REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, dialog incredibil cu fosta mare campioană Corina Ungureanu: „Domnișoară, nu vă respect ca om!”

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, dialog incredibil cu fosta mare campioană Corina Ungureanu: „Domnișoară, nu vă respect ca om!”

Replica API 20 mai 2019 | 16:14 448

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, 39 de ani, în prezent antrenoare la clubul CSM Ploiești, a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare incredibilă ce-l are protagonist pe Bogdan Matei, 38 de ani, actualul Ministru al Tineretului și Sportului.

Acesta ar fi recurs la ironii la adresa fostei sportive după Campionatele de gimnastică de la Arad. Concret, Corina Ungureanu a semnalat pe Facebook că ministrul n-a fost prezent în sală pe toată durata finalelor, venind doar la finalul concursului, în ciuda unei postări a MTS în care se afirma că Bogdan Matei a asistat la tot evenimentul.

Ulterior, Corina Ungureanu i-a solicitat lui Bogdan Matei să rectifice datele din postare. Ministrul a refuzat și a solicitat o întâlnire pe aeroport cu Ungureanu, în care ar fi satirizat-o pe fosta gimnastă.

Întâmplarea a fost relatată de Corina Ungureanu pe Facebook:

«Am vorbit cam 10 minute. Eu Însoțită de o gimnastă de 10 ani și dumnealui de către două persoane, restul delegației PSD asista de la distanță. Nu mi-a fost dat până acum să întalnesc un om politic și am întâlnit destui... să-mi vorbească cu atâta lipsă de respect!!!

Ce îmi amintesc:

Ministru: D-ra Ungureanu, vedeți că sunteți ruptă de realitatea sportului?

Eu: Da, domnule ministru, o să mă trezesc când o să-mi cadă sala în cap și tencuiala din tavan în cap la copii în antrenamente.

Ministru: V-am dat bani la federație!!!

Eu: Dvs nu stiți nici după atâta timp că federația nu are cum să finanțeze cluburile??? NU PERMITE LEGEA!

Ministru: Scot postarea dacă o scoateți și dvs, d-ra Ungureanu.

Eu: Nu scot nimic că eu sunt un civil și încă am voie să vorbesc adevăr, dvs sunteți demnitar și ați coborât foarte mult când mi-ați răspuns la "mișto" de pe pagina oficială la MTS.

Ministru: Ați venit vreodată la mine să-mi cereți ceva?

Eu: Nu este treaba mea să vin la dvs la MTS să cer! E treaba dvs să vă îngrijiți de noi, angajații dvs că doar de asta sunteți puși acolo!!!

Și în încheiere mi-a dat o "palmă" verbală de m-a liniștit domnul Matei și m-a pus la locul meu -)) "D-ră, vă respect ca sportiv dar ca om, NU!".

Trebuia să-mi spună de la început asta și nu mai pierdeam 10 min din timpul dumnealui și nici al meu!

P.S. Singurul martor la discuție, gimnasta mea care mă însoțea la vederea părinților ei în aeroport: "Mami, domnul ăla înalt cu ochelari i-a spus domnișoarei că nu o respectă ca om!"»

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie mult talent in a alege ministrii prosti si nepregatiti.
0
0
popor de prosti care voteaza numai hoti de 29 de ani.
0
0
Noi din usr constanta te futeam , deci te respectam
2
1
Cu un pielea pulii ca asta nu trebuie sa vorbesti. Ii dai cacatul la lins si admiri modul cum linge. In rest, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108