REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Heineken închide o fabrică din Constanța

Heineken închide o fabrică din Constanța

Replica API 20 septembrie 2022 | 00:00 4962

Heineken România anunță intenția de a înceta activitatea în fabrica din Constanța, cu aproximație în septembrie 2023.

Heineken

„Suntem mândri de tradiția noastră în fabricarea berii, din Constanța, însă fabrica a funcționat mult sub capacitate de câțiva ani. Este necesar să avem cea mai eficientă amprentă de producție pentru a asigura creșterea și investiții suplimentare, pe termen lung”, transmite compania într-un comunicat, scrie stiripesurse.ro.

Heineken România va transfera, în timp, elemente ale capacităților de producție și ambalare ale fabricii din Constanța către celelalte fabrici, din Craiova, Miercurea Ciuc și Ungheni.

„Vom continua, de asemenea, să investim semnificativ în cele trei fabrici rămase, pentru a ne susține ambiția de creștere și dezvoltare durabilă, păstrând o prezență puternică pe piața românească și în comunitățile în care activăm. Cunoaștem impactul pe care această decizie îl are asupra colegilor noștri din Constanța, ale căror muncă și dăruire le respectăm și le apreciem profund. În acest moment, ne concentrăm să îi sprijinim pe colegii noștri în mod corespunzător pe durata acestei tranziții”, mai punctează reprezentanții companiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba, voi sunteti p****i sau va prefaceti?Unde vezi tu ca nu exista bere la sticla?Traiesti intr-o lume paralela? Lumea bea bere la pet fiindca de asta vor. Au de unde alege sa bea la sticla. De curiozitate, cine vrea sa le dea cancer cu PET-urile? UE, NATO, ONU, presedintele si parlamentul tarii? Aveti o minte de te doare o anume gaura.
0
1
Ca sa rezisti pe piata,te adaptezi pietei locale si nu numai.Cercetezi piata,scoti ceva nou.De ce nu au denumire si in romana.Pune o bere mamaia la sticla buna ca pe vremuri si sa vezi ca merge piata.Scoti pe piata nostalgicilor si o bere Pescarus Cazino.Preturi decente.Bere buna,preturi decente si merge piata.Asa vor bea la pet-uri cangerigene ca asa se vrea.Romanii consuma bere la pet pentru ca este cea mai ieftina.Cine nu ar vrea sa consumebere la sticla.Azi este un lux.Pe vremea lui Ceausescu tot era imbuteliat in sticle.Daca se vrea se poate produce si vinde bun si ieftin.
1
0
nu se gaseste nimeni sa cumpere fabrica sa faca o bere buna acolo? Csiki Sor din sansimion HARGHITA au reusit sa le-o dea in freza celor de la heineken, deci se poate !! cititi pe net. Si am baut bere Csiki Sor pret mai mic decat posirca heineken si calitate muuuult mai buna!
0
0
nu e nici o paguba, o p******a de bere, cu un nume sonor. Faliment placut, da-va-n poola mea de jeguri
0
0
Da,da...unde este berea Silva...originala.Hai nekezati de ciuda acum...
0
0
Heineken a cumparat in prostie marci si fabrici de bere in anii 90-2000. Au distru o groaza de marci d ebere foarte apreciate in Ro - exemplu Silva originala, de Reghin - le-au inlocuit cu posirca lor. Acum se mira ca au prea multe fabrici si costuri pe masura, ca si cum nu ei le-au cumparat in disperare, ca sa impuna monopol.
1
0
Fabricile alea aveau utilaje si linii de productie din anii '60 depasite tehnic si moral cu mult, iar ele au fost vandute in anii '90 si 2000, cand deja aveau miliarde de lei datorii. Voi de ce nu mai tineti acum un frigider fram din tineretea voastra? Fiindca consuma mult curent, intretinerea lui ar fi foarte scumpa si nu ar satisface nevoile actuale. La fel a fost si cu mijloacele de productie: dotate cu vechituri cand ele ar fi trebuit retehnologizate.
0
0
Don, intreprinderile de stat au fost intentionat sa mearga pe pierderi, pt. a putea vandute pe nimic ocidentalilor. Dar tu esti din aia cu dusul in doi, cu intepatul de 5-6 ori pe an , dar numai cu vaccinuri din SUA. Ai o gandire schioapa, sa nu spun oloaga.
0
0
Constanta are nevoie de mall -uri si parcari .Reatul este cancan
0
0
Intra in faliment tot orasul din ce in ce mai mult
1
0
esti monument de prostie. Ai luat BAC-ul ?
0
0
Serbia nu este in UE si stau binisor , turcii la fel Dacia urmeaza sa o vanda Renault nu o zic eu asa scriu ziarele si Ceo lor tot asta zice , Fordul vandut catre Otosan-Turcia . Cand ma uit la ce masini au ucrainienii si nu sunt in UE incep sa imi fac ideii si sunt nascut in 95 . Noi nu am avut conducatori corecti asta este altceva , dar ca noi fara ei eram in epoca de piatra te inseli , in 89 aveam ce poate nu aveau unii din Ue , apropo asta cu economia la lumina, gaze e comunista sau democratica .
2
0
daca faceti posirca va mirati ca nu merge treaba barem lasati la pret sau faceti-o buna nu mai accelarati fermntarea cu chimicale ci lasati-o natural cine a baut o heineken de la mama lui stie despre ce vb plus ca voi intentionat nu ati onorat comenzile pe litoral ca trebuie sa inchideti fabrica orind venit de sus
0
0
Conule, aproape toate unitatile de productie detinute in trecut de statul roman au ajuns la pamant din cauza managementului defectuos facut fix de romani. Uita-te la cele cumparate la timp de straini si care sunt in picioare bine-mersi: ford Craiova, Dacia Mioveni, Astra Arad etc. Daca nu am fi intrat in UE, in primul rand, nu ai fi avut internet sa poti comenta acum. In al doilea rand, am fi fost ca in anii 200, acoperiti la propriu de rugina, saracie, ruine, somaj, coruptie si nedreptate si multe altele. Astea v-au placut?
1
0
Asta e consecinta vanzarii catre straini a societatilor care au apartinut Romaniei. Si cand mi-a aduc aminte cu cata inversunare se facea loby sa se privatizeze tot ce-i romanesc. Si daca erau si profitabile, cu atat mai bine. Asta-i pretul intrarii in U.E. Acum depindem exclusiv de banii U.E, de tarile din Vest. Bietul Ceausescu, ce se mai lupta cu independenta tarii.Si agenturile infiltrate cu cozile de topor din RO.l-au eliminat.
0
0
... Se duce totul de rapa in domeniul acesta
0
0
Apoi daca nici pe litoral nu se comsuma bere, e ciudata decizia. Ca doar n-or avea aialalti salarii mai mici pe la craiova, miercurea si ungheni!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218