REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bogdan Mocanu, "certat" de amici după ce a fost atacat cu maceta în Mamaia: Mai lasă arfele!

Bogdan Mocanu, "certat" de amici după ce a fost atacat cu maceta în Mamaia: Mai lasă arfele!

Replica API 23 mai 2022 | 23:26 4480

Bogdan Mocanu, fost participant la Puterea Dragostei şi actual cântăreţ, a fost implicat într-un scandal, în clubul Breeze din Mamaia, în noaptea de 13 spre 14 mai. A fost lovit în zona braţului, cu un obiect tăietor - înţepător, având nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, el a postat un mesaj, alături de o fotografie, prin care mulţumea pentru mesaje. Însă, un amic a ţinut să-i atragă atenţia că i se urcă Bucureştiul la cap.

Bogdan Mocanu a postat o fotografie în care se vede că este bandajat în zona braţului, alături de mesajul: "Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu. Mulțumesc pentru mesajele frumoase și griji. Moldoveanu’ va iubește!".

Însă, printre reacţiile primite, mai toate cu urări de bine, au fost şi cele ce exprimau mesaje de la amicii care-l dojeneau.

"Dumnezeu să-ți dea sănătate! Şi mai lasă arfele alea din tine că nu-ți sta bine. Asta înseamnă când uiți de unde ai plecat și ți se urcă Bucureștiul la cap. Fii cum ai fost tu cândva!!!", este mesajul unei persoane ce pare că-l cunoaşte.

Amintim că, în dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre clubul Breeze. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, portul și folosirea fără drept de arme albe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Victima este Mocanu

Victima scandalului este Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei şi actual cântăreţ. Potrivit informaţiilor noastre, el susţine că a intrat în Breeze pentru a-şi saluta nişte prietene şi că ele erau la masă cu alţi bărbaţi, care s-au enervat şi l-au atacat. Cântăreţul susţine că agresorii trebuie să plătească pentru că l-ar fi putut omorî, întrucât au încercat să-l lovească şi în zona gâtului.

Video:

Abia ar fi reuşit să scape, spune el, cu ajutorul intervenţiei agenţilor de pază. Nu înţelege de ce s-a întâmplat aşa ceva, pentru că el nu ar fi făcut decât să salute, însă el consideră că nu este vorba doar despre un conflict spontan şi încearcă să afle care a fost, de fapt, problema.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai replica...chiar nu v-ati saturat de penibilitate???Subiecte de cacat...greseli ortografice,in material....
0
0
Un pustan belit caruia se pare ca I s-au urcat la cap steroizii.stai acasa copile ca nu e noaptea pt tine
1
0
stiri cu magraoni ?
1
0
Are niste pzde pe maini cat cartofii. Mai vion la Constanta
2
0
Cine-i c.ioara a***?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108