REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BOMBĂ! PSD PREGĂTEȘTE CANDIDATURA lui MURAD la Primăria CONSTANȚA!

BOMBĂ! PSD PREGĂTEȘTE CANDIDATURA lui MURAD la Primăria CONSTANȚA!

Replica API 26 august 2021 | 00:07 5747

După ce a pierdut rușinos alegerile locale în municipiul Constanța, mizând pe Decebal Făgădău, PSD nu vrea să repete greșelile trecutului, așa că a început să-și facă cărțile pentru alegerile din 2024, căutând candidatul perfect pentru Primăria Constanța. Unul cu notorietate, bani și afaceri multe în palmares. Potrivit surselor Replica bine informate, nominalizarea PSD-ului pentru alegerile locale din 2024 la Primăria Constanța este Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turism, de pe litoralul românesc.

foto: capital.ro

În timp ce câștigătorii alegerilor locale din 2020 culeg roadele la Constanța, marele pierzător, în speță PSD, își suflecă mânecile și caută candidatul cu profilul perfect pentru cursa electorală din 2024.

de la stânga la dreapta: Lucian Lungoci, Mariana Gâju, Felix Stroe

Potrivit surselor Replica, PSD Constanța l-a convins cu greu pe Mohammad Murad, un om puternic, cu faimă și afaceri multe… ingredientele principale de care PSD are nevoie pentru a porni, din nou, la luptă, cu fruntea sus și cu siguranța că va recâștiga Primăria Constanța.

Felix Stroe

Și, ca să vă întărim convingerea că PSD va merge pe mâna lui Murad, priviți ”tabloul de familie” de la conferința de presă organizată de afacerist, miercuri, 25 august, la complexul Phoenicia Luxury din Mamaia Nord, pentru a vorbi despre cel mai nou proiect al său. A fost susținut… de cine credeți? De greii din PSD Constanța, începând cu liderul Felix Stroe, continuând cu parlamentarii Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, și terminând cu primarii Mariana Gâju, de la Cumpăna, și Florin Chelaru, de la Năvodari.

de la stânga la dreapta: Lucian Lungoci, Mariana Gâju, Felix Stroe, Marilena Dragnea, Florin Chelaru

Horia Țuțuianu

Murad a mai vrut să candideze și în 2020 pentru Primăria Constanța

Mai derulăm puțin firul evenimentelor și ne readucem aminte de intenția lui Mohammad Murad de a candida la Primăria Constanța în vara anului trecut. Chiar și-a anunțat candidatura în stil mare, cu ocazia inaugurării complexului Amfiteatru - Belvedere – Panoramic. Atunci, vorbea despre eșecul administrației PSD și despre cum vrea el să schimbe Constanța. Surpinzător, însă, la scurt timp, a făcut un pas înapoi și a rămas la Primăria Mangalia. Iată că acea clasă politică pe care ieri o critica, astăzi îi este partener de nădejde. Mai mult, într-un interviu acordat recent cotidianului Replica, întrebat fiind dacă un lider politic puternic din Constanța i-ar propune să candideze pentru Constanța, afaceristul nu a spus că ar fi împotrivă.

de la stânga la dreapta: Felix Stroe, Marilena Dragnea, Florin Chelaru

În trei ani se pot schimba multe, însă dacă strategia rămâne bătută în cuie, și va rămâne Murad candidat la Primăria Constanța, lucrurile s-ar putea să ia o întorsătură nefavorabilă pentru ceilalți candidați.

