REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
3.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Box: Tyson Fury a anunţat anularea meciului cu Antthony Joshua

Box: Tyson Fury a anunţat anularea meciului cu Antthony Joshua

Alina FAT 29 septembrie 2022 | 00:00 360

Boxerul britanic Tyson Fury, campion mondial WBC al greilor, a amânat meciul ''Battle of Britain'' cu Anthony Joshua, după ce conaţionalul său nu a semnat contractul înainte de termenul limită de luni, notează Reuters.

Tyson Fury

Fury l-a provocat pe Joshua la începutul acestei luni şi a anunţat că revine din retragere pentru a-şi apăra titlul în ''Battle of Britain'' din luna decembrie, propunere acceptată de Joshua, citează Agerpres.

Promotorii lui Joshua au anunţat că au acceptat toţi termenii din contract, dar au întrerupt orice comunicare din cauza decesului Reginei Elizabeth.

''Este oficial, Due-Day (Ziua de scadenţă) a venit şi a trecut. Nu s-a semnat niciun contract. Este oficial încheiat pentru Joshua. Acum e afară în frig. Poate să uite despre asta. Am ştiu mereu asta. Indiferent de ce spui acum, nu îmi pasă. Noroc cu cariera şi cu viaţa ta. Punct'', a scris luni Fury pe Instagram.

Joshua, în vârstă de 32 de ani, a suferit a doua înfrângere consecutivă în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, campionul WBA, WBO, IBF şi IBO, în meciul revanşă desfăşurată luna trecută la Jeddah (Arabia Saudită), şi a afirmat că doreşte să revină în ring până la sfârşitul anului.

Fury anunţase deja că va provoca un alt adversar, dacă Joshua nu este interesat de o luptă. Campionul britanic anunţase în luna aprilie a acestui an că îşi va respecta promisiunea făcută soţiei sale de a se retrage, dar ulterior a spus că va lupta din nou.

Usik a declarat după victoria de la Jeddah că este doar interesat de un meci cu Fury, dar conform unor relatări de presă el va lua o pauză şi nu va mai lupta în acest an, pentru a petrece timp alături de familia lui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302