REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Boreal Plus, un proiect imobiliar inovator, în Constanța! Video

Boreal Plus, un proiect imobiliar inovator, în Constanța! Video

Virgil STOIAN 7 noiembrie 2022 | 00:00 2103

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a organizat un Târg Imobiliar, în perioada 4-6 noiembrie, la care au fost prezenți diverși dezvoltatori și vânzători de locuințe, constructori dar și investitori. Printre cei aflați la târg s-a aflat și dezvoltatorul Impact, cu proiectul imobiliar Boreal Plus. Reporterii Replica au vorbit cu Suzanne Zaharia, team leader, despre aceste proiect, despre ce aduce nou, dar și despre cum au primit constănțenii oferta dezvoltatorului imobiliar.

R: Spuneți-ne un scurt istoric al Boreal. De când sunteți în România, respectiv în Constanța?
Suzanne Zaharia: Impact a fost primul dezvoltator din România, are o experiență de peste 30 de ani, iar la Constanța, confirmarea Borealului vechi care a fost construit acum 20 de ani vine cu completarea Boreal Plus un concept unic în Constanța, cu un mix de imobile, atât case premium, cât și apartamente, un proiect care își respectă clienții, prin calitatea pe care o oferă.

R: Ce vă diferențiază de ceilalți dezvoltatori imobiliari, ce aduceți în plus?
S.Z.: Boreal se diferențiază de ceilalți dezvoltatori prin proiectele pe care le dezvoltă Impact, prin calitatea pe care o oferă, nu doar prin ceea ce se vede, pentru că majoritatea dezvoltatorilor pun accent pe ceea ce se vede, însă locuințele Impact au într-adevăr un adevărat ”impact”  în ceea ce privește structura și calitatea pe care o oferă. În acest sens, acum două zile am avut o experiență care a fost, spre fericirea noastră, una care nu a avut repercusiuni, însă noi luăm în calcul aceste aspecte legate de cutremure și de aceea structura locuințelor nostre este făcută să reziste la cutremure de peste 9 grade pe scara Richter, deși legislația în vigoare pune accent pe grade mai puține.


R: Cu ce vine în plus Boreal, având în vedere scumpirile de pe piața energetică?
S.Z.: Venim în plus cu panouri solare, construcții care încearcă să se alinieze la legislația privind NZEB, adică aproape zero consum, și atunci venim cu această inovație. Practic, fiecare bloc are montate 10-12 panouri solare, și încercăm ca pe parcursul dezvoltării să venim și cu alte soluții care sunt viabile prinvind eficiența energetică. Avem centrale de bloc, nu mai avem centralele individuale care pot pune în pericol viața locatarilor în propria locuință, avem încălzire în pardoseală.

Echipa Impact: Lavinia Pavel, Ovidiu Grinici, Suzanne Zaharia, Elena Bănică

R: Pe lângă prețurile avantajoase, aveți și un cadou pentru eventualii clienți?
S.Z.: Târgul Imobiliar ne-a prins pregătiți și atunci oferim un cadou de casă nouă, pentru că apartamentele noastre sunt aproape finalizate, și îi invităm pe toți cei interesați să vină și să descopere cum este să locuiești într-un imobil Boreal. De aceea, toți cei care achiziționează în perioada Târgului Imobiliar primesc un voucher pentru mobilier în valoare de până în 3 000 de euro, în funcție de opțiunea pe care o vor avea.

Bucătărie Boreal Plus

R: Constănțenii se arată interesați de oferta Boreal?
S.Z.: Tendința constănțenilor este de a se informa, și de a găsi locuința ideală și de aceea venim în întâmpinarea lor cu servicii de consultanță în vânzări care reprezintă toate aspectele care țin de confortul pe care îl pot avea clienții, atât pe parte de design interior cât și de structură și finanțare.

Living Boreal Plus

Despre Boreal Plus

Proiectul BOREAL PLUS, cuprinde 18 case elegante, 9 blocuri de apartamente și un plus de confort și facilități: noi spații verzi amenajate, hipermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier.
Boreal Plus își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, folosind materiale atent selectate și soluții tehnice eficiente. Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul include: panouri solare, sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite. Designul inovator pastrează un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare și confort. Stilul arhitectural al clădirilor din Boreal Plus, finisajele interioare și exterioare, materialele, culorile, texturile, toate au fost atent alese astfel încât să se integreze perfect mediului exterior, să creeze o simbioză cu natura atât de generoasă cu noi. Designul și arhitectura din Boreal Plus sunt expresia minimalismului și a modernității. În același timp, stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212