REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

BRACONAJ în Delta Dunării. Pescador din Constanța, prins cu peste patru tone de rapane la bord

BRACONAJ în Delta Dunării. Pescador din Constanța, prins cu peste patru tone de rapane la bord

Replica API 18 septembrie 2017 | 22:45 673

O navă de pescuit din Constanța, la bordul căreia se aflau patru persoane, a fost surprinsă de polițiști și de reprezentanți ai Asociației Rezervației Biosfera Delta Dunării, în timp ce pescuia pe teritoriul Rezervației Delta Dunării, fără a fi autorizată în acest sens. Nava a fost depistată în cadrul acțiunii desfășurate, în perioada 13 – 15 septembrie, în Delta Dunării, în vederea prevenirii braconajului piscicol. În momentul constatării, la bordul navei de pescuit comercial a fost descoperită cantitatea de 4.750 kg. de rapane ce au fost ridicate în vederea confiscării și predate spre valorificare.

Per total, în cadrul acțiunii au fost confiscate aproape 17 tone de rapane, peste 200 de kilograme de pește și setci în lungime totală de peste un kilometru.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de mers pe fir si a se verifica cine este in spatele braconajului, capii lor trebuie in primul rand condamnati
2
0
Si eu nu prin un guv si astia prinde . La puscarie cu ei faceti puscari noi construiti va rog puscari . Nu blocuri prin parcuri
0
2
Iar stai pe net si bei bere la bidon? Apropo la munca mergi? Sau nu ai serviciu? E simplu sa faci socoteli de pe margine, dar ca sa obtii venituri, faci si cheltuieli. Apropo , daca tot visezi mii de dolari, stii cumva cata motorina consuma in vapor? Probabil esti unul dintre "sclavii" care au muncit in domeniu si ai fost dat afara din cauza bauturii. Mars de-aici.
3
0
Si sotul meu epescador ,dar pe Madrid!
2
0
Rapana are maxim 80 de ani pe meleagurile noastre . Foloseste internetul ala pentru ceva util nea Vio ca prostia dauneaza.
3
0
De mii si mii de ani rapanele traiesc in marea neagra si nu exista nici un pericol pt fauna....De citva ani sa descoperit ca este fff buna de mincat si baieti cu bani au inceput sa o culeaga traulind cu vapoarele ...precizez ca pretul la o tona este 600dolari.si un vapor pe zi vine cu 7si 18 tone depinde de vapor...va dati seama ce bani se fac....!?acum un pirlit de corupt sau mai multi spun k rapana nu este buna pt flora mari negre....Minciuni...aici este vorba doar de afacere si atit ....mii si mii de dolari...poate va luati si de sclavi dupa vapor sa vedeti cum muncesc fara carte de munca
0
4
Rapana nu se pescuieste, din simplul motiv ca nu e peste! Setcile de pe acest pescador erau pt peste, nu pt rapane. Nu inteleg care e problema daca rapanele sunt recoltate manual de catre scafandri !?! Ca si asta e interzis ... Daca omori sobolani nu te mai amendeaza nimeni ...
3
1
Sunt niste retardati. Pescuim rapana ca e invaziva, dar utilizand o metoda super distructiva pentru mediu, nu? Jartelelor!
2
4
Bine ca doar reprezentantii ANPA comenteaza aici
3
2
Rapanele au invadat si distrus!Dar daca prostii conduc ... si dau legi... ce sa faci? Asteptam o lege impotriva purtatului de p..a .. sa vedem ce o sa facem? Le taiem?
4
1
Rapanele sunt o specie invaziva in Marea Neagra, care au dus aproape de exterminare populatii autohtone. Cei care le recolteaza ar trebui sa fie premiati, cum sunt vanatorii platiti pt impuscarea ciorilor
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367