REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

BOMBĂ! CCR a DECIS că majorarea pensiilor cu 40% e CONSTITUȚIONALĂ

BOMBĂ! CCR a DECIS că majorarea pensiilor cu 40% e CONSTITUȚIONALĂ

Replica API 14 ianuarie 2021 | 22:54 2272

Judecătorii CCR au respins, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la legea pentru aprobarea rectificării bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie. Ministrul Muncii a făcut declarații după decizia CCR însă nu a spus clar când se va lua act de ea.

"Am decis o creștere sustenabilă a pensiilor de 14%. Acum, în contextul deciziei CCR, așa cum Parlamentul anul trecut a decis menținerea punctului de pensie care să aducă o majorare de 40%, la fel Palrmaentul în actul legal de punere de acord a legislației cu deciziile CCR se va pronunța cu ce este de făcut pe viitor. Cel mai important lucru legat de pensii e să putem asigura plata lor, și echitate. În momentul preluării mandatului, am decis să creăm un grup de experți care să pună legislația în acord cu aceste principii. Avem buget alocat pentru pensii și în acest an urmărim ca indexarea să se facă cu rata inflației, cel puțin",a declarat Raluca Turcan, ministrul Muncii, după decizia CCR, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CCR declara constitutionale toate initiativele pesediste, iar pe cele peneliste neconstitutionale.
0
0
Ca deobicei, in titlu!
2
0
Unde i bomba?
4
1
Ati fi fost cu adevarat jurnalisti si ati fi asteptat motivarea vedeati ca CCR constatat ca legea este NECONSTITUTIONALA lesinatiloooor,A ADMIS CEREREA DE NECONSTITUTIONALITATE FORMULATA DE GUVERN! Buahahahhaha leisnatilor, cand esti abonat la stiripesurse asa patesti.ti o furi.peactic voi sunteti onprelungire a acelui site mizerabil de propagandisti obositi.
7
1
CCR.PSD.KGB
6
6
Pai e bine. Acum constitutional, noua majoritate o so modifice corect fara 40%. Punct. Super.
3
1
Faptul ca o lege e constitutional refera procedura de adoptare. Da au fost toti , au votat, nu e nimic de contestat aici. Indicarea sursei e consultativa. Faptul ca este constituionala nu inseamna ca este si folositoare sau ca se poate aplica. In fapt, daca s-ar aplica, inflatia ar face ca in cel mult jumate de an lumea sa saraceasca si mai tare. Asa cum s-a intamplat si pe vremea lui Ilici: orice muncitor normal la cap a strans 4-5000 lei la ciorap pana in 89. In 91 cu 5000 aia stransi dupa 20 de ani de munca abia de mai putea lua un covrig...
4
0
pana nu se sparge buboiul pesedist din ccr !!! Muie ccr cu mult cacat !!!
11
8
Eu zic sa.luam toti pensii
3
1
Pentru anul 2021 inflatia este de 5,8% asa ca calculati !
7
3
propunere soc -marirea penisului cu 40% ! Prin lege! Credeti ca o contesta cineva la ccr? Poate fatalaii
5
3
Muie penele ahahah ati votat penele luati cu cacat. Ati vrut penele??? Luati muie cu cacat cu penele cu tot . Stati sa vedeti ce urmeaza, ce impozite o sa platim ohohohooooo ohooooo ohohohohoo. Psdeii erau hoti su curve dar macar dadeau, acum ciuma galbena o sa va dea la muie si o sa va ia cu 7 maini.
11
9
Acest ccr trebuie desfintat urgent ei si au facut oensi sa traiasca ei bine restu nu cinteaza
12
8
problema nu este ca nu au bani de unde sa dea, ca salariile lor si le maresc, au salarii speciale, si fel si fel de alte privilegii, daca banii s-ar da cat de cat corect, ar ajunge la toti, dar NU sunt impartiti corect, la PRIVILEGIATII SISTEMULUI li se da enorm de mult, si ce mai ramane la prostime, prostimea sa moara de foame
12
1
E normal ca pensiile bazate pe contributivitate sa creasca, dar pensiile speciale trebuie eliminate, acum un cct securist cu pensie de 10 mii euro va primi 14 mii de euro, bucurati-va canaliilor.
19
2
Pentru toti retardatii care hulesc pensionarii: bai animalelor, sa va moara toata familia de nenorociti. Pensionarii nu sunt niste cersetori, nu sunt niste trantori care vor bani gratis. Oamenii astia au muncit 40 de ani iar statul s-a folosit de impozitele lor. Acum cand statul trebuie sa isi plateasca datoria si ghici ce, nu vrea. MULTA MULTA MUIE tuturor nenorocitilor care ii blameaza pe acesti oameni sarmani. Nu ati muncit o zi in viata voastra de nimic si comentati la adresa unor oameni batjocoriti de un sistem criminal. MUIE VOUA SI PNL-ului vostru minunat.
19
10
pai si acum sa deie o lege sa le taie la loc. Oricum sunt votanti PSD asa ca nu merita nimic.
13
10
Dorneanu & suita de trantori au decis ca este constitutional sa creasca pensiile cu 40%, asta inseamna ca trebuiesc identificate surse bugetare care sa sustina asemnea cheltuieli. adica luam din pensiile acestor trantori si dam la saraci, asa ca este constitutional. Si apropos bai COVID 19, pe astia nu-i vizitezi, sau au imunitate? Mai decimeaza din ei!!!...
13
9
Hotilor!Dati banii cuveniti prin LEGE batranilor.Nu mai cautati subrefugii ptr.ai umili la infinit.Parca cel din fruntea statului promitea acum ceva timp o Romanie normala.Daca asta se numeste normalitate,nerespectarea legilor,halal conducator!
14
7
corect, acum trebuie sa le dati pensionarilor 40%
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218