REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

BOSS și FIȚE pe Facebook, un PROXENET din Constanța era CONDAMNAT la 7 ani: Nu știam..

BOSS și FIȚE pe Facebook, un PROXENET din Constanța era CONDAMNAT la 7 ani: Nu știam..

Replica API 12 februarie 2020 | 00:20 3086

Un bărbat din Constanța, care se prezenta a fi "boss" pe Facebook și care punea la vânzare un Audi A8 long bussines, model făcut pe comandă, plus că se lăuda mereu cu bunăstarea sa, era căutat de autoritățile din Italia, acolo unde fusese condamnat la 7 ani de închisoare pentru ”săvârşirea infracţiunilor vătămare corporală gravă şi exploatare prostituţie”, după cum se arată pe portalul Curții de Apel Constanța. Acum a fost prins și urmează să fie predat. Din câte se pare, pe timpul când se aflau în Italia, fosta soție a sunat la Poliție, după ce a fost bătută crunt.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 11 februarie a.c., au depistat un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis un mandat de arestare provizorie, pentru 10 zile, în vederea predării, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând a fi extrădat către autoritățile judiciare din Italia în vederea executării pedeapsei de 7 ani de închisoare.

Este vorba despre Marius Petru Oprea, care fusese depistat încă de la finele lunii ianuarie, însă, pe 30 ale lunii respectice, magistrații Curții de Apel au decis să-l plaseze în arest la domiciliu. Invocând probleme medicale, bărbatul a tot cerut să părăsească domiciliul pentru a merge la spital, precizând că suferă de o boală cronică, solicitând, totodată, să fie amânată predarea sa.

A dat vina pe fosta soție: ”Ea a spus că exploatez femei, eu NU știam!”

