REPLICA ONLINE CONSTANTA

-0.1° Constanța Dum., 10 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6573
-0.1° Constanța Duminică, 10 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6573

Bolid de lux, parcat pe trotuar, proiectat în gardul liceului Navrom, de o șoferiță de 21 de ani! Video

Bolid de lux, parcat pe trotuar, proiectat în gardul liceului Navrom, de o șoferiță de 21 de ani! Video

Virgil STOIAN 3 decembrie 2022 | 00:00 14512

Un automobil de lux, a fost făcut praf, după ce un alt autoturism, l-a lovit, proiectându-l în gardul Liceului Navrom și într-un copac aflat pe trotuar. Menționăm că șoferul care a provocat accidentul era o femeie, în vârstă de 21 de ani.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 1 decembrie a.c., în Constanța, pe strada Brizei,  lângă liceul Navrom, acolo unde a avut loc un accident rutier.

 

Potrivit informațiilor noastre, o femeie de 21 de ani care conducea un Mercedes, a lovit un autoturism BMW, seria 7, care în urma impactului a intrat în gardul liceului Navrom, și într-un copac aflat pe trotuar. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD B de la Detașamentul Port.

Șoferița Mercedesului a fost preluată de echipajul SMURD B și transportată la UPU Constanța, conștientă, cu politraumatisme.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un BMW "nervos" in minus pe soselele, deja prea nervoase, ale lui Chitac.
0
0
De ce nu spuneți a cui este progenitura de bani gata,nu orcine conduce un merțan pt că costă și mai știm cum câștigă unii banii
2
2
Daca nu se afla sub "influențe," RCA valabil și d-ei CASCO treaba e rezolvată!
1
1
Se acorda carnet de conducere contra servicii sxxxle. Descarcare la asigurari pe accidente derapaj pe gheata chiar si vara. Kwoor si mwooi.
4
2
vand bmw ținut în garaj pentru pretențioși.
6
2
Dar despre p***a asta nimic ? Era băută, drogata, sigur avea viteza de s-a urcat pe trotuar si l-a făcu praf pe ala. Bine ca a fost o tabla si nu au fost oameni
8
2
Când e cu ochelarii în telefon asta e.Ucraina are liber la geamuri fumurii pe lateral fata,asa e la ei la tara!?!?
7
3
Dumnezeu e acolo sus. sigur avea tasu pensie nesimtita de 6000 de euro pe luna nemeritata. Faceti odata legea pensiilor, pana si Ucraina are reforma pensiilor. Va bateti joc de voturile noastre. Cine isi permite sa dea suta de mii de euro pe masini de lux numai pensionarii de lux
9
8
Inainte politisti mai dadeau permise si pe bani sau pe cwr in cazul fetelor frumoase dar proaste,dasta cred ca si politisti sunt vinovati pentru ca sunt atat de multi p****i/proaste cu permise de conducere,in cazul asta din fericire nu a murit nimeni dar am vazut destui oameni care au avut ghinionul sa dea p****i,vitezomani,sau schmecheri peste ei si sa ajunga handicapati pe viata sau sa moara si ce este mai rau cei care iau omorat"din culpa e adevarat dar tot ia omorat"sa nu primeasca nici o pedeapsa de cele mai multe ori soferi criminali fiind ajutati de militieni sau judecatori,pectru ca dasta sunt astia speciali,sa scrie si sa interpreteze legea dupa cum au ei chef.
12
1
S-au stricat 2 tigăi ajutate de o jartea
12
3
e Kosovo de Romania
6
1
Are dreptate Relu Katzelu! KWRVE BUZATE cu Mertzane petarde IN PARTz sar ARDE
15
4
Eu când merg cu masina sunt în stare de ebrietate, cu gândul la Nicușor Pismis..... Daia am gatul Într-o parte.
4
3
Mamaaaaa cat are de s**t aia ca sa se fituiasca cu proprietarul
13
4
Cel mai distrus om de pe net esti. Vai p.la ta de frustrat
10
8
O doare la zmida.oricum erau doua vechituri,asa ca le.a facut un binr.produce fata alti bani caci fraieri sint destui...
11
7
daca ai bani de bolid delux, ai bani si de loc de parcare. ar trebui.
17
5
c***e buzate cu mertane....petarde.
35
6

REPLICA

LOTO

6/49
2414717414
5/49
442464507-12-20235 6 3 1 6 1 0
joker
3431514362