REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BOMBĂ! Dan Iliescu, noul RECTOR de la Ovidius, NU va fi VALIDAT de MINISTERUL EDUCAŢIEI?

BOMBĂ! Dan Iliescu, noul RECTOR de la Ovidius, NU va fi VALIDAT de MINISTERUL EDUCAŢIEI?

Replica API 29 iunie 2020 | 14:41 8562

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificati si veti vedea cine cel mai mare HOT in forma organizata si continuata de la Ovidius. Cine este aranjorul de voturi in alegeri? Ati ghicit: alex bobita. Verificati-l si pe el, cand a devenit sef de departament statea intr-un apartament de 2 camere, vai de capul lui! In mai putin de 7 ani de cand are acces la banii universitatii si-a luat ap nou cu 4 camere, a schimbat masina. Isi mareste salariul, isi da salariu de merit, fura bani din proiecte. Sa mai spun?
3
0
mizerabil articol, mizerabila fituica care vrea sa para ziar! draga fituica de ziar, te cred ca ai nevoie de bani, dar nu asa se fac banii, lucrati corect, domnilor! sa va fie rusine, mascariti pe toata lumea, sunteti lipsiti de orice forma de educatie! mars din sistem, faceti presa de ras! mai lasati si alti needucati sa-si verse invidia pe voma voastra de ziar.
1
8
vot-am Bobe rectorul inimi-lor noastre!! v-a iubim! tinet-i-o tot as-a!
9
2
Tineti minte cum se faceau alegerile in Columbia lui Escobar? Cu pistolul la tampla. La noi se fac cu liste ce trec pe la toate facultatile si se impun nume ce tin de structurile mafiote de actiune. State pentru ei si familiile lor. Cine nu e cu ei, pa norme didactice si gradatii de merit legale! Ia uitati-va cine sunt din 2012 in Senat, consilii de facultate si in consiliul de administratie? Numai ei!!Implor DNA sa se autosesizeze!Cand veti afla ce se comite aici.....RO va exploda in presa.
10
1
Nu mai lasati comentarii false la comanda lui Bobe ca a peirdur,Unc va fi rector cand se reiau alegerile. Ciocu mic
13
3
Fabrica de diplome fara acoperire. 90% dintre absolventi nu stiu sa scrie si sa se exprime.
14
8
Iti tremura chilotii cand te cauta baietii cu ochisori albastri! Te pisi pe tine de frica, slinosule! Un las mai ordinar si un lingau mai abject ca Bibe nu veti gasi! Prosti sunt cei care-l iau in barca le acest specimen fandosit
24
0
pa unc puteti sa-l pupati si in dos nu numa sa il votati.Pai daca nu iese Ilie nu mai raman decat unc sau mamut ca poporu constantei e compus numa din astia 3. Asa ca........traiasca si infloreasca tov unc sau mamut.
6
7
ca sa ramana in functie ,Laurentiu Sarbu il baga pe Bobe in combinatiile lui cu achizitii
19
4
DNA sa ia la mana pe cei care din 2012 se invart numai ei pe functii
24
1
Dreptul il sustine pe dl Unc!! Toate cele doua voturi ale faculttii merg spre medicul inimioor noastre!eu si cu mine votam Unc!!!
12
4
degeaba se comenteaza, dar universitatea a facut un bine diviziei de paza cand a platit penalitati in cuantum de 80000 euro si 30000 lei pentru intarzieri la plata facturilor in 2017. asa e la statul roman, nu conteaza cum se gestioneaza banii, ci tertipurile legale de a sifona bani. totul curat si decent prin hotarare de instanta judecatoreasca ca sa nu raspunda nimeni pentru faradelegi. prinde orbul, scoate-i ochii. si cica nu e bine la bugetari. si toate acestea sub conducerea lui Rugina
18
1
Bobe vrea sa fie de toate!Putin consul onorific Estonia,putin prorector al universitatii ,se lauda ca e frate cu toti ,de la studenti la servicii si ca tot el va conduce si OVIDIUS,putin mai face si carte ca e greu..asta scufunda barca prin ambitia lui..de lector care vrea sa fie rector.Si cum mai purta geanta lui Epure. ILIESCU e victima lui BOBE
36
0
Dar ce descoperire. Eu zic sa fie mai atent comandantul cu 2012-2013. Are multe de descoperit. Sa se verifice inclusiv alegerile.