Menționăm că în Italia a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Astfel, mandatul european de arestare a fost emis în data de 25.09.2019, în baza sentinţei nr. N 510/2016 Registru Sentinţe, pronunţată de Tribunalul din Pestoia la data de 25.02.2016, rămasă irevocabilă la data de 07.10.2016, (data emiterii mandatului 08.06.2018). Mau exact, s-a reținut că, până la data de 3.09.2019, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei a recrutat cetățeni străini pentru practicarea prostituției. Aceste fapte penale sunt incriminate și de legea penală română sub forma infracțiunii de proxenetism, pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de până la 10 ani. În acest sens, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE a solicitat luarea de măsuri pentru căutarea, identificarea și prinderea numitului pentru a fi prezentat în fața judecătorilor în scopul punerii în executare a semnalării emise de autoritățile judiciare italiene. La data de 29.01.2020 bărbatul a fost invitat și s-a prezentat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, de unde lucrători de poliție din cadrul Serviciul de Investigații Criminale l-au condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, unde i s-a adus la cunoștință, în fața procurorului, că autoritățile judiciare din Italia a u emis față de el semnalarea referitoare la ordinul de încarcerare. A fost audiat, în prezența apărătorului desemnat din oficiu, ocazie cu care acesta nu și-a exprimat acordul pentru a fi predat autorităților judiciare din Italia. A declarat că, aflându-se în Italia, cazat în stațiunea Montecatini, împreună cu soția și copilul lor minor, pe fondul consumului excesiv de alcool, soția a sunat la carabinierii din localitate, care s-au prezentat și, în baza sesizării acesteia cu privire la faptul că soțul său se ocupă cu exploatarea unor femei, în sensul că acestea practică prostituția pentru folosul său, i-au condus la sediul autorității respective. A mai declarat că nu a fost reținut și nu a știut că împotriva sa s-au efectuat cercetări, la finalul cărora a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani închisoare cu executare. Cu ocazia audierii la Parchet, a menționat că, în urma divorțului, custodia copilului minor i-a fost acordată lui, iar în prezent minorul se află în grija părinților săi. De asemenea, acesta a mai precizat că este bolnav, iar boala de care suferă necesită tratament zilnic.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A platit .***e mort .***a ramas retardatul si repetentul ala ...care cerseste bani prin constanta....si bunicusu ala plin de parkinson
0
0
Omu se sustrage de la condamnare ! Omul e declarat decedat !
0
0
Sa va ia dracu de gunoaie de reporteri
0
0
Gunoie de reporteri
0
0
Sa m-a cac pe replica
0
0
Omu se plimba deoarece nu are nici o condamnare
2
0
Asta acum a fost in avion ,era in italia in arest pentru proxenetism si violenta...acum se plimba in cautare lover girls...atentie
2
0
Este in arest la.domiciliu si se plimba prin constanta acum sta pe bd mamaia la ma sa si la ta su are si un copil urechiat cu un harley se plimba si el si fi su
1
1
Pe jegul de Oita cand il ia ca si el a fost peste in Italia. Acum este afacerist, suge pula la morti in cimitirul central. La puscarie cu tine ordinarule, muistule, jegule, pestele pulii.
4
0
ce va mai laudati orasele veniti in cernavoda va dam clasa la capitolul masini toate marcile de lux
5
0
Te asteptam la sediu sa faci ce ai promis domnule GURO, cu stima DIICOT CONSTANTA.
5
0
ma pis pe diicot pe bcco si pe toti gaborii nu aveti ce sami facetzi saracilor
4
6
Mai sunt destui si in Navodari: Alex zis Make, Mafi Florin, au si acum gust de zmecleu de la nevestele alea care sunt la maciuca pentru ca ei sunt redusi la fel ca gunoaiele alea de le fac bani .
13
0
Vai din poola lui. Dava si asta era peste, eu sunt episcop. Pai veniti in Mangalia sa va arat masini cumparate pe km d8 poola bagate in bagaje!
4
0
ce fatza are , zici ca e pamant de flori
6
0
Asta santaja femei. Mare peste. Daca nu ii trimite aia bani e vai de el
9
0
La Mangalia e la fel,sa vezi Tiganii cu Jeepuri si se sparg in figuri,nu-i intreaba nimeni daca au muncit vreo data.Tara lu kkat.
14
0
Constanta e plina de pesti.S au casatorit legat cu unele,doar ca paravan.Jeguri de oameni.....Pesti nenorociti
24
0
nu ai munca dar ai bani, casa si masinie unde nu e greu de gicit
19
0
Eu port pantaloni de la nevasta, am un mers de poponar, am vandut si vand in continuare motorina de la utilajele lui Gety,,locala doarme in bocanci,mai bine ii desfiintati! Nevasta-mea ar face si ea videochat,da la cat e de urata o suge lui Nelutu pe resturile de mancare care raman la Hollywood!
15
4
ce ochi are
5
2
Peste egal poponar
17
1
Astia e niste prosti ca dau in femeile care le aduc bani
8
7
urmeaza alexandru macedon si compania va asteptam cu bratele deschise
13
2
e bine...il ascund aia 4-5 ani. mai scapa tara de un gunoi.
20
1
Un cretin agramat.
21
1
Bagat in casa la Putoarea Dragostei ca are si acolo cateva de trimis la produs!Se potriveste cu emisiunea
23
1
legile romanesti sunt de vina,ca su spun un cuvant urat...inainte de 1989,cand indrazneai sa cumperi un obiect de lux,trebuia sa stie si melitia,de unde provin banii..daca aveai un loc de munca si dovedeai cu adeverinte de la locul de munca ...totul era bine..dar acest boschet,a avut vreodata un loc de munca???de ce LEGEA ROMANEASCA...nu-l intreaba...bai boschet...de unde bani???care-i locul tau de munca???aici se greseste...daca nimeni nu-i deranjeaza???boschetii fac ce vor....asta-i ROMANIA...
54
1
la acvariul de aur plin cu pesti adica proxeneti din Cernavoda cand il vizitati...sa vedeti ce surprize veti avea.Catunul Caracal este o mica minciunica fata de Cernavoda.
36
2
O mizerie de om, ne vindea fetele la italieni.
33
1
jeguri de oameni care sunt peste tot in toata Romania datorita politicului si a militeie care iau spaga
41
2
Ce nemernic. Nici macar nu recunoaste.
39
3
Jegurile astea sper sa arda in iad.
49
2
Da el era curat ca lacrima i picau banii din cer . Asa sunt astia le da lumea bani sa stea de geaba ca sunt niste somitati
48
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369