REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BOMBĂ: VERGIL CHIȚAC, CANDIDATUL PNL la Primăria Constanța; Decebal Făgădău e TERMINAT!

BOMBĂ: VERGIL CHIȚAC, CANDIDATUL PNL la Primăria Constanța; Decebal Făgădău e TERMINAT!

Replica API 28 februarie 2020 | 16:06 879

Ludovic Orban, liderul PNL, este așteptat vineri, 28 februarie, la Constanța pentru a se întâlni cu conducerea organizației județene a PNL de la malul mării. Unul dintre principalele subiecte care vor fi abordate vizează strategia pe care o va adopta PNL Constanța privind candidatul la primărie.

Potrivit sondajului realizat de peneliști pentru Primăria Constanța, potențialii candidați ai PNL au în jur de 10, 15 %, în timp ce Vergil Chițac, candidat independent, este cel mai bine cotat, având un procent de peste 25 %. Ceea ce-i face pe liderii PNL să adopte aceeași strategie de la București, privind susținerea lui Nicușor Dan la Primăria București. De altfel, liberalii au anunțat că-și vor desemna candidatul pentru Primăria Constanţa în funcție de rezultatul sondajului. Cel mai probabil, posibil să se ia în discuție și revenirea celor excluși din PNL care, astăzi, îl susțin pe Vergil Chițac la Primăria Constanța, respectiv Romeo Rezeanu și Horia Căliminte.

Astfel, mai mult ca sigur USR își va retrage candidatul la Primăria Constanța, respectiv Stelian Ion, urmând să sprijine candidatura lui Vergil Chițac la primărie. Dacă cele două partide, PNL și USR, dar și Asociația Constanța Altfel, își vor uni forțele și-l vor susține pe Vergil Chițac în cursa pentru Primăria Constanța, șansele ca Decebal Făgădău să fie reales pentru încă un mandat sunt aproape de 0.

Totodată, sursele Replica au dezvăluit că și alte forțe de dreapta urmează să se alăturie acestei mișcări.

