REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FAMILIE evacuată dintr-o CLĂDIRE PĂRĂSITĂ din Constanța

FAMILIE evacuată dintr-o CLĂDIRE PĂRĂSITĂ din Constanța

Replica API 19 ianuarie 2021 | 12:23 7156

City managerul municipiului, Felicia Ovanesian a anunțat că o familie ce locuia într-o clădire părăsită a fost evacuată. Imobilul este situat la intersecţia străzilor Griviţei cu Atelierelor. Acesta a fost transformat într-un adevărat focar de infecție de familia ce locuia acolo.

.

„Ceva "draguț" din Constanța celor care acum, că nu mai sunt, "vânează" chiștoace pe stradă pentru a ataca noua administrație! Vă vine sau nu să credeți, imobilul, cu destinatie industrială, are un proprietar și a servit drept locuință unor oameni! A fost demarată salubrizarea, rezidenții au fost trimiși în localitățile de domiciliu! Da, fotografiile sunt din Constanta anului 2021!”, a declarat Felicia Ovanesian.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ma gandeam aseara, oare cine stigmatizeaza comunitatile, microcomunitatile si seteaza etichete dupa care oamenii sa decida un sistem fals de valori? Uite, am primit si raspunsul, niste nemancati de la un trust de presa infect... Voi sunteti efectiv toata otrava ce creeaza cercuri vicioase si fac oamenii sa ia decizii fara sa discearna, fiindca se pune seama pe cuvintele folosite de voi, va doresc trezire, dar pana atunci sper ca toate grasele din redactie sa va luati cate o mama de bataie, sora cu moartea, ca sa va potoliti si sa intelegeti cat de mult rau faceti, idioatelor.
2
0
Foarte bine !!!
2
0
Poate ca propietarul acestei locatie a fost de acord ca acestia sa isi faca un adapost in locatia lui. Ce cauta Primaria sa faca curatatenie intr-o locatie privata .Poate oamenii nu au o locuinta stabila si in primul rand trebuia sa le asigurati protectie acestor copii, o masa calda ,inbracaminte .Ce fel de protectie sociala asigura statul vizavi de aceste cazuri grave . Unde sant descentralizatele din cadrul primariei care ar fi trebuit sa se ocupe de acesti copii si oameni. Un exista asistenta medicala , daca oameni erau bolnavi si necesitau o ingrijire medicala sau o internare.
3
2
De ce boschetari? Ptr ca asta sunt, si ptr ca asa le convine. Nu...nu se vor incadra niciodata in societate, oricate programe ar urma. La munca nu se vor duce niciodata ptr ca e mai bun ajutirul social. Le convine situatia...mananca la cantina, dorm pe la biserici etc...iar unii oameni muncesc din greu ptr a-si asigura hrana, cazare si sa plateasca facturile. E corect? Asistenta sociala incurajeaza nemunca...
9
6
Spatiu respectiv este proprietate privata. Nu al primariei. Au inceput cu stangu in toate.
10
3
oamenii acestia au nevoie de ajutorul statului,locuinte sociale,integrarea in societate prin asigurarea de sprijin in a gasi un loc de munca,copii sa poata merge la scoala,..acesti oameni au nevoie de sprijinul celorlalti ce au avut mai mult noroc in viata,o masa calda,un adapost calduros ...si unde e biserica ?,asociatiile pt protectie..unde sunt?...cel ce a scris articolul...rusine sa-ti fie
5
3
Felicitari primariei, felicitari fortelor participante, politia locala, politia nationala. Ne-ati facut cel mai frumos si linistit cadou pentru acest inceput de an. Acesti oameni erau zilnic in scarile noastre de bloc, cerseau, faceau mizerie, isi faceau nevoile in scari de bloc sau in jurul blocului, scormoneau in ghenele de gunoi, faceau galagie, tipete...nu va mai spun ca ardeau cabluri in acea curte si tot fumul intra in casele noastre.FELICITARI
13
8
Pentru habarnisti si mai ales pentru cei ce isi dau cu parerea fara sa gandeasca. Aceste persoane de etnie rroma isi au domiciliul in alte localitati, unde au case, beneficiaza de ajutor social si vin in Constanta sa caute in ghenele de gunoi pentru recuperarea de materiale feroase. Aceste persoane produc mizeria de pe domeniul public si isi trimit copii sa cerseasca. Aceste persoane aduc un minus municipiului Constanta, aduc un disconfort major constantenilor. Daca va convine cu acestia in viata dumneavoastra, dragi comentatori nemultumiti, va rugam, luati i acasa. Bravo, politia locala, feli
21
8
Ii angajati la locala,au aceleasi studii cu cei in functie!
20
3
puneti boschetarii la munca!
14
6
vezi prin documentare si in tarile civilizate si cu democratii consolidate traind bogati si saraci,ori la noi bogatu i tare al dracu..Ieri era un reportaj cu unii de stateau la Paris. proveniti de pe aici .De unde vine alergia la cei aflati in saracie?Ce fel de scoala se face?Cu atatia oameni religiosi sa scoatem oamenii saraci in afara orasului.de neinteles .
12
2
Asta care a scris articolul sa dea Dumnezeu sa ramai fara casa si da dea vreo 2 boli in tine sa scapam de voi cum mortii tai scrii boschetari? In loc sa faci poze si sa scrii despre ei trebuia sa fi adus o mancare calda sa le dai sa dea Dumnezeu numai in frig sa stai si prin spitale. Amin
7
5
Ati evacuat guvernul?
12
3
asta e viitorul tarii, ca tinerii liberi pleaca de aici
5
3
E dureros,,,oameni fara capatai !
2
2
Au fost evacuati in afara orasului dar trebuie sa le asigure niste containere cu gura de evacuare fum prevazute cu pat ,covor si godin pe lemne pusi sa-si construiasca un wc cu hazna,o fantanai si educatii ,deparazitati si bagati fortat la munca campului.
9
3
Unde esti tu Ceausescu sa ii bagi la munca fortata pe acesti domni???
14
3
Vara nu ii intreaba nimeni de sanatate. La minus 10 grade ii apuca harnicia.
23
2
ce de plm sant numiti aia boschetari ca nu mai au un acoperis ca au ghinion ca sant saraci , i-ai vazut cu vodka in bot zi de zi
18
1
Adica voi faceti curatenie la privat pe banii publici
19
4
Nu mai radeti de ei ca si tu asta cu credite la banca pe 30 ani si fara job o sa ajungi la fel.
17
3
Felicia. Inca un pas spre un oras curat.
21
6
LA CERNAVODA COLCAIE CIORILE,CURVELE SI TURNATORI POLITIEI NATIONALE.
15
4
Ce bah, nu va convine ca amiralul s-a apucat de treaba? Nu mai aveti ce fura? Foarte bine! La gara cu voi!
20
18
Doamna este in campanie electorala cumva? Ar trebui sa isi faca treaba cu profesionalism, fara sa posteze pe retelele de socializare, sa vada lumea cat munceste, chipurile..
14
7
1 cum a intrat primaria intrun imobil proprietate privata fara acceptul proprietarului? 2 cum imitiaza o cheltuiala bugetara pentru un privat? 3 evacuarile pe timpul iernii nu sunt ilegale?
38
4
O mare vitejie! Nu cumva chiar primaria a parasit acea cladire avuta in administrare cu ceva vreme in urma???
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614