REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Brad Pitt și-a tras iubită tinerică, iată cine e femeia care i-a furat inima

Brad Pitt și-a tras iubită tinerică, iată cine e femeia care i-a furat inima

Valentina CAMARA 18 noiembrie 2022 | 00:00 969

Brad Pitt (58 de ani) iubește din nou, la trei ani de la divorțul de Angelina Jolie. Actorul de la Hollywood, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a fost surprins în compania unei brazilience. Este vorba despre Ines de Ramon (29 de ani), fosta soție a actorului Paul Wesley (40 de ani).

Brad Pitt și Ines de Ramon

Au fost împreună la un concert

Cei doi au fost fotografiați împreună în Los Angeles, ținându-se de mână și îmbrățișându-se de zor, la concertul lui Bono. După spectacol, au plecat discret și separat. Brad a părăsit evenimentul la volanul mașinii sale Tesla, în timp ce Ines a fost însoțită de bodyguard-ul actorului. O sursă apropiată de Pitt a declarat, pentru revista americană People, că acesta este într-o relație cu brazilianca de mai multe luni și că a cunoscut-o prin intermediul unui prieten comun: „Lui Brad îi place mult de ea. Ines este foarte drăguță și se înțeleg bine.”

Nu este prima dată când zvonurile despre o nouă poveste de dragoste se învârt în jurul lui Brad, de când el și Angelina și-au anunțat despărțirea. Cu toate acestea, manifestarea sa foarte publică de afecțiune pentru Ines este o premieră. Acest lucru sugerează că ar putea fi ceva diferit în legătură cu potențiala sa parteneră.

Ines de Ramon își dorește o viață departe de lumina reflectoarelor

Cu siguranță, ea nu se laudă cu același trecut plin de vedete ca cele două foste soții ale sale, vedetele de cinema Angelina Jolie și Jennifer Aniston. Nici, s-ar părea, nu are dorința de a păși în lumina reflectoarelor de la Hollywood - deși unii ar putea argumenta că acest lucru va fi inevitabil dacă dorește o relație cu actorul. În schimb, Ines pare să aibă ceva pe care Brad îl poate considera mult mai atractiv: o dorință acerbă de a-și proteja intimitatea.

Dar cine este mai exact femeia care pare să-i fi cucerit inima lui Brad? Ines face tot posibilul pentru a duce o viață privată, departe de ochii presei - dar asta nu înseamnă că nu este bine familiarizată cu publicul. Nici nu este o nou-venită la Hollywood. Prin căsătoria ei cu Wesley, Ines s-a trezit în centrul unui cerc strâns de prieteni faimoși. Ea este, de asemenea, extrem de experimentată în ceea ce privește luxul, datorită carierei îndelungate de lucru pentru o serie de mărci de lux, - lucrând chiar și pentru un lanț hotelier de cinci stele (care a fost frecventat de Brad Pitt în trecut).

În ultimii ani, Ines a devenit vicepreședinte al mărcii de bijuterii Anita Ko, îndrăgită de celebrități, cu sediul în Los Angeles, care vinde o varietate de piese la prețuri mari de zeci de mii de dolari. Modelele companiei au fost purtate de o serie de fețe celebre, inclusiv de Hailