REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bomba sexi pusă de Drulă mare director în Administrația Porturilor Dunării are probleme cu banii!

Bomba sexi pusă de Drulă mare director în Administrația Porturilor Dunării are probleme cu banii!

Replica API 27 mai 2022 | 10:24 5433

Înainte să plece din Ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă și-a pus amprenta și la Compania Națională Administrația Porturilor Giurgiu, numind la conducere o bombă sexi care nu a avut niciodată, până-n 2017, tangență în vreun fel cu activitatea maritimă, fluvială ori de transport. Haschka Luiza Mihaela, fiică de politician, a fost numită în august 2021, însă la începutul acestui an a fost revocată din funcție. Problemele au continuat pentru fiica de politician și în mediul de afaceri. A fost exclusă din societatea Holbina Trei Bibani, care deține super complexul cu același nume, în Delta Dunării.

Haschka Luiza Mihaela

Avocatul Ernest Virgil Popovici a cumpărat în mai 2012 fostul refugiu pescăresc Holbina, din Tulcea. Toader Badiu a fost primul proprietar și a introdus-o în circuitul turistic, astăzi putând fi găsită sub denumirea de Holbina Trei Bibani.

În 2021, a fost cooptată în societate Haschka Luiza Mihaela.

Ernest Virgil Popovici

A cumpărat acțiuni de la GCIT - Gestiune și Consultanță IT – SA, acționar la Holbina, deținută de Popovici. După scurt timp au început problemele, așa că bomba sexi de la APDF a fost exclusă din societate.

complexul Holbina Trei Bibani

Așa că, în ianuarie a.c., asociații au luat act de transferul părților sociale ale Mihaelei Luiza Haschka în contul creanței.

Cine este Haschka Luiza Mihaela

Haschka Luiza Mihaela, în vârstă de 46 de ani, a lucrat înainte ca economist pentru mai multe companii de asigurări. Activează în cadrul CN APDF din 2017, în calitate de administrator provizoriu, deși nu avea nici o experiență în domeniul activității portuare. În august 2021, a fost propulsată în funcția de director general, în locul lui Marian Dumitru Bălășcău.

Doar câteva luni s-a bucurat de poziție, pentru că succesorul lui Drulă la Ministerul Transporturilor, Grindeanu, a făcut curățenie și aici, impunându-și proprii oameni. Haschka a fost înlocuită cu Marius Olteanu, acesta deținând, în prezent, funcția de director general.

Fiica unui fost politician

Tatăl Mihaelei Luiza Haschka, Mihai Ungheanu, a fost una dintre eminențele cenușii ale guvernărilor PSD, în perioada lui Ion Iliescu. A fost jurnalist, critic literar, scriitor dar și om politic, fiind senator român, ales în Senatul României în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008 după ce a candidat pe listele PRM în județul Argeș. Mihai Ungheanu a fost, de asemenea, secretar de stat, fără apartenență politică, la Ministerul Culturii, în Guvernul Văcăroiu, fiind subordonatul direct al lui Viorel Hrebenciuc. Între 2003 și 2006 a fost secretar general al Camerei Deputaților, când instituția a fost condusă de Valer Dorneanu, Adrian Năstase și Bogdan Olteanu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BOSS FLORINE NU TE LUA DUPA CATEI. TE REZOLVA FRATELE TAU. TE PUP.
0
0
Are probleme cu banii ? Florineee iata o oportunitate. Este momentul potrivit. O sedinta de dat permise de barca si gata este a ta.
0
0
Bogat si p***t fara maniere. Taran ajuns peste noapte milionar din salariu de la stat.
0
0
Specialista lu baronu in barci si permise.
0
0
maimuta,re asteapta udrea si oprescu la pirnaie.e loc pentru toate la degetoaice.replica,numai sterge comentul,mortii matii!
0
0
Drula parca era corect, numai incompetenti si in partidul lor de unde le gasesc si ei toste fufele
0
0
Idila, adica circul Florin Catalinuta era bun de urmarit la Acces direct. Cred ca o puneau de vreo 4, 5 episoade,
0
0
Adevaru e ca de-o muje pa malu portului merge....Ia uite ce la boca are....parca-i pa calapod.Acuma depinde cum sa fie...neagra sau data cu bronz...
0
0
Sa ofere servicii la domiciliu clientului daca o duce rau cu banii . Are sanse m**i sa fie pe plus .
0
0
a spart banii pe genti,caraibe si furaciuni,ca udrea.Vezi fa ca mai e loc la tirgusor si pentru tine,te asteapta udrea!
1
1
pai cat sex oral am facut eu ma compar eu cu a**a , numai lu petre sotul i am lustruit o toata noaptea anul trecut in luna de miere , am fost si pe la directori sub birou sa le o sug
0
0
Cine ma ? Ala zis al lu balosu ? Nu are el fata de asta. El este cu altele.... Permise de barca nu vreti ? Este momentul.
1
0
Super gagica
1
0
Nu o cheama Muiza, ci Luiza, corectati bai, jurnalistilor care ati terminat la distanta!
3
0
Cam fasaita bomba...
1
0
Baroane de ANR Giurgiu !Florineee, ai apucat ma sa pui si tu mana pe bunaciunea asta, sau te-a trimis la babele tale ? Se stie ca o mai scoti cu permis provizoriu pe Catalinuta care sperie p***.
0
0
Care bomba sexi? Virgil Stoian e bomba mai sexi decat asta...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218