REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Brad Pitt, provocat să spună care sunt cei mai frumoși bărbați din lume

Brad Pitt, provocat să spună care sunt cei mai frumoși bărbați din lume

Redacție 28 septembrie 2022 | 00:00 673

Care sunt cei mai frumoși bărbați din trecut și din prezent de la Hollywood? Aceasta este întrebarea la care a fost nevoit să răspundă Brad Pitt într-un interviu acordat revistei Vogue, care a fost postat pe Instagram. Celebrul actor a acceptat provocarea și a numit două vedete fermecătoare.

Brad Pitt

Probabil că multă lume ar spune că Brad Pitt e cel mai frumos actor de la Hollywood. Dar, de această dată, însuși vedeta în vârstă de 58 de ani a fost nevoită să răspundă la dificila întrebare.

„În lumea actoriei, pentru că este job-ul meu… primul loc e ocupat de Paul Newman”, a spus Brad Pitt, explicând și de ce l-a ales pe faimosul actor.

„Pentru că a îmbătrânit atât de frumos. Și pentru că se spune că a fost o persoană foarte specială, darnică, caldă și sinceră”, a adăugat Pitt, atunci când l-a descris actorul care făcea furori în anii 70 în filme precum Cool Hand Luke, The Sting sau Butch Cassidy and The Sundance Kid.

Cel mai frumos actor din prezent în opinia lui Brad Pitt este George Clooney

„Dacă ar fi să numesc pe cineva din prezent, l-aș numi pe George Clooney pentru că, de ce nu?”, a spus vedeta de la Hollywood.

„Mereu îl scot din astfel de topuri și el mă scoate pe mine. De data asta voi face o excepție”, a mai precizat îndrăgitul actor atunci când a vorbit de bunul său prieten și partner în Ocean's Eleven.

Brad Pitt s-a făcut sculptor!

Chiar săptămâna aceasta, Brad Pitt și-a făcut debutul ca sculptor la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, Finlanda. Nouă lucrări ale vedetei sunt expuse în cadrul expoziției „We”, care poate fi admirată până pe 15 ianuarie 2023.

„Pentru mine este vorba despre auto reflecție... S-a născut din ceea ce eu numesc un 'inventar radical al sinelui'. Și devin cu adevărat brutal de sincer cu mine și ținând cont de cei pe care poate i-am rănit și de momentele în care tocmai am greșit”, a spus Brad Pitt despre pasiunea sa artistică, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367