REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Bombă la ANR. Justiția a constatat că Pilat a obținut avansarea cu documente false!

Bombă la ANR. Justiția a constatat că Pilat a obținut avansarea cu documente false!

Mirela PASCAL 14 februarie 2023 | 00:00 8507

Lovitură la vârful ANR! Alexandru Pilat, șef în ANR, a ajuns în atenția procurorilor după ce a fost „turnat“ că a obținut funcția prin documente false. Aspect reținut, se pare, și de judecătorii constănțeni, care au dispus luni, 13 februarie, desființarea documentelor în baza cărora a promovat concursul. Carnetul de marinar cu privire la mențiunile nereale referitoare la îmbarcarea sa pe două nave în perioada 06.11.2006 – 17.11.2008 și 28.11.2008 – 07.03.2009, brevetul pentru funcţia de ofiţer mecanic II – funcţie managerială, decizia din martie 2014 a Directorului A.N.R. prin care acesta a fost numit în funcția de șef Birou Inspecții Terminale și Gas Free, dar și actul adițional prin care a fost majorat nivelul de salarizare... toate au fost anulate de magistrați.

Bomba la ANR. Justitia a constatat ca Pilat a obtinut avansarea cu documente false!Alexandru Pilat

Pilat a ajuns în atenția procurorilor, fiind acuzat că s-ar fi folosit de documente false în ceea ce privește stagiul și astfel a obținut brevetul de care s-a folosit pentru a obține postul de la ANR. Mai exact, și-ar fi falsificat vechimea în carnetul de marinar. Pilat lucrează de mulți ani în ANR și a fost șeful serviciului Inspecții Terminale și Gas Free, ulterior ajungând pe o funcție de execuție. Dosarul este mai vechi, deschis de procurori în 2019. Între timp, ceva s-a întâmplat, iar cauza s-a clasat. În decembrie 2020, procurorii au cerut redeschiderea urmăririi penale, iar Judecătoria a admis cererea.

Bomba la ANR. Justitia a constatat ca Pilat a obtinut avansarea cu documente false!

Pe 11 octombrie, tot procurorii au cerut, la Judecătoria Constanța, desființarea unor înscrisuri, ANR și Alexandru Pilat având calitatea de pârât.  Pe 13 februarie a.c. magistrații s-au pronunțat. ”Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa în dosarul nr. 12256/P/2019., dispune desființarea următoarelor înscrisuri false/emise în baza unor înscrisuri falsificate: - Carnetul de marinar nr. 0001408 eliberat la data de 26.07.2002 pe numele P. A., exclusiv cu privire la mențiunile nereale referitoare la îmbarcarea sa pe două nave în perioada 06.11.2006 – 17.11.2008 și 28.11.2008 – 07.03.2009; - Certificatul de competență seria M nr. 0034467 din data de 20.11.2009 (brevet pentru funcţia de ofiţer mecanic II – funcţie managerială); - Decizia nr. 120/07.03.2014 a Directorului A.N.R. prin care numitul P. A. a fost numit în funcția de șef Birou Inspecții Terminale și Gas Free; - Actul adițional nr. 555/10.03.2014 la C.I.M. nr. 897/02.07.2007 prin care a fost majorat nivelul de salarizare al lui P. A.”, se arată în minuta instanței. Decizia nu este definitivă.

Pilat: Nu am folosit documente falsificate

Recent, Alexandru Pilat declara, pentru Replica, că nu este vinovat și că își va dovedi nevinovăția. ”Nu este adevărat. N-am comis niciun fals. Documentele au fost emise de ANR.  Emitentul e ANR, nu le-am emis eu sau altcineva. Există un dosar, am încredere în justiție și se va dovedi că am dreptate. Nu am folosit absolut deloc documente falsificate. Este o răzbunare, o anume persoană m-a reclamat. Am avut comisii de examene pentru orice post, sunt angajat de aproape 17 ani. De-a lungul carierei mele am avut calificative numai de Foarte bine”.
Pilat a mai precizat faptul că nu a fost audiat de procurori până acum. ”Mi s-a trimis în 2019 o citație ca martor, nu am fost citat, audiat la Parchet absolut deloc”, a mai completat Pilat.