Contactat pentru un punct de vedere, Stelian Ion a declarat, pentru Replica, că este dispus să se așeze la masă cu partidele pentru a discuta strategia ce ar conduce la eliminarea PSD-ului din fruntea administrației locale Constanța: ”Eu am spus întotdeauna că obiectul nostru trebuie să fie comun, astfel încât să îndepărtăm PSD, pe Decebal Făgădău, de la conducerea administrației locale, inclusiv de la Consiliul Județean. Trebuie să ne așezăm la masă. În aceeași măsură în care PNL e dispus să renunțe, suntem și noi. Se pune problema unui obiectiv comun, să fim o alianță puternică. Că sunt eu sau că este Vergil Chițac este un subiect de negocieri între partide, dacă asta conduce la îndepărtarea PSD-ului de la administrația locală. Contează cât de uniți sunt oamenii în jurul unui candidat unic, să ne unim pentru o listă comună de consiliu, să tragem toți în aceeași direcție”, a declarat Stelian Ion.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bye bye baby!
0
0
Tremura chilotii pe voi, vai de mama voastra, va dati de gol cu comentariile voastre de cacat. Credeti ca va salveaza nea horica opc? Muuuuuie!!
0
0
A iesit in fata vreun om cinstit in Constanta si nu a fost bagat in seama? Asta e adevarul, la Constanta nici PNL, nici USR nu au reusit sa scoata un candidat cu priza la electorat. In conditiile actuale, cu vot intr-un singur tur, doar Chitac il poate da jos pe imbecilul de fagabou. Sau ii preferati pe iepurii lui Fagabou, curva de Palaz sau Constantinescu, cumatrul lui Adrian Nastase.
3
0
Chitac Vergil pe care-l cunosc de zeci de peste 30 de ani e un personaj extrem de controversat! Dornic de putere dar mieros cu cei care il sprijina! Pe romaneste curva! Dar ascum se pare ca americanii au ultimul cuvant! Au nevoie de un om sigur pentru ei in zona! Va urma vanzarea portului, afacerile lui Comanescu vor prospera! Vor fi inlaturati cei indezirabili si vor veni altii noi! La timpuri noi alte chipuri ascunse! Daca dati jos masca lui Chitac aflati un personaj extrem de hidos!
0
3
USR a luat pe 26 mai 35%, PNL 27% si PSD 17%, deci PSD e clar ca PSD e eliminat de anul trecut! Stelian Ion a luptat in parlament pentru justitie, impotriva coruptiei inclusiv in comisia juridica contra lui Iordache si Nicolicea, in timp ce parlamentarul Chitac a aparut continuu la Antena 3 a lui Voiculescu! PNL vrea sa ii aduca si pe coruptii Calimente si Rezeanu? Tarile liberale din Vest nu s-au dezvoltat pe coruptie, infractionalitate, PNL a pastrat procurorii corupti ai lui Iordache: Hosu care apara traficantii la Caracal si Scutea de la OUG 13, Stelian Ion e tipul de politician nou!
2
1
Se pare ca am dat de belea! Din comentarii reiese frica lor, a noastra iar amiralul ne va bate mar!
1
0
seful OPC Horia Miron Constantinescu... Vine tare din spate independent!!!
0
5
Looser-ul asta-i uituc? N-a pierdut acum 4 ani, vrea si-n 2020? Oare-i ramolit?
6
5
Nu votez Fagadau, dar nici Chitac-Comanescu nu pot vota!
9
6
Citesc si ma minunez.... "singurul care-l poate bate pe Fagadau"... Ca-n 2016... Domnule Fagadau , nu va votez, dar ati castigat din nou... Felicitari!
7
12
Atat de prafuit a ajuns PNL de importa? Atat de prafuit este Chitac incat se intoarce in PNL?
10
7
E clar ca Fagadau mai sta inca 4 ani la sefia Primariei. Chitac e o gluma.
13
10
am scapat de stelica ipocrica!
9
8
Deci din pacate pnl joaca pentru fagadau. Niste ordinari. O sa ajungem sa il plangem pe mazariche.
9
7
Chitac cel mai mare TRADATOR Se pare ca a invins iar cooperativa. Ce ma surprinde ca stelica sa dat asa repede pe brazda. Oare o fi disperarea de a ajunge la butoane?
12
14
Cea mai buna decizie posibila. S au trezit la timp pnl si usr. Singura sansa reala este candidat unic in orasele mari, cel care sta cel mai bn in sondaje. Jale mare la psd Cta
17
6
in sfarsit era PSD a luat sfarsitttt ! merita deschisa o sampanie !
16
6
Nu ma intereseaza cine o sa fie viitorul Primar ... cel mai important nu l lasati pe acest corupt Fagadau sa dispara cu sumele enorme acumulate din spagi cash , terenuri si apartamente ! Sa raspunda Penal !
16
4
O sa il puna pulea la PNL sau o sa traga pulea pt el in campanie . De rahat PNL central.
14
19
Iarasi blat! Exact ca in 2016. Chitac, comanescu, dragomir, stroie si Fagadau au facut blat...14 aprilie 2016...se stie.
12
11
tineri si capabili nu religve foste comuniste alfel orasul e tot vai mama lui!
12
8
hotului fagadau dar nu ma pot abtine sa i-o dau si prostului chitac !!! Baaai nu gasiti un om normal sa futa hotii ???
14
9
Daca Constanta va arata precum curtea Academiei Navale, si tot este un cistig. Chitac, bun gospodar, prestigiu si autoritate. Constanta merita un primar ca el. O alegere foarte buna.
14
19
Putregaiul asta pesedist,mizeria asta umana care a sufocat orasul si l-a furat timp de 20 de ani, trebuie trimisa la gunoi pentru totdeauna.PSD, un blestem pentru Constanta.Scoateti acest partid in afara legii.Fagadau in instanta !
