REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bogdan Mocanu, oprit de un filtru al poliției în toiul nopții și testat pentru consumul de stupefiante

Bogdan Mocanu, oprit de un filtru al poliției în toiul nopții și testat pentru consumul de stupefiante

Replica API 14 august 2022 | 00:00 2820

Bogdan Mocanu le-a dezvăluit fanilor tot ce s-a întâmplat, după ce a fost oprit pe drum de oamenii legii pentru un control de rutină.

Bogdan Mocanu este foarte activ pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii săi de cărora le povestește tot ce face atât pe plan profesional, dar și personal.

În urmă cu o seară, artistul a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Fostul concurent de la „Puterea dragostei” a fost testat de agenții de poliție inclusiv pentru consumul de substanțe interzise.

Bogdan Mocanu, mesaj pentru toți fanii săi, după ce a fost controlat de poliție: „Copii, să fiți cuminți”

După ce s-au semnalat tot mai multe cazuri de șoferi care se urcau la volan sub influența stupefiantelor, oamenii legii au început să intețească controalele.

Era trecut de miezul nopții atunci când Bogdan Mocanu a fost oprit de un filtru al poliției și testat pentru consumul de substanțe interzise.

„M-au luat și pentru droguri”, a scris Bogdan mocanu în dreptul imaginilor în care este testat pentru consumul de substanțe interzise.

Acesta a cooperat cu agenții și a urmat întocmai instrucțiunile lor, iar la final, bineînțeles, toate rezultatele au ieșit negative.

Bogdan Mocanu a povestit întreg momentul pe Instagram și i-a sfătuit pe toți cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare să aibă grijă și să nu se urce niciodată la volan sub influența substanțelor alcoolice sau interzise, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine mortii ma-tii e asta?
0
0
Pe kk n creier daca l intrebi spune nu ma ca eu nu dau bani la femei, ele mi dau mie ! Asa si cu ziarele, ele ma cauta sa mi dea .
0
0
Daca omul a dat banul ptr publicitate asta este ,!Suntrti ziar privat!
1
0
Nu este normal sa se exprimat COPII SA NU CONSUMATI IN VIATA VOASTRA NICIODATA D_____I E GRELE IN ROMANIA SI CU EXPRIMAREA SI CU EDUCATIA .
0
0
Si pe acest borit la-ti facut vedeta. Voua chiar nu va e rusine obrazului. Altceva nu aveti ce scrie ca slava domnului sunt atitea de scris despre problemele reale ale rominilor care o duc din ce in ce mai greu din cauza guvernarii tot mai proaste. Rusine.
2
0
Pustiu asta cordit a ajuns sa dea sfaturi Toti cioroii au contract de publicitate cu replica
1
0
Ai dreptate sa iti mooie pe la spate si lui mocanu rromanu
1
0
Esti un rasist frustrat infect. Cel mai probabil tu esti un excrement al societatii. Comentarii ca ale tale in 2022 arata cat de inapoiat si dobitoc esti
1
0
... garoiul , este logic sa fie testat ! Excremente ale societatii precum pishatul asta trebuiesc zilnic testate !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218