Sunt câțiva ani buni de când la nivelul ANR s-a format un... cuib de viespi, lucrurile ajungând într-un hal de degradare încât ai senzaţia că instituția s-a transformat într-un mare cămin familial, unde  fiecare a angajat pe fiecare, rude, familii, veri, nurori, gineri, etc. Nu de puține ori s-a scris faptul că funcțiile au fost făcute cadou unora fără minimă experiență, fie că vorbim de funcții de execuție sau nu. Suntem convinși că acesta nu este un caz singular și că, în viitorul nu foarte îndepărtat, vor sări în aer alte bombe!

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! Patronul SRL ului misca personalul din solda lui cum vrea. El are nevoie de oameni loiali, complet credinciosi LUI si care asculta si executa fara sa gandeasca ciudatele lui ordin.
14
0
Pe subiect ! A intrat Oligarhul in garda ! ? A mirosit ceva ?
26
2
Asteptam sa vedem ce miscari de personal mai face Oligarhul. Deja sunt anuntate, dar......chiar asa sa fie posibil ?!?!?!?!?!?!?
32
3
Nu are oameni in subordine sau colegi, el ii considera supusi. Nu vrei sa te supui ai pus-o. Scapa de oricine care nu se supune neconditionat.
38
2
Si-a tras ANR pe persoana fizica ? Tare frate !
37
7
Baronul de la zonala GR se poarta cu oamenii de parca este firma lui pe persoana fizica. Asa este ca acolo sunt cele mai ciudate si nefiresti mutari de personal.
52
1
Te ai pus cu cine nu trebuia bulangiu mic si p***t Alexandru Pilaf, si mai ales ca te ai luat dupa fetita ta din Anr , si acum o sa inceapa petrecerea si pentru tine, ai jost un jeg si vrei ramane un jeg in continuare in istoria ANR, cel mai p***t om care a existat de la infintarea autoritatii navale, domnul Pilat Alexandru prostul de serviciu. Pot spune asta ca te am cunoscut personal si nu din vorbe. Ai fost o rusine si vei ramane o rusine !!! PS: Vezi ca am pus si a tactu in articol asa sa vada lumea ce javra esti, !!!
2
1
Asa ! Pe la zonala GR trebuie urmarit mai de aproape miscarile de personal si urmatoarele angajari. Perfect justificat ca acolo este Patriarh OLIGARHUL.
61
2
Pica doar in duba.
8
0
Iata ca se poate si articol ,, BOMBA,, fara a se face comentarii.
12
1
A picat asta de aici dar PSD istul ala de la GR este greu de urnit. Poate daca pică si PSD la urmatoarele alegeri. Acum are si un spion in MT in persoana lui Ctn Jr.
37
2
Au picat cativa din ANR, printre care directorul zonale CT. Pe cand si din teritoriu ? Cel de la zonala GR ar fi trebui primul picat.
62
2
Te supără adevărul, de ce să blocheze comentariile,te simți cu musca pe căciulă?
1
5
Ar trebui ca Replica sa ia exemplu de la G4 media si sa nu mai permita comentarii la articole.
19
0
Ha ha ! La GR miscari ciudate si nefiresti de personal ? De la Patriarhul de acolo vreti asemenea gesturi ? Mai trebuie sa ziceti ca nu sunt morale. Ha ! Problema ca nici dpdv legal nu credem ca sunt
58
1
LA ZONALA GR MISCARILE DE PERSONAL NU SUNT DOAR CIUDATE, SUNT EXTREM DE NEFIRESTI.
48
1
Dap bro val mare de angajari la Autoritate. Iar miscari de personal. Cele mai dese si ciudate miscari de personal sunt de cativa ani la zonala Giurgiu, special la Snagov.
46
1