22
5
Eu,il aleg pe Fagadau ca sa am pe cine injura timp de 4 ani!
14
26
Si Fagadau a castigat. Subestimati foarte mult gruparea mafiota condusa de fagadau.cand o sa inceapa tiganii turcii makedonii pensionarii si membri de partid o sa aveti o surpriza uriasa. De amiralul asta nu stie nici pulea.... iar o sa si o fure grav de tot. Aia e. Sper sa iasa desi mi e greu sa cred. Se mobileaza ciumatii si e jale. Cand o sa puna aparatul in functiune nici nu o sa stie ce l a lovit pe amiral
17
17
Usr constanta niste corupti infecti. Caragheorghe samsar de masini cu stelian ion avocatul lui Mazare, mai bine Chitac sau altcineva, decat samsari de masini
30
17
Ar cam fi timpul ca PNL sa castige si la Constanta, ne-am saturat de 20 de ani de psd, iar Chitac chiar e un om potrivit pentru orasul nostru.
29
25
fagabou e deja la cosul de gunoi si nu cred ca mai poate reveni. mai departe, decat un independent PSD ca H Constantinescu OPC, mai bine un independent PNL.
25
9
Felicitari pnl ului pt decezia inteleapta! Toti trebuie sa traga in aceasi directie iar cine va da in candidatul dreptei vrea sustinerea psd ului! Chitac va fi primar!
25
24
Eu inteleg frustrarea retardatilor de dreapta dupa atata m...e luata de la psd! Dar ce sa vezi? Cu candidatii astia o sa mai ia o m...e! Toti basistii sunt liberali?!?!
24
19
Jenant, ca tot ce a facut pnl in ultimele luni. Un neica nimemi care nu are habar de nimic din ceea ce inseamna politica si administratie. Nu credeam ca ajung sa votez psd. Urate vremuri
29
14
Independent
7
19
Alerta! Holera galbena se extinde, tb. luate masuri ca pierderile umane si financiare sa fie cat mai mici. Asadar stati departe de cei care sant contaminati cu ciuma buboasa.Ucide. Chitac e contaminat.
22
23
Noi tinerii nu vrem fosile comuniste si bosorogi din armata rosie cu pensii nesimtite! V-ati dat cu tesla-n testicule la faza asta! Logic era sa sustineti candidatul USR-ului cum ati facut la Bucuresti unde veti castiga. La CJ si CL votez PNL dar la primar nu!
28
16
schimbam un nenorocit, pe flegmondau cu taica-su, chitac, care este muuuult mai nenorocit, o japita care ar vinde-o si pe ma-sa doar sa poata sa suga si el un ... os! Asa ca pnl Constanta, luati-va de mana cu cei de la psd si duceti-va amandoi in poohla mea de partide nenorocite ce sunteti!
37
20
a pierdut.
29
15
In sfarsit ia luminat si pe cei de la PNL constanta singura sansa de victorie Chitac la primarie !Vant din pupa domn primar
21
25
Wow! Ce frumoasa surpriza! Cel mai bun candidat, cea mai buna decizie, cea mai buna alegere! Da! Daa... D-ul Chitac este foarte destept, bine informat si foarte bine intentionat, este disciplinat, serios, este militar: ordine si DISCIPLINA, da. Constanta se va schimba mult in bine, va ajunge Clujul. Bravo d-le Chitac!
24
35
sa vina la putere APEVIS - TI ca profesori am avut , si ne-a fost foarte bine cu ei , la cati apevis-ti sunt in primarie mai ne trebuie si un primar - Amiral
12
12
Chitac primar! Chitac primar! Jos mafia din Primarie!!!!
23
32
COMANESCU VS CHITAC CUNOASTETI
28
15
au innebunit postacii psd, campania e pierduta dinainte sa inceapa. Gata baieti, v-ajunge, din iunie poftiti la munca.
26
17
Pensie nesimtita de armata DECI NU Fagadau castiga iar.
25
22
Comanescu GSP vrea sa puna mana pe oras. Amiralul este un cetatean care profita de lacomia acestui individ de port. Constanta este condamnata! Sunt scarbit de aceasta veste. Sa speram ca este doar un cosmar.
34
26
2 bani gauriti din punga cocosului...asa ca...vrem sa vedem ,cum s a vandut ICIIL cum s au vandut cladiri de pe Tomis,in baza caror acte de proprietate,apoi urmeaza verificarea celor ce au ocupat functii in admin.ce bani au ?ce masini?cat castiga?copiii proprietati ceva?DOAR ASA MAI VENITI IN "FATA" "LA VEDERE" altfel,ai CLS sau S sau BMW sau mai grav LEXUS,BENTLEY,ASTON,si nu poti sa faci dovada provenientei,SE CONFISCA !HAI CA SI ASA AVEM NEVOIE DE BANI ca tot de aici i ati furat!
11
8
Chitac la primarie. Hai success
32
31
CEA MAI BUNA VESTE PE CARE O ASTEPT DE MULTI ANI!!! Hai AMIRALE, hai sa i izgonim pe psd isti din Primarie, hai sa incepem sa mergem pe urmele Clujului sau Iasului! Vrem si noi un oras modern si civilizat!!!
33
28
Pe mama lor! Adio psd!
33
23
Nu ti-e rusine?
8
21
in sfarsit zilele acestui dobitoc cu freza de la casa albastra sunt numarate.
35
16
Felicitari! Cea mai buna decizie
32
26
Este deja istorie cu Chitac din partea PNL ului
30
21
Un om destept! Sustin ! Constanta ar nevoie de un om ca el! Ne am saturat de toate trompetele! bravo!
29
33
au intrat cumva serviciile pe fir
24
15
si daca PSD CT va trage clapa si nu il pune pe Fagadau candidat? oricum ce-i cu cretinismul asta al PNL-ului sa puna tot felul de fosile comuniste basite? Bai temebelilor vrem reformarea societatii nu toate vechiturile!
33
22
Hotii P$D la puscarie !
32
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218