REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

BOMBĂ! MURAD se RETRAGE din cursă în FAVOAREA lui CHIȚAC

BOMBĂ! MURAD se RETRAGE din cursă în FAVOAREA lui CHIȚAC

Replica API 14 august 2020 | 16:24 5669

Mișcare surpriză pe scena politică locală! Mohammad Murad se retrage din cursa pentru Primăria Constanța pentru a-l susține pe candidatul PNL, Vergil Chițac. Și, nu oricum, acesta a pus câteva condiții.

Una dintre acestea vizează proiectele inițiate de afacerist, benefice constănțenilor, și care ar vrea să se regăsească în programul PNL, iar oamenii săi să fie cooptați în echipa lui Chițac. ”Dacă nu se merge și pe proiectele mele, nu sunt convins că se va face acest pact”, a declarat Mohammad Murad.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate pe Horia il mai vota lumea dar pe roaba aia de cacat de Stroe nu o sa il voteze nici dracu.
12
1
pesedeilor in frunte cu imbuibatul de stroe !!! Cu mult cacat !!!
12
1
Nu stiu daca Chitac este bun, nu stiu daca Murad este bun, dar stiu ca PSD-ul este toxic! Nu va mai vrem aici!
20
2
comentati la harap si chitzcac si va ajunge!
5
3
de ce nu se poate comenta la candidatura jegosului de la raja ?
24
0
Era si timpul. Numarul voturilor la Murad ar fi fost in procent de 0,00....
15
4
comentariile la articolil cu Felix Stroe au si fost scoase, doar ce postasem ceva acolo ....... acest Felix Stroe este un fel de Dumnezeu de Constanta, nimeni nu poate zice ceva impotriva lui, si nimeni nu se intreaba de ce platim cea mai scumpa apa din Romania
21
0
...la butoiul cu osanza ce se vrea la Consiliul Judetean ati blocat comentariile ...la anuntul lui Murad ...nu le-ati blocat ...Replica ...unde este impartialitatea ? Constanteni iesiti la vot sa scapam de lepre, cimpanzei si babuini...
24
3
guvit 19 trebuie sa raspunzi in fata legi pentru raspandirea acestei boli incurabile numite penele.muie klsus orban si alte rapandule internationale
18
22
Eu il votez pe Stelica Ion, omu e descurcaret dar e si bolnavior, are alergie la praf. Si din cauza asta, dar si ca mamicuta lui muncea la repartzat garsoniere, s-a pricopsit si el cu o amarata de garsoniera. Pai nu are 7 casoaie ca Iohanis si nici palate la Snagov ca Basescu. Pai nu merita votat baietasul asta.
14
22
Doi circari
19
11
Am scapat de unu.. si era singurul care politic nu era patat. Dar il are pnl la mana... hai sa va vad pe cine votati agiamiilor. Usr e tot la mine casa stiti
5
10
Toti sustinatorii lui Chitac sunt semi analfabeti. Acest lucru rezulta dupa modul in care se exprima, scriu sau gandesc! Cred ca v au iesit frunzele de la morcov, afara din pantaloni! O sa vedeti rezultatul si o sa plangeti inca odata!
20
24
Sunteti pishati la cur, fagadailor si babuinilor!!! Can nasol! Ce va mai bucurati acum 2 saptamani ca se impart voturile! Bhai idiotilor, pana aici v a fost!!! Gata, SCAPAM DRACULUI DE VOI!!! Intra si orasul nostru in NORMALITATE!!! Nu mai tine nici cu asfaltarile accelerate, nici cu promisiunile...Nu intelegeti ca ne am desteptat si NU VA MAI VREM? Abia astept sa l vad pe profesorul CHITAC la Primarie!!! Hai ca devine mai mult decat interesanta aceasta perioada, sunt curios ce promisiuni veti fi in stare sa mai faceti, cat de mult veti fi dispusi sa va rupeti coloana vertebrala pt voturi!!!
22
16
Cum adica Chitac e victima sigura a lui Fagadau ma?,ce il recomanda pe Fagadau?,faptul ca este condus din puscarie de R.Mazare si N.Constantinescu?,sau ca este machidon si are grije de machidoni si de tigani mai mult decat de ceilalti Constanteni de au ajuns minoritari astia sa-i comande pe Constanteni bastinasi,are si Chitac"bubele"lui dar e greu sa-l egaleze pe Fagadau in faradelegi doar si pentru ca el nu a fost primar pecand Fagadau a fost si a aratat de ce este in stare.
22
17
d-l Murat, nu ai anvergura necesara de a ceda in favoarea cuiva, mai ales ca beneficiarul este fara sanse. Recomandare: cand te bagi in lupta, du-o dracului pana la capat.
16
10
Aceste doua persoane nu au nicio legatura cu politica, d apai cu administratia publica. Se lupta sa castige Primaria, doar pentru gasca ordinara din care fac parte. Nu vedeti ca acest Chitac nu are niciun proiect? Omul este plafonat social si politic! Sa stea acasa si sa isi pape pensia nesimtita de amiral si sa lase oameni tineri care sunt determinati si care chiar pot face ceva pentru Constanta. Asa ca, nu mai latrati degeaba ca lumea nu este idioata!
25
12
nu erau de valoare ,,amandoi sunt doua lepre,,doi cocalari.
19
13
sunt un marinar ingamfat si prost si ma visez primar
23
21
Jegosu asta nu a facut niciun contract de munca la noii angajati de la proaspat renovatele hoteluri din Olimp... aloooo ITEMEUL ???
23
6
un arab si un betiv la Olimp: "habibi, eu ma fac ca ma iau de tine ca esti slab brim-minizdru si nu dezghizi restaurantele, amoi anunt ca candidez la brimarie ca sa coagulez doi rataciti, duba care anunt ca ratacitii aia ii dau candidatului tau. Hai, mai ia o gura de uischi, ca-i facut be babor de un sirian batran".
22
7
PZD-ul la PUSCARIE !!
22
19
Pacat ca arabu era bun ca primar se vede cate investiti a facut pe litoral
10
31
Sa ma pis pe lucrarile tale
25
13
hahahahah mweeee pnl!!!!!
23
19
Ce vrajeala de doi lei! Oricum nu l alegea nimeni si mai mult, o sa aiba niste probleme penale viitoare. De asemenea, Chitac este o victima sigura in fata lui Fagadau. Ati pus sa candideze numai panarame impotriva lui Fagadau, va meritati soarta!
41
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367