In tot ANR sunt mari sefi care nu au navigat niciodata. In teritoriu sunt Capitani Sefi fara nici macar o zi REALA de ambarcare . Acum se considera Mari Comandanti. Acum se asteapta la ANR un mare val de ,,angajari,,. Baronii de zonale sunt in culmea excitarii.
16
2
DAR AIA TOTI DIN ANR CARE LICREAZA DE 25 DE ANI ACOLO SI AU NAVIGAT 25 DE ANI SI EI AU 50 DE ANI CUM PLM AU FACUT
0
0
Labagiul de Pilat mergea la munca in timp ce pe carnetul de marinar figura ca imbarcat. Nimeni de la ANR nu s-a prins, ce sa vezi, nici cand si-a confirmat imbarcarile, nici cand a promovat prin "examen" aranjat, pe baza falsurilor. Asteptam ca Replica sa publice poze din celula lui Pilat de la Poarta alba, cum e violat in grup si fara alifie de Mazare si de alti prieteni de-ai lui de la PSD.
0
1
Misto asta cu condica de prezenta doar ca nu este de actualitate . Este opera tuturor care sau perindat pe la conducerea institutiei, boala unor minti limitate si care vor sa abata atentia de la problemele reale ale ANR.
3
0
ANR ul ! Acum ca v ati linistit cu acest Pilat, poate reveniti la treburi mai importante ptr. Institutie. Condica si cand incep examenele pentru permise de barca.
13
0
Alexandrule, bulagiu spagar ai cam belit P..a, o sa dai inapoi tot acum spagar retardat ce esti. Familie de hoti tactu. mata si cu tine, toata viata ati facut combinatii de talhari . Ai luat banii statului degeaba atatia ani, te ai folosit de masina de serviciu ca un sarac, numai pe muls sunteti scursurilor din familia Pilat !!
3
0
Astfel de probleme sunt destule si prin teritoriu la Zonale unde baronii locali, asa zișii directori de zonale fac legea dupa cum au interesul.
49
1
Gigi , sa ti dau la mooie de nenorocit!
0
0
Pilaf la puscarie. e traditie in familie, mai lipseste masa aia p*****a sa fie prinsa ca se f**e pe bani pe centura ca asa a iesit un imbecil ca fiisu
3
0
Ce brevet are de l-a pus Mezzei Director?? Are brevet de navigator pe internet ? Sa va dau la mooie mai bosketarilor!
5
0
SA VA FOOT IN GURA PE TOTI, SA MA PISSS PE VOI SI SA VA DAU LA MOOIE TUTUROR CELOR CARE COMENTATI AIUREA! DACA AI BREVET NU AI VECHIME,DACA VECHIME NU AI BREVET,DACA AI SI VECHIME SI BREVET NU ESTI DIN GASCA LUI MEZZEI! SIGURUL CARE A CRESCUT PRECUM FAT-FRUMOS ESTE TRANDAFIR,PURCELUȘUL DE LAPTE, CARE A FOST COPILUL LUI VALI SERBANESCU
1
5
Cele mai maxime comentarii din toată istoria articolelor din Replica sunt ale ANR-istilor. :))))))) De câte ori apare câte un articol despre Pilat, intru doar ca sa citesc comentariile. Calintareasa, Mădălina de la personal, Mezzey, Dumitrache, parca este in Las Fierbinți la ăștia. Și eu care am crezut ca numai la mine in instituie este mâncătorie, paraziți si lătrăi…
7
1
A fost fatat la ANR, pe ma-sa o cheama Dana zero, si pe tac-su Santierul Naval.....hihihhahahahh
4
0
IN SPECIAL MEZZEY CARE A INCASAT SI PENSIE SI SALARIU! SI ARE MULT DE DAT :))))))
4
0
Sper ca judecatoria sa impuna recuperarea baniilor pe care acest impostor ia luat de la statul roman. ANR trebuie sa recupereze tot prejudiciul si sa fie parte in proces pentru recuperare castigati abuziv.
10
1
AU BREVETELE EXPIRATE SI MATRASITE:MEZZEY,ZANFIR,TARNDAFIR,DUMITRACHE,BABUS,Etc…..
3
0
