REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa: Suntem OPTIMIŞTI, dar REZERVAŢI! Video

Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa: Suntem OPTIMIŞTI, dar REZERVAŢI! Video

Replica API 28 septembrie 2020 | 00:20 4282

Bogdan Huţucă, președinte PNL Constanța, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanţa, în seara „istorică”, înregistrată la malul mării.

„Noi suntem optimişti, dar rezervaţi. Aşteptăm rezultatul numărătorii. Până când nu avem rezultatul final, încă stăm, aşa, cu emoţii. Însă, până în acest moment, cel puţin pe municipiu, din cât am apucat să numărăm pe secţiile de votare, stăm foarte bine. Domnul Vergil Chiţac e pe primul loc. Şi asta este foarte important. A fost o campanie... complicată, la un moment dat cu tente uşor agresive. Au fost situaţii în care chiar am fost singuri. Eram singuri, erau împotriva noastră şi PSD-ul şi USR-ul, şi toată lumea. Dar, am încercat cumva să ţinem un mesaj pozitiv, constructiv. Am încercat să ne gândim numai la soluţii, să nu coborâm ştacheta. Nu am răspuns la atacuri, la provocări. Candidatul nostru, în permanenţă a fost în contact cu alegătorii. Echipele noastre au fost împărţite în toate cartierele din Constanţa. Inclusiv prezenţa la dumneavoastră, la Replica, a fost una importantă, pentru că am putut să ne spunem opinia, punctul de vedere, să arătăm care este viziunea noastră despre municipiul Constanţa şi despre judeţul Constanţa”, a spus Bogdan Huţucă.

În continuare, în cadrul interviului acordat cotidianului Replica de Constanţa, în noaptea de 27 spre 28 septembrie, a precizat că USR a dus o campanie de polarizare PNL. Mai exact, potrivit lui Huţucă, USR a încercat să crească polarizând cu PNL, în contextul în care duşmanul declarat al Partidului Naţional Liberal ar fi trebuit să fie PSD.

„I-am simţit punând presiune, încercând să ne discretiteze, dar, în permanenţă, ne-am străduit să ne ţinem de linia noastră”, a mai spus Huţucă.

Cât despre situaţia pe judeţ, acesta a spus că este optimist, dar rezervat, întrucât este un om al cifrelor.

Mai multe detalii puteţi urmări în materialul video de mai jos:

Mirela PASCAL, Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stroreee a furat milioane multe de euro. Multeee. Sa se duca la puscarie. Jegul stroe se crede intangbil, imparat. Sa zboare de la Rajacacat ca nu e imparatia lui. Sa zoboare de peste tot, turnatorul!!
1
0
"sa epurati institutiile de PSD-isti" uhm yeah that ain't gonna' happen!
2
0
Asteptam sa ne aduceti la normalitate, sa epurati institutiile de PSD-isti, sa stopati constructiile idioate care au rasarit ca ciupercile dupa ploaie, sa protejati spatiile verzi.
5
0
Haideti ca aveti si orasul si judetul Constanta,pentru ca satui fiind de Fagadau,Tutuianu,Stroe si restul PSDistilor Constanteni le-au luat astora puterea din mana si v-au dato voua,daca vreti sa faceti ceva incepeti cu procesul de predare--primire si la primaria Constanta si la C.J.C,asa le aratati oamenilor deschis si fara ocolisuri cu ce porniti la drum si daca este cazul de puscarie atunci fosti sa mearga la puscarie,altfel textul ala cu greaua mostenire nu tine.
7
2
Pregateste ti bagajul Face amiralul Curatenie in partid de azi Chitac va avea nevoie de partidul lui
3
4
Dar stati sa il vedeti pe catelul lui Comanescu
6
5
Pana la urma, cine a castigat?
2
2
legea e buna pentru prosti , petreceti ca niste animale de rasuna Ovidiu de manele si echipa PNL la ora 2.30 , si pe altii la 12 ii inchideti , sa va trag la uie
6
1
FACETI CURAT LA AMBULANTA. DATI AFARA PSD ISTI IMPUTITI BADESCU LAURENTIU SI DORCEA ALEXANDRU NE AU DISTRUS ACESTI DOUA CIUME ROSI LEPRE PSD ISTE. BADESCU SI DORCEA DOI INCOMPETENTI CARE SAU ASCUNS SUB FUSTA PSD ULUI DATI AFARA ACESTE DOUA SLUGI PSD ISTE
12
1
l-ati vrea pe Mazare inapoi. Ce tunuri, ce vremuri! Cu Chitac, ati imbulinat-o!
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108