15
1
Prea multa carte strica. Bani sa ai frate.
14
1
mosneanu sa fie rector!
2
12
trebuie sesizat dna ul
22
4
BOBE VREA EL RECTOR. LUCRATURA A FOST FACUTA CU VANCEA. BOBE SI VANCEA VOR SA CONDUCA UOC. IMPREUNA CU O GASCA DE DECANI, ACTUALI SI NOU GASITI. UOC O GRUPARE INFRACTIONALA.
31
0
Informatiile le da Girtu, penalul penalilor, care spera sa-l prosteasca pe Iliescu cum a facut si cu Rugina....si acum nu pierde o ocazie sa-l denigreze peste tot. Pune mana si invata si lasa supozitiile! Ar trebui sa terminati cu improscarile si sa va apucati de treaba. Daca vreti sa transmiteti ceva, semnati-va si asumati-va! Rusinos modul cum actionezi!....sub pseudonim student. Mare frustrat!
32
4
Stati linistiti ca se valideaza, mai fac si copiii astia un ban de la nebuni obsesivi.
15
11
Iar va conduce o contabila Uoc?Alegeti doar ca sa va scufundati mai rau
23
1
Imi este sila cum preluati informatii de la tori penalii: Epure, IPS, Stanciu, Popescu. Daca era vreo problema, nu se solutiona pana acum?
14
19
Bine ca stergeti comentarii. Epure era presedinte al senatului cand a fost ales rector. Dupa l-a inlocuit fix Bordei la Senat!
15
6
Inca putin si o sa zica de Iliescu Dan ca e nepotul lui Iliescu Ion
13
7
cine naiba il mai ia in seama pe dobitocul de iepure. tipul e de domeniul istoriei. iepure a fost odata in epoca medievala.
21
8
te oftici? toata viata papagal, ai fost, esti si vei ramane. articolul este apa de ploaie. nici tu nu stii daca e sau nu asa cu iliescu. iti dai si tu cu presupusul. tot asa ai ramas? gerontofil? ca tot iti plac astea mai mari decat tine. ti-a sucit mintile aia.
14
14
aceasta escroaca care prin coincidenta este parintele unui alt escroc cu grave probleme psihice. un obsedat sexual care si-ar vide si familia pentru bani.
28
6
In loc sa va potoliti, luati bani de la Epure si IPS pentru articole! O mare fasaiala!
14
10
ca unul care este medic cu job la spital si patron de cabinet nu poate fii si rector! medici imbuibati, astia nu trebuie sa ajunga sefi ca mananca cu 3 maini
28
6
Bine ca l-ati demascat pe impostorul de Iliescu. Felicitari Unc. Iliescu si Bordei au nenorocit medicina, vor plati pentru asta.
29
12
Peste tot, stomatologia?
14
3
Articol cu iz de cacareaza de Epure.
18
14
Felicitari, Replica! Articolul este bine documentat, iar acest Iliescu are intreaga cariera realizata prin furt si fals intelectual. Sa i se analizeze lui Iliescu si activitatea stintifiica, se vor descoperi aspecte penale.
33
13
de liceu.Cand va fi promulgata legea 525.2019 de Presedintele tarii, f multe farmacii vor da faliment,vor inchide.Asta pt ca patronii nu-si vor putea permite sa plateasca salarii farmacistilor si sa mai tina si asistenti.Asistentii au fost preferati de patroni deoarece plateau mizerabil farmacistii,angajati multi fictiv.Preferau sa dea salariu min pe econ unui asistent.Chiar si lanturile au inceput deja sa inchida zeci de farmacii-vezi presa si despre cine e vorba-.Asa ca ocoliti facultatea si nu va pierdeti timpul degeaba.In orase nu se vor mai deschide niciodata alte noi farmacii-legea farm
12
5
HAZNAUA UOC URIT MIROSITOARE , RECIDIVEAZA, DE DATA ASTA LA NIVEL SUPERIOR HA HA HA , DESFIINTATI HAZNAUA !!!
20
6
am inteles d nul Iliescu te a suparat!Dar cu dr Dumitru ce ai?ai gesit comanda?
13
7
Omul care a nenorocit Medicina se pare ca este marele Bordei!Care la peste 70 de ani face si desface in facultate.
31
7
Din ciclul Unc nu se lasa. Mangla , ii da de gol statutul matrimonial. Asta este jurnalism ? Nu cred. Pe cine a operat Unc, de la fituica voastra, mari investigatori?
16
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614