SA I SUGHI PWOOLA LU TATA HAHAHAHAHAH
0
5
Din furt v.ati ajuns. A furat taticu, a facut puscarie, la fel si fii su. Furt de diplome s.a. Pe cand un control de verificare a studiilor in institutiile statului. Ce locuri caldute ocupa foste vanzatoare, lucratoare la chioscuri, gogosarii, dar piloase! Diplomele la control si dati banii inapoi!
7
1
Aceasta institutie si-a ratat menirea pentru care a fost infiintata si a devenit refugiul perfect al sinecurilor constantene . Tot felul de neveste , amante , odrasle mediocre sau nepoti incompetenti se regasesc in aceasta autoritate a statului . Cu un comportament sfidator fata de toti cei care si-au luat pe merit brevetul sau certificatul de capacitate , persoane precum grigore - un analfabet functional , coval - o spagara cu aere invatate de la doina , m***i - o ilustra anonima facuta mare de un sot cu relatii sau pilat - acest p***t din curtea scolii cu taticul i*******r , nu au ce cauta intr-o autoritate a statului roman . Sper ca demersul procurorilor sa nu se opreasca doar la pilat , mai ales ca acum au inceput sa se toarne intre ei , mizeriile.
15
0
are acoperire si la prok-uori si la jud-ekatori. A dat tac-su terenuri pe vremea lui Mazare si acum stie cine a luat si daca e nevoie vorbeste.
7
0
MEZZEY VEZI CA AI LUAT O PE COCOȘATA DE LA MARCOVIL DAR TI-A RUPT-O SI FI TU STANCU SI MOȘTENESCU
8
0
SARACIILOR,VEDETI CA LUNA ASTA ATI LUAT SALARIUL VINERI PE 10 SI IAR VA RAMANE PREA MULTA LUNA LA SFÂRSITUL BANILOR HEHEHEHEHEHE
0
3
Hotelul Alma si parcarea luata abuziv cand mi le luati ca eu si familia mea am fost angajati la stat de unde sa avem atatia bani?
12
0
Eu cand am dat examen pentru brevetul de ofiter (asta in 2012), mai mult de jumatate din sala, aveau in fata testele cu raspunsurile de pe ainostri. Evident, baietii au cotizat si toate camerele erau oprite. La vremea aia, spaga era de 1500 de euro per eu obtinerea brevetului operational. Acum, e undeva la 3000 de euro. Ca sa numai zic ca daca ai cunostiinte printre duduile de la ghisee, iti spun verde-n fata ca daca ai apropiati de incredee care se chinuie sa ia brevetul, sa apelezi la ele fara nicio problema, ca se rezolva.
10
1
Bomba pe dracu,ia sa se ia la verificat totzi sefi astia din ultimi 20 de ani si o sa vedeti ca cei ajunsi sefi pe pile sau pe linie de partid"adica nu are omul cunostinte in domeniu dar partidul lui este la conducere in Romania"sunt majoritari nu cum scrie M.P. bomba;adica la asa ceva nu se astepta nimeni,stirea asta este o bomba de presa.
11
0
Pilat va angaja pe cineva care stie carte, sa ii citeasca hotararile instantei, el fiind analfabet.
10
0
Asta e la fel de idiot la anr ca și tasu fost cacanar la primarie. Doua lichele sadea!
14
0
A.N.R. = TAROM
8
0
Altii falsifica voturi si scapa
3
3
"SARACUL" DUMITRACHE ...A MOSTENIT ...,DAR A JURAT ,LA NUMIREA IN FUNCTIE LA PARTID ,CA VA DUCE PE CULMI SI MAI INALTE CORUPTIA !
13
0
Vi se trage de la inculpat și de la amicii lui.
11
0
Deci dacă votăm Noua Dreaptă și deființăm instituțiile astea care nu produc nimic și nici nu fac ceea ce trebuie , o să facem economie mare la buget, bani pentru pensiile sărmanilor, salarii decente pentru cei care muncesc cu adevărat ... e.t.c.
