REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BOMBĂ! România va pierde 752 milioane euro pentru că nu respectă condiţiile impuse la proiectul Reducerea Eroziunii Costiere

BOMBĂ! România va pierde 752 milioane euro pentru că nu respectă condiţiile impuse la proiectul Reducerea Eroziunii Costiere

Replica API 30 septembrie 2019 | 13:46 1663

În timp ce directorul ABADL pare mai mult preocupat de chiolhanuri, în loc să securizeze cea mai importantă investiţie cu bani europeni de pe întreg litoralul,

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a facut si treaba.
0
2
pierde vara...in Ieforie sud exista un cartier de 150 de case fara curent electric,de 20 de ani Primaria Ieiforie se fute in cur pe aceasta tema...de gaze, eroziuni costiere...etc ,ma cam doare in pula
3
1
nu au de ce savina,cumnatul lui Sandu, dir general de la buc detine 5 sec de plaja in buricul statiuni si locuieste tot sezonul in sediul ABADL ,fara sa plateasca nimic .....si sunt ff multe ilegalitati ,Asta este PSD-ul si dir UZUN
2
0
Astia de la ABDL nu au conducere la Bucuresti? Nu vine nimeni sa vada ce componenta au comisiile de licitatii? Te sperii de cati prosti si mai ales proaste sunt in comisii fara nici o pregatire de specialitate, sunt oameni care hotarasc cui sa-i revina loturi cu valori de zeci sau sute de milioane de euro iar ei nu stiu sa citeasca un caiet de sarcini nu au pregatire de specialitate dar calitatea de machedoni si stiu sa fure. Unde sunt experti de specialitate? Cum pot niste javre de juriste, economiste, etc sa interpreteze un model matematic? Sictir ABDL!
3
0
nu-l aduci inapoi pe Ciobanu la inspectie sa fure pentru tine? Hai ca cedez eu locul de ,, pupincurist'' de sef de formatie la Histria si trec langa Chera sa-l pup in fund cum am mai facut .....Alo dNA cand deschizi usa la ABADL ca put toate achizitiile ,iar este Sava la putere ....muiiie PSD
4
0
Numai minciuni.
0
6
Nu lasati proiecte de asemenea amploare si de importanta nationala, pe mana vreunui politruc iresponsabil . Mobilizati echipe de oameni seriosi, cu stiinta de carte, care sa ia decizii . La Costinesti, faleza mica din buza marii este suspendata in aer. Oricand e posibil un accident . Cine va raspunde in caz de accident ? HRISTU UZUN ?
10
0
Dudule, duduie prostia in capul tau. Imaginea e de la eroziunea costiera de la Eforie. Daca ai citi studii de specialitate, nu ai mai comenta ca proasta in targ, doar sa te afli in treaba.
3
0
Sa faci management costier, cu un cipan super corupt ca Hristu Uzun, este o utopie. Trebuia cantarit inainte ce angajare.
10
1
Nu stiu ce imi place maimult in articolul asta - Fotografia care ilustreaza eroziunea costiera la malul marii negre cu o imagine de pe malul unui lac, sau ideea SF ca digurile si plajele previn incalzirea globala.. Despre tsunami nu mai zic - nu avem dupa ce bea apa, dar avem plaja sa ne apere de tsunami...
3
6
Sa nu i strice lui Cirjaliu ,primarul din Agigea carciuma de 2 bani si tot incearca sa traga de timp sa vada cam cum vrea primarul sa iasa !
6
1
Hai cu tineretul
2
0
..asa cum a fost "incropit" tot asa trebuie sa dispara aceasta abdl !
15
0
Femeile din biroul lui il conduc pe uzun, pe surse...... omul doar f.... si bea.
15
0
sa plateasca makedonii care au avut sezlonguri si baldachine pe plaja
17
3
Ca de obicei, sudul litoralului sa mai astepte, investitii masive in Mamaia - Navodari. Prostii Costinesti -Vama Veche sa mai astepte, noi hotii neamului avem hotelurile in nord.
12
1