Sigur, primarul în funcție, Vergil Chițac, va dori un nou mandat, și USR-istul Stelian Ion, cel de-al doilea care și-a anunțat intenția de a intra în cursa pentru Primăria Constanța și în 2024, vor avea de luptat serios cu realizările, notorietatea și banii lui Murad.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt toti cei de mai jos NU ESTE ADEVARAT. Candidatul psd 2024 este Tutuianu. Aici acum ati citit prima data. La lansarea facuta de Murad au fost sinpnl isti si usristi.toti au fost.la manacare si bautura moca merg toti
3
1
Daca vine eu la Primerie, aduce la voi de la afganistan muncitori harnici cu tot cu AK
8
1
Un escroc si mare hot. Nu..
13
0
Merg pe mana Arabului
1
12
Sa bagam si alte servicii straine Statului ,iar si iar si iar si iar si iar si iar si iar
8
1
oameni de bine,mai ales chelaru
4
3
sa candideze Ali Baba,ala avea doar 40 de hoti
16
0
In ritmul asta de a da primariile la straini vom ajunge voevodate sau cnezate ca-n Sahara ! Vad in poza si camile!
14
0
PSDisti vor sa il"mulga"de ceva parale pe arab,l-au prezentat acum drept candidatul lor dar pana la alegeri se pot schimba multe.
13
0
Din pacate, in competitie cu chitac oricine are sanse .
14
2
Vai de capul nostru! Daca au ajuns strainii sa ne organizeze, suntem pierduti!
19
0
Dar doamna aceea blonda de langa domnul Chelaru cine este? Nu cumva este doamna Staiculescu, zisa si spagara de la drept? Pai mai Murad, cu asa personaje in jurul tau nu faci altceva decat sa confirmi ca si tu esti exact ca si ei. Lasa ca o sa iti treaca si cu Primaria Constanta, asa cum ti a trecut si cu Primaria Mangalia. A propos, dosarul penal cu mita electorala ce se mai aude cu el?
19
0
castigator chitac sau un independent
16
4
vin refugiatii afgani, poate gasim pe acolo oameni onesti, cu grenada la purtator.
19
0
Fara psd cred ca castiga jos chitac
2
5
Era cu teroristul penal Keser Fatih -returnare ilegala TVA de 39 milioane $ mereu la Perla Majestic protejati de SRI,SIE,DNA si DIICOT
19
0
Sa nu uitam si de marea "valuare" mariuca androne.
11
0
Un arahat nu e de-ajuns?
13
1
Cu un astfel de candidat alegerile sunt pierdute din start , pacat , si eu care credeam ca scapam de Chitac !
20
4
in dorinta de asi pregati candidatura Murad a distrus Litoral TV. Bine ca macar a scapat de Valentin Coman. sa nu uitam insa ca el la adus acolo, cam astea sunt gusturile lui!
17
0
Dezinformare tipica pt hartia igienica a pnl ului, replica. Surse bine informate, bai neter ninatilor, voi nu ati avut o data in existenta voastra, o sursa bine informata. Hai sic tir de ji godii ordi nare. A trecut pnl ul la ataca dupa ce au vazut ca nu vor mai lua la alegeri nici cat udmr. Multa mwe pe vecie ini doresc pt voi
9
11
prietenii stiu de ce
18
1
Tipic pt orice pnl ist, sare in alta barca atunci cand a lui se scufunda. Multa mwe pnl
11
8
In sfarsit, s-a gasit solutia sa nu iasa pesedeaua! Aplauze prelungite!
22
3
va castiga detasat, bravo
10
30
s-a mai tuns si vopsit madam giju ? arabetele a venit sa faca evaziune fiscala cu hangarele lui chicioase acum vrea gipsanie si la primarie .Asta ce o sa va dea circ si falafa?
34
0
Amiralul o aa mai prinda un mandat, cu toate ca nu face nimic pentru constanteni.
23
8
Singurul om capabil din PSD Constanta , dl. Stroe , a pierdut discernamantul.
23
6
psd a gasitsolutia pentru inca 4 ani de chitac
38
1
In ritmul asta, la ce papagali de candidati au partidele, precum fagaday, wcergil chitac sau murad, o sa ajungem sa votam udmr la Constanta.
40
1
Asta ne mai trebuie!?
29
1
Acest Murat este vesnicul candidat,pana mai ieri liberal,acum psd-ist tot incearca marea cu degetul.Murat,zici ca esti un bun administrator,cum explici ruina lasata de tine la restaurantul Catunu din Cap Aurora?Ai distrus un restaurant care era un brand pana sa intri tu in posesia lui.Pe unde trece Murat,nici iarba nu mai creste!
35
1
va pierde primaria nu va castiga
28
1
ce faci ba marius ??? e bine acolo la sobolani la parter?unde sunt vremurile cand latrai la regie ?
4
12
Idiotilor daca Murad e candidatul PSD atunci ramane Chitac.
34
2
parca asta era liberal pana mai ieri?acum s a facut psd ist?halal.
37
3
Asta are atata ideologie PSD cata are Rares Bogdan. Pana anul trecut era cu PNL. Este din ce in ce mai clar PSD egal PNL, aceiasi miz.rie
41
1
Tutuianu ma faceti sa rad!Acestia nu au fost in stare s faca nimic. daca dl Stroe vrea ai ridica daca nu ai coboara!
23
2
Oamenii normali continua sa fie inselati de punkii politici infometati de putere
24
2
l-au chemat si pe papagalul ala de Lungoci? buna treaba
32
2
Am inteles ca o sa candideze si mazare ?
21
13
se micsorase numarul de hoti la psd, era nevoie de murad!
43
2
Maxim 15% ia asta. Cum sa il compari pe asta cu Mazare?
41
7
Fereasca Dumnezeu!
46
3
hahahahahahahaha!!!
40
1
Felix s-a tampit de tot, a luat-o pe urmele lui Mitrea fostul ministru al transporturilor si care la pus pe Mazare sa conduca Constanta.
51
1
hahahaha , atat am avut de spus
47
0
cine alege arabitoiu jmenar ? Pesedeii.
61
6
mana moarta, traiasca usL stroe dumitrache
52
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468