7
5
Zici Pilat si tragi apa. Tasu e fost parnaias iar odrasla e viitor ghertoi. Mai grav este faptul ca a durat o vesnicie pana sa se rezolve si hotia asta.
20
0
Oare cine poate sa i faca ambarcari fictive decat asa zisele doamne din acvariul ala cu pesti.mari doamne si cu experienta vasta in arta oralelor.hai sa fim seriosi ca sa stai in anr trebuie sa te culci cu un sef.p****i sunt barbatii lor ca le cred cuminti. Rup duty free ul dupa munca.oare ele primesc salariu in fiecare zi.verificati acolo in apa aia statuta din acvariu si o sa vedeti ce descorperiti.falsuri in documente.comandansti si sefi fara pic de stagiu dar cu o stampila faci minuni
17
0
Cretinoidul este doar varful icebergului si probabil, daorita IQ-ului redus, o victima sigura. Problemele acolo sunt mult mai mari.
16
0
daca se face un control mai amanuntit veti gasi famili intregi angajate la ANR,de asemenea ve-ti descoperi multi comandanti si sefi mecanici care nu au navigat niciodata asta este AUTORITATEA NAVALA.
19
0
se afla multe si marunte,omul se destainuie speriat ,falsificandu si numele ,sinceritatea lasa de de dorit azi, apare interesul , dusmania, ambitiile personale.Egreu s a spui in fata azi asa ca replica se distreaza pe seama asta si castiga ! dar daca citesti tragi concluziile tale!mafia e MARE!si e
4
1
Naivul, s-a increzut in prietenii care l-au sifonat. Asa era una rodika , care dupa ce i-a facut rost de un permis de conducere fals, prin concubin, a turnat-o pe sefa ei si i-a luat postul. Ca asa e la noi, sa moara vecinul sa-i luam capra. Mistoo.
11
1
Cea mai penala e madalina de la personal se arde pe interes
12
1
fratilor luati la bani marunti pe toti cei care sunt si au fost la examinari si o sa vedeti ce o sa gasiti.procurorii inca nu au reusit sa descifreze comentatul in ziare.poate vor invata si ei ca aici se poate afla un adevar.grigore,coval,m**i,mona,trasca,pilat,calintareasa,stancu,zamfir astia stau linistiti pe banii spagilor luate de la examene si se lafaie si ne rad in fata.chiar atat de p****i suntem sa nu i verifice nimeni
14
1
Pilat un incompetent cu probleme psihice ,ghidonat de excroaca Mona disperata dupa bani pus sa fure Cata minte sa ai sa umbli si tu si tactu cu aceiasi zderanta blonda obosita
16
0
Dar de domnii de la Marpol ce mai ziceti? Uite nava....uite spaga, de la 400-500 usd in sus plus tigari la greu.....dacs au 2-3 nave pe zi......au 2000 usd....cotizeaza si la "partid" ANR, niste hoti ordinari....asta pana cand vor pica toti.....cat o sa le mearga si lor. Sa nu-i uitam pe domnii de la capitania sud.....care fac un abuz colosal, cersesc pe la nave tigsri, bani si motorina.....dar DNA-ul doarme in banca.....sa se duca sa intrebe la navele din Agigea.....daca au fost vizitati de cei de la CZC sud....toti sunt niste cersetori....nu i mai satura......huooooo
17
0
E PLECAT,CE SA MAI CEDEZE!??
2
1
In descrierea ta se incadreaza doi directori de zonala. Cel de aici si cel de la GR. Care mai exact este ?
57
1