Pai sectoarele de plaja au fost concesionate de catre ABDL avnd criteriu de baza originea etnica . Esti machidon, foarte bine , esti de-al nostru! Ai si tu o bucatica de plaja din care sa manance si familia lu' matale o paine alba. Nu esti machidon ... SICTIR! Treci la munca de jos ... ce atata pricopseala !... Pricopseala este pentru machidoni si neamul lor. Cam asa stau lucrurile la ABDL ... De fapt asa stau lucrurile in tot judetul Constanta.
21
3
Un cretin ordinar..isi bate joc de oameni si se crede sula de bascula....defapt este un incompetent si ANALfabet...le promite multora sectoare de plaja...chiar daca acolo sunt niste licitatii Nu o sa sfarseasca bine,multaa mooie hristule
20
1
Eu sunt consilierul d-lui Uzun si ma simt ff bine. Mi-am tras 12 sectoare de plaja si sint boier.
18
3
porcul hot stroe ce zice ??? Ca in rest nu avem loc de el !!! Muie cu cacat !!! Si lui stroe si romanului hristu...
17
0
Nu il mai laidati pe Paparii, nici nu stia pe ce lume traia.Proiectul a fost pregatit pina sa vina Paparii director. Va aduc aminte ca firma olandeza, ce a executat lucrarile de reabilitare a plajei, i-a facut reclamatii la statul Roman, prin ambasada proprie.Cauza este alta ,comunismul si mentalitatea orientala nu a disparut, asa este in toate institutiile de stat sau particulare, lafel si la ziarul dumneavoastra.
18
1
ABDL, este cea mai corupta institutie din judet!
28
0
Sa il auziti pe acest Uzun cum citeste, nu mai zic de vorbit. Dar, probabil, e bun la impartire
24
1
nu va agitati . SUNT doar BANII STATULUI
13
2
Nimeni, din institutiile abilitate, nu se autosesizeaza ??? Fiecare director a ajuns vataf pe bunul statului
24
2
nu poate nimeni sparge cloaca aia machedoneasca de acolo, e clar ca nu-si fac decat treaba lor, adica spaga lor. Au infestat toate institutiile statului acesti degenerati migratori.
27
1
Uzun, mare pezevenghi este. Acum doua saptamani, a fost cica, in control pe la Baneasa, sa imbatat ca porcul. Un machidon spagar, un muist deosebit de prost. La naiba, cand te uiti la angajatii statului, in Constanta vezi o multime de machidoni, chiar daca multi dintre ei nu stiu sa treaca strada. Ce pana mea cauti intro functie a statului, cand tu ai 15 apartamente si mergi la munca cu Porsche????
31
3
Si ghici cine v-a suporta amenzile? Tot noi, contribuabili! Ca asa-i in tenis! Doar in Romania babaniera vezi atatea sezlonguri de se mira straini cum putem plati aproape 10 euro media, pe inchirierea unui sezlong. In Grecia de ex. trebuie sa faci consumatie de 3-5 euro ca sa poti sta pe sezlong. In Spania, 95 la suta fac plaja pe prosop-cearcef. PLM, nu ne putem caca de foame, dar avem beshinii ca de milionari! Asta este efectul spiritului de turma generalizat!
24
2
Pai Papari si compania chiar si - au facut treaba si ai produs 30 de hectare de plaja. Deci profesionisti
3
17
Sefii de la Bucuresti ce fac? Parca facea mare ancheta DNA la apele armane din Constanta, era anchetat Papari, Antonaru si cativa mai mici. S-a rezolvat a luat cine trebuie cate o plaje si este ok acum pot sa faca alte mangle ca sunt curati.
29
0
Nu ne intereaza decat sezlongurile si umbrelutele impuse cam cu forta daca vrei sa faci plaja si care aduc bani fara prea mare investitie si apoi multe baruri si restaurantele care ne ajuta sa gustam din nisipul plajelor amenajate cu bani europeni pentru ca unii sa castige fara efort prea mare. Si uite asa mai un voucher pe banii contribuabililor mai un sezlong aiurea, turismul romanesc ramane tot in urma vecinilor. Cum dracu? Ca doar tot "stimulam" turismul!? Stimulam lipsa de investitii reale care sa dezvolte. Hotie mascata.
27
0
Pai numai Machedoni prosti si hoti.
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108