REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

BPN al PNL a DECIS! NICULESCU și DRUMEA, SECRETARI de STAT

BPN al PNL a DECIS! NICULESCU și DRUMEA, SECRETARI de STAT

Replica API 15 februarie 2021 | 00:01 5155

Biroul Permanent Național al PNL a validat numirea în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei a lui George Niculescu. Totodată, BPN a validat și numirea lui Mihnea Claudiu Drumea în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii.

Informația a fost confirmată pentru Replica de George Niculescu.

Reamintim că la jumătatea lunii ianuarie cei doi au fost propuși pentru funcții și votați în ședința BPJ

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in romania normala a lui cacat cu mot,hot de case numai trogloditii isi gasesc locuri de conducere,niculescu ajuns prefect dupa o zi de munca nu a facut decat sa aduca covidul si covidosii asupra noastra,lual-ar Dracul si pe el si pe toti apartinatorii inclusiv kwj,cap de vitel
2
0
Ce va tot mirati ca ajung oameni slabi pregatiti in politica?! Politica e ca fotbalul, totul e un bussines, totul se invarte in jurul banilor
2
0
George niculescu, ginerele afaceristului Bucovala, fostul prefect, este un spagar ordinar, un om fara principii, care calca pe oameni ca sa avanseze in politica cu orice pret. Functia de prefect i-a cumparat-o tata socru, Bucovala, cu 53000 euro plus actiuni la firma sa de intermediere a vanzarii energiei electrice, bani si actiuni primite de presedintele pnl Constanta. Chiar ati ajuns sa propuneti in politica doar penali si oameni ticalosi ??
5
0
Nu pot intelege de ce un partid s-ar faulta singur prin numiri nepotrivite..oare doar cotizatia conteaza? Sau gradul de rudenie?Unde au gasit toate nulitatile posibile sa le numeasca in functie nu imi dau seama..si la agentii si alte institutii la fel..ex Arsvom...slab pregatiti profesional , cu un IQ sub limita..
9
1
Doua flegme tbc iste
7
1
Mihnea are doctoratul in dreptul muncii luat la Univ Babes Bolyai! Faptul ca este decan la o facultate mediocra, nu inseamna ca si el este la fel. Nu este vina lui ca la facultate s-a putut inscrie oricine ! Uitati-va cate loaze de profesori sunt la Ovidius...
6
4
Prietene nu stiu tu ce fata ai?! Ce stiu, sigur, ca intre tine si Mihnea este distanta mare! Va despart cateva biblioteci, de alea mari!
7
7
Uitati va ce fata de dobitoc are asta de la fabrica de diplome Spiru Haret
14
4
Felicitari Mihnea !!! un OM serios si muncitor ma bucur mult pentru tine !!!
3
12
Un ciuruc angajat mai intai la o primarie. apoi angajat ca mare specialist la prefectura. aFARA cu HOTII astia din guvern , de peste tot, impreuna cu cei care i-au numit. Niste slugi ordinare care nu stiu decat sa suga bani publici. PNT scrie pe voi. Apropos de , nu-l uitati si pe Dugaiasu.
24
0
Daca astea-s valorile peneliste ale constantei nu va doresc decat soarta penetzecedeului. Pana acum nu stiu cum este sa votezi cu stanga dar sigur voi incerca! Sa va fie rusine ca va bateti joc de tara asta asa cum au facut si aia de dinaintea voastra!
22
0
Alegerile s au facut in functie de cine a dat mai mult. Ma intreb cine a plusat pt Mihnea ca el saracu nu are de unde
15
0
Proaste alegeri a facut PNL Cta! L-ati lasat pe C. Stanca in afara guvernului, desi era cel mai valoros omdin ce aveti la acest partid. Promovati nulitatile in continuare.
17
0
hah aha ce penibil, ce cvacat ati putut sa faceti, marile valori ies in frunte .... inca un pic si regret ca nu am votat Dancila ...
15
1
De ce Bogdan Hutuca, ai atatia medici in partid, oameni valorosi ca Doamna Campeanu, Zahariuc, Enescu etc dar in CA la Spitalul Judetean l-ai pus pe Enache Buvovala? Ce competente vizavi de sanatatea publica are acest domn?
31
1
Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
9
1
Niculescu - secretar de stat?!? Nu imi sa cred!!! Hutuca, da-ti demisia de onoare!
31
0
Gogu "Valorosu" la guvern - ce comedie!
22
0
NICIODATA, DAR NICIODATA PRIMARII PNL DIN CONSTANTA NU AU FOST ATAT DE UMILITI CA ACUMA: CU VOTURILE LOR MUNCITE GRUPAREA BOCOVALA CARE A DANSAT CU MAZARE ATATIA ANI, PRIN MANA LUI HUTUCA, ISI PLASEAZA OAMENII IN CELE MAI INALTE FUNCTII. ACUM SE FAC EFORTURI PTR INSTALAREA LUI GABI LA INSPECTORAT CARE AR INSEMNA INCEPUTUL REVOLTEI IN PNL! S-A MERS PREA DEPARTE. AMIRALUL ASTEAPTA.
24
2
Un spagar opurtunist si arogant! Alegerea perfecta
23
1
Cu asa specimene oportuniste, nu ne mai facem bine! Amandoi au in spate o evolutie plina de pupincurism si promovare pe sistem relational, Nicuoescu cu socrusu si Drumea cu saraca Dutu, care i a aburit nepoata. In rest, nimic notabil in vietile lor profesionale! Si atunci, de unde naiba capacitate sa faca ceva pentru tara?
39
0
Felicitari d-lui Drumea, decanul de la Spiru Haret. Un profesor de mare valoare, cu doctoratul facut la Chisinau ! Sa traiasca tanti Olga Dutu si nenea Nelu, fara ei erai neica nimeni. Pacat PNL ca defilati cu astfel de specimene.
43
4
Faptul ca " valorosul" George face parte din Guvern dovedeste cat de incompetent este Guvernul Citu!
52
2
Hutuca, insistenta cu care l-ai promovat pe Niculescu a dezamagit extrem de multa lume mai ales, se pare, primari PNL! Opinia publica NU poate uita episodul in care proaspatul prefect Niculescu a venit in fata media sa explice ca verii Bucovala au dreptate in afacerea LUPOAICA! Amirale , preia comanda ca altfel ne ducem dracului!
49
1
George sa traiasca socrutu ca are bani si te-a facut om. Tu de altfel esti un ratat
49
2
Probabil multi din cei care au votat PNL la Constanta acum regreta amarnic ptr ceea ce pare ireal dar se intampla: Niculescu secretar de stat la Energie, unn carciumar in CA la Spitalul Judetean, un alt mediocru care in alte doua mandate NU a initiat niciun proiect de hotarare ajunge vice la CJC! Pacat, pacat pacat!
55
0
Felicitari! Dl decan Drumea, profesor universitar specializat in dreptul muncii, este o excelenta alegere pt aceasta pozitie. Celalalt domn probabil este o "valoare" a PNL pe care partidul il impinge in prima linie
20
30

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212