Desfă toate contractele de munca, întrunește o comisie de la M. T. și dă drumu la concursuri de angajare cu personal nou angajat ca nu se va schimba nimic dacă schimbi numai directorașii. Aruncă și funcțiile de execuție. Rade tot. Nu faci asta, va fi mereu o bălăcăreală.
13
1
Cea mai șmecheră e Călințăreasa. Nimeni nu se va atinge de ea. Mereu cine a încercat s-o lucreze pe la spate, Călințăreasa a dat cu aghiazma făcută din țuică. După ce erau stropiți cu aghiazma din țuică cu toții deveneau instantaneu alcoolici. Adică, deveneau frații și surorile ei. Călințăreasa e beton. Codul fiscal și legea contabilității se modifica în funcție de interesele ei. Statul ro-mân niciodată nu a avut un astfel de director economic capabil. Călințăreasa are capacități intelectuale în a distila atât de bine alcoolul dublu rafinat încât scotch-ul irlandez pare apă de la robinet.
17
1
UN c***t DE SEF DE ZONALA,UMFLAT DE OLEA SI DE MURGEANU SI SUSTINUT DE MIKI SPAGA SI DE FRATII DARABANI PE CARE I-A GARNISIT BINE SI CARE S-A AUTOINTITULAT DIRECTOR SI CAPITANUL SEF AL PORTULUI,UN BOLNAV PSIHIC DUPA PUTERE SI DUPA BANI! AZI ESTE ULTIMA LUI ZI DE MUNCA SI POATE SI DE VIATA! IL ASTEAPTA MITICA DRAGHICI LA CENTRAL! CRIPTA E PREGATITA
9
2
Eu, Mihai Andrei, mare greșeală am făcut că am dat o astfel de decizie pentru trecerea pe funcție de conducere a inculpatului Pilat Alexandru. Recunosc că nu am avut habar de trecutul infracțional, dar presiunile politice ale acelor vremuri m-a făcut și obligat să semnez aceea decizie. Cine putea înfrunta în acele vremuri aceea forță politică care conducea Constanța? Cine s-ar fi gândit că după aproximativ 10 ani acel clan politic va dispărea? Niciodată nu știi cum evoluează lucrurile. Așa a fost să fie.
15
1
M A RAȘCHETEAZA TOT CE PRINDE DE 25 DE ANI! ABRABII,AGENTII,SI SUBORDONATII,TOTI II COTIZEAZA,SE IMPARTE LA TURA CE SE COLECTEAZA PESTE ZI SAU PESTE NOAPTE! NUMAI ZIC DE NEVASTA SA CARE ESTE PRESEDINTA DE COMISIE LA EXAMINARI OFITERI,EA TAIE SI SPANZURA ACOLO! DAR GATA,PLEACA ACASA,MERGE-TI LA ETAJUL AL DOILEA SI AJUTATI-L SA SI CARE BAGAJELE!
9
0
ba cand ii vezi cu tresele pe umeri pe toti analfabetii cu acte false de comandanti , renumitul boschetar Pana marele comandant al pulii mele , alti odrinari si alte c***e ...pilaf prostul noroc cu ta su ..cum se duce el ca un bashit de ofiter 3 masina care bubuia de p***t pe nava..mare scula acum..va n gura pe toti de hoti ordinari
20
1
Spagi la greu pentru examene. Trec examene gutui care nu invata nimic, despre ce vorbim. Tara nu mai are nici o nava sub Pavilionul Romanesc. Ba chiar a fost vandut inclusiv Pavilionul. ANR isi vand pana si chilotii gauriti nu numai pe ei insisi pentru bani bani bani. Nu exista Caracter in ANR. Pilat a fost zeci de ani de zile director, toti directorii au probleme penale.
22
2
Pilat i-a 3000 de euro spaga la ofiterii tineri ca sa ii treaca examenul. Cine nu da spaga nu trece. Au luat brevete de Sef Mecanic si Comandanti o gramada de tembeli . Trebuie luati toti la bani marunti.
31
4
Pilat este un spagar ordinar. Cerseste la toate navele tank jnde face inspectie......cere in jur de 500-1000 euro la o nava...asta e, toti din port sunt pusi pe hotie.
30
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436