REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bombă! Chițac s-a supărat pe Ovanesian și vrea să-i retragă Urbanismul!

Bombă! Chițac s-a supărat pe Ovanesian și vrea să-i retragă Urbanismul!

Mirela PASCAL 23 ianuarie 2023 | 13:49 5349

Vergil Chițac s-a supărat pe Felicia Ovanesian și vrea să-i  retragă Urbanismul din atribuții, una dintre cele mai importante structuri din Primăria Constanța! Totul a pornit de la valul de nemulțumiri venite din partea  constănțenilor,  ale căror proiecte sunt blocate cu lunile, unele chiar cu anii, de multă incompetentă și birocrație.

Bomba! Chitac s-a suparat pe Ovanesian si vrea sa-i retraga Urbanismul!Felicia Ovanesian, city-manager

Nu mai este o noutate faptul că la Direcția Urbanism, din cadrul Primăriei Constanța, este un haos de nedescris. Și nu de ieri, de azi, ci de pe vremea fostului primar Decebal Făgădău. Cereri blocate în sertarele angajaților, și aceștia puțini, investitori care așteaptă, de luni de zile, avize pentru a demara proiecte… lipsa specialiștilor, doar oameni pe care fostul edil i-a ”modelat” după bunul plac și după interesele unora sau ale altora… sunt câteva dintre motivele care au condus la starea generală în care se află astăzi direcția.  În ultima perioadă, au bubuit reclamațiile venite din partea constănțenilor, inclusiv a investitorilor ale căror proiecte sunt blocate din pricina situației de la Urbanism, direcție aflată sub coordonarea city managerului Feliciei Ovanesian. Faptul că pentru cea mai mică decizie pe care ar trebui s-o ia primăria ești trimis la instanța de judecată nu este o noutate, oamenii întrebându-se, ce rol mai are aparatul de specialitate al primarului dacă problemele lor sunt rezolvate de judecători.

Bomba! Chitac s-a suparat pe Ovanesian si vrea sa-i retraga Urbanismul!Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța

Sătul de haosul de la Urbanism, Vergil Chițac a luat, în sfârșit, o hotărâre… să zicem oarecum așteptată. Vrea să-i retragă atribuțiile în domeniul urbanismului city managerului Feliciei Ovanesian. Arhitectul șef Dan Leu este în concediu până pe 16 februarie și, potrivit informațiilor noastre, niciunul dintre viceprimari nu a fost delegat pentru a se ocupa de Urbanism.
Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va fi materializată această hotărâre asumată de Vergil Chițac și dacă, după noile măsuri, activitatea Direcției de Urbanism se va derula în condiții normale și civilizate.

Vom reveni cu amănunte!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272