REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bosânceanu, înger sau demon pentru FC Farul: "Dacă dă hârtia, contractul îl avem semnat"

Bosânceanu, înger sau demon pentru FC Farul: "Dacă dă hârtia, contractul îl avem semnat"

Replica API 1 august 2013 | 00:00 331

Soarta "Rechinilor" stă în mâinile fostului patron

Soarta "Rechinilor" stă în mâinile fostului patron

Situaţia la FC Farul Constanţa s-a lămurit... şi nu prea. Deşi contractul prin care Consiliul Judeţean Constanţa devine acţionar majoritar la gruparea constănţeană a fost semnat ieri, patronul "rechinilor", Giani Nedelcu, susţine că situaţia nu este clarificată în proporţie de 100%. Cu toate că joi este programată o conferinţă de presă, pentru a fi anunţată semnarea contractului, în urma căruia CJC va deţine 51% din acţiuni, patronul Farului, Giani Nedelcu, 34%, iar membri fondatori 15%, toată această înţelegere devine nulă dacă Gheorghe Bosânceanu, fostul patron al Farului, nu renunţă la datoria pe care clubul o are către el.

În cursul zilei de miercuri ar fi avut loc o întâlnire între reprezentanţii CJC şi Gheorghe Bosânceanu pentru a fi lămurită această problemă. "Am semnat contractul cu Consiliul Judeţean, aşteptăm hârtia de la Bosânceanu, dar văd că nu vine. Toată treaba stă în această hârtie, de 3 ani, că au mai fost anumite firme care au vrut să ne vină alături, dar din cauza la hârtia asta nu a venit nimeni până acum. Acum vrea să vină Consiliul Judeţean şi sper să nu fie aceeaşi situaţie. Au existat nişte discuţii, nu ştiu exact dacă o dă sau dacă nu o dă. S-ar putea să o dea, dar în situaţia în care nu o dă, eu mă retrag şi să ia cine vrea cu hârtia aia. Eu ştiu să pierd, el nu vrea să piardă. Dacă dă hârtia, noi contractul îl avem semnat. Practic, eu cedez din ce am cheltuit aici şi predau Consiliului Judeţean o parte. Eu ştiu să pierd, dar presupunem că el nu ar da hârtia, atunci nu ştie să piardă", a declarat, pentru "Replica", patronul Farului, Giani Nedelcu. Şeful grupării constănţene nu vrea să pună ştampila "închis" pe club datorită tradiţiei de aproape un secol, preferând ca în momentul de faţă să piardă o parte din ce a investit, doar pentru a nu trăi cu gândul că, din cauza lui, echipa fanion a Constanţei a devenit istorie: "Nu mai pot singur, o dau. Pierd ce am băgat şi la revedere, cu gândul să nu închid eu clubul. Sunt alţii care au făcut lucrul ăsta şi se răscolesc în mormânt", a mai adăugat Giani Nedelcu.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272