunţa acum asupra măsurilor anunţate de Olguţa Vasilescu. Nu mă uit la ce spune, pentru că ea, ca de fiecare dată de când a preluat ministerul, vorbeşte mai mult decât face”, a declarat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă. „Aşteptăm proiectul de lege la care se refereau cei de la PSD, iar în paralel colegii de la PNL lucrează pe două proiecte – unul referitor la salariul minim garantat, care să nu mai fie ca urmare a negocierilor dintre sindicate şi guvern, ci să fie actualizat, an de an, ţinând cont de nişte indicatori economici care să fie publicaţi an de an. Al doilea proiect este legat de legea pensiilor”, a mai precizat, pentru „Replica” de Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BAi Needucatule, masoara-ti cuvintele,ca nu stii cu cine vorbesti,mata nu te-a EDUCAT DELOC..PAPAGALULE, ce esti...!!Nu e vorba ,de educatia ei bai PROSTULE..nai priceput nimic...Nu pui prof. de italiana ministru la ministerul muncii,bai dobii,eventual pui, un jurist ,cineva care are experienta si cunoaste legile..mai dobii needucat...
0
1
Dnle Bogdanel dak nu va uitati in gura Olgutei zic sa va uitati in rect la mine.Cine drak va vota aici in cta sa reprezentati ce mai degraba sa deveniti bugetar si atiit.Facerile dvs sint zeeeero.
1
1
Asta are cumva sindromul Down ???
3
2
are o fata de .... Putuca
3
1
Gigi esti un avorton , habarnist !
2
3
Bai , Hutzuca , nu te mai uita in gura Olgutei , ci uita-te in curul lui Mazare , ca USL-istii ca si tine , acolo s-au uitat cu mare sfintenie ... Mai uita-te la scula lui Constantinescu , ca de ea v-ati agatat voi liberalii constanteni , pentru a ajunge in parlament si in deconcentrate . Atat de strans v-ati prins de slitzul lui Mazare , incat si acum este greu sa va dezvete cineva de alaptat la tzatza PSD ! La tzitza aia plina de lapte si miere ... Javrelor ! Jigodiilor ! Ratatilor !
6
4
Futu-ti limba romana in gura,cum stii tu sa judeci educatia altora, cand ti esti rebutul sistemul educational ramanesc...
5
1
Stiti ce studi are Olguta Vasilescu...profesoara de italiana a terminat limbi straine..ce dracu cauta ea la Min .Muncii..???? toate tutele si toti nepregatiti sunt pusi ministri ...RUSINE ..PSD..Sunteti MINCINOSI...si PROSTI..Care sunt mai rasariti ,un pic ii da-ti afara...RADEA-TI de RAPOSATUL..dar voi sunteti mai JALNICI decat EL....RUSINE...
3
4
Niciunul nu face nimic ptr ca nu sint competenti .o s-o tina asa pina la alegerile urmatoare,
5
1
pai ce ati facut pana acum. Nici voi nu aveti gata un proiect de lege? Dar idei aveti? Cati ani veti lucra la el mai HOTuca?
3
2
bogdanel daaa bogdanel acest nimeni in drum de la malul mari.mars maai
3
3
dar tu ce ai facut ma mascota, pana acum ?
3
6
Uite pentru cine ne arde iubitul guvern cu unca 2 la suta, pentru ca un asistat sicial sa orimeasca 640 de lei ! Cand cauti zilieri nu vrea unu sa mearga pe camp ! Asta e statul de drept care incurajeaza leneshi !
10
1
Da, Olguta Vasilescu vorbeste mai mult decat face, ar trebui sa-si dea demisia, este pe langa subiect, vorba lui Radu Soviani....Toata vara si toamna prin presa si pe la televiziuni cu promisiuni si abureli de doi lei. Rusine! Ce au promis acestui popor si ce fac?! Vorbeste mult si prost !!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218