REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Bogdan Mocanu și Jador au îngropat securea războiului! S-au împăcat și au dat totul uitării

Bogdan Mocanu și Jador au îngropat securea războiului! S-au împăcat și au dat totul uitării

Replica API 7 iulie 2021 | 00:19 810

Bogdan Mocanu și Jador s-au împăcat! Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au dat totul uitării și au revenit la prietenia de altădată. Mocanu a postat, astăzi, un videoclip cu Jador, semn că relația dintre ei merge spre bine și au uitat de toate neînțelegerile.

Bogdan se gândește să-și cumpere o casă a lui, așa cum Jador l-a sfătuit de ani de zile. Câștigătorul primului sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei are planuri mari de viitor și se pare că, în sfârșit, vrea să urmeze și sfaturile lui Jador, prietenul lui cel mai bun, scrie wowbiz.ro.

Bogdan Mocanu: Tot el e singurul care-mi zice să nu dau banii pe prostii și să-mi iau casă. Ar fi cazul, nu de alta.

Jador: Eu îți zic de acum câțiva ani de zile, dar n-am cu cine să vorbesc.

Sursa foto: Instagram

Din ce cauză nu și-au mai vorbit Jador și Bogdan Mocanu

Totul a început acum câteva săptămâni bune, când fostul concurent de la Survivor România a făcut mai multe declarații deranjante la adresa lui Bogdan Mocanu.

Jador a vorbit despre boala prietenului său, care îl împiedică să facă anumite lucruri și i-a făcut și o caracterizare care a șocat pe toată lumea. Jador a spus despre Bogdan Mocanu că este „îngâmfat, gelos și inconștient”. Între cei doi mai apoi s-a așternut liniștea și a părut că nu și-au mai vorbit o perioadă.

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis.

Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac.

Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu la o emisiune TV, acum ceva timp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pi pi pe ei
1
0
au fumat ceva ? de ce trebuie sa stim noi certurile oparitiolr astia ?
3
0
M-am linistit. Acum o sa dorm cu 5 minute mai bine. Eram ingrijorat de certurile astea.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108