REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Boris Parpală mănâncă, bea şi nu plăteşte!

Boris Parpală mănâncă, bea şi nu plăteşte!

Replica API 16 martie 2013 | 00:00 134

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală,

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală,

S-au făcut de râs! Doi directori din Constanţa şi peste 300 de angajaţi au mâncat, au băut, au rupt ringul de dans şi au dispărut "ca măgarul în ceaţă". Toată distracţia, cu acorduri lăutăreşti, a costat aproape 17.000 de lei, echivalentul a 3.800 de euro, dar surpriză: nota de plată a rămas neachitată! Nu este o glumă, ci un caz cât se poate de real. Din ciclul: "Ciocu' mic, noi suntem la putere acum!", un restaurant a fost practic ţepuit de doi "zgârie-brânză" ai politicii locale. Protagoniştii: doi pesedişti, unul dintre ei fiind marele director al Direcţiei Agricole şi Dezvoltare Rurală (DADR), Boris Parpală.

Doi apropiaţi ai liderilor PSD din judeţul Constanţa, şefi de instituţii, au decis să-i scoată, la cinci zile după alegerile parlamentare din 2012, pe cei 328 de angajaţi la un restaurant de fiţe din municipiu. Lucru lăudabil, de altfel! Însă, după terminarea petrecerii, nici unul dintre directorii fripturişti nu s-a mai interesat de plata consumaţiei. Patronul restaurantului a încercat de mai multe ori să îi determine să plătească, dar fără succes.

"Suntem la putere, nu ştii?"

"Boris Parpală şi un alt domn director au organizat o masă festivă, cu 328 de salariaţi, cosumaţie totală de 16.500 de lei şi nici până acum nu au mai achitat-o. L-am contactat pe Boris Parpală, să-l întreb cine va achita nota, şi mi-a răspuns cât se poate de sec: "Suntem la putere, tu nu ştii?". Celălalt director de instituţie mi-a spus că nu poate să plătească fără Parpală, dar că va încerca să facă tot posibilul să achite nota. Au trecut trei luni de atunci şi nu ne-a mai căutat nimeni. Am rămas tâmpit. În toată activitatea mea profesională nu am păţit aşa ceva", a declarat, pentru "Replica", deţinătorul restaurantului.

Ce au mâncat şefii de la Putere

De cum s-au aşezat la masă, Parpală şi colegul său au comandat un aperitiv bogat: pastramă de porc, caşcaval, salam de Sibiu, tobă, telemea, ciuperci umplute, apoi au urmat fripturi de porc şi pui, cu cartofi, pentru toată lumea. Garnitura preferată de toată lumea a fost salata de varză. Tot meniul a costat 50 de lei/persoană. Bucatele au fost udate cu whisky, iar muzicanţii au cântat pe tot parcursul petrecerii, asta ca să intre mai bine fripturica victoriei din alegeri! Concluzia: alo, domn' Parpală, nu v-aţi plătit fripturile de peste 3.800 de euro!

Vom reveni!

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272