REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bogdan Huțucă: Vă mulțumesc pentru încrederea acordată proiectului liberal

Bogdan Huțucă: Vă mulțumesc pentru încrederea acordată proiectului liberal

Replica API 8 decembrie 2020 | 23:24 1974

Bogdan Huțucă, președintele filialei Partidului Național Liberal Constanța, a transmis un mesaj de mulțumire pentru încrederea acordată proiectului liberal.

,,Dragi constănțeni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată proiectului liberal. Victoria de la alegerile locale a fost confirmată ieri și am reușit să câștigăm județul Constanța. Am avut parte de un vot atipic, în condiții de pandemie, iar acest lucru explică atât prezența la nivel național, cât și anumite tendințe ale rezultatelor. Obiectivul PNL a fost atins și mă bucur că avem șansa istorică să punem în aplicare cel mai amplu program pentru dezvoltarea României din ultimii 30 de ani. Ne vom asuma și pe mai departe actul guvernării și vom reuși să continuăm lucrurile bune începute împreună. Vă mulțumesc încă o dată tuturor acelora care ați mers la vot și ați avut încredere în România și în Constanța!”, a transmis Bogdan Huțucă.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat am putut face, sefu... Am dat afara competentii, am adus tarani si taranci din batatura, am pastrat pesedistii si mi au dat la muwe cu totii la vot. Te rog sa ma ierti sefu, atat a putut....
0
0
Sunt convis ca stiti, ca Banias a tras partidul in jos!! Fara acest papitoi, care doar s.a plimbat pe la toate partidele, nu a facut nimic pt constanteni,ati fi luat mult mai multe procente!! Dar noi ne enervam degeaba, ca traseistul s.a vazut din nou parlamentar!!! Rusinica!!
0
0
Hutucasugeolepraumana
2
1
Nu trebuia sa l pui pe lista pe Banias cu slugile lui venite de la alde. Altfel va votam
6
0
Pnl din dobrogea IUBESC CONTRACTELE CU HINGHERII.. OARE DE CE?
1
0
un poponar cu inclinatii pedofile !
3
1
Bobe, aceasta lumina a invatamantului romanesc, care se incapatineaza sa ramana lector, a infrant.
1
1
Nenea Hutuca unde e Mitra meditatoarea marea voastra profesoara? Nu am mai vazut-o. Ati trimis-o inapoi acasa sa faca meditatii cu studentii? Daca tot ore nu se fac macar meditatii pe canapea. Stii nenea Hutuca cat costa 2 ore se meditatii la Mitra? Cred ca face mai multi bani ca tine
4
1
Sa nu ne dezamagiti. Aveti misiune grea si sansa istorica sa demonstrati ca puteti fi si altfel decat o gasca de smenari manglitori. Macar acum si veti fi iertati.
2
2
va pleca la PSD la momentul oportun ca sa isi asigure inca un mandat in 2024. Traseist dar ii merge bine.Si Hutuca va pleca si toti pe care PSD va voii sa-i cumpere.
6
1
acest individ.Crede ca nu se stie ca este pe mana cu gruparea masonica securista care conduce Constanta.Pentru el PNL este o masca pe care o poarta ca sa insele.PNL Constanta este parte din tovarasia transpartinica cu PSD ,PMP si PER. O haita de caini care manaca din buget se bat intre ei cine-i primul la os si pe rand mananca toti.
5
1
Afara cu Mitra si Bobe!!! Afara cu Banias!! Afara cu nulitatile si traseistii
8
0
Cu tot cu familia ta si cu tot partidul tau de labari
4
1
Atipica a fost lista voastra, plina de jigodii si traseisti, plus felul in care v-ati pisat pe cei care chiar au pus osul la treaba in partid. Nu ati invatat nimic din lectia Boroianu, de la alegerile trecute, ati perpetuat in manevre si numiri facute pe sub masa. La cacat cu voi, partid de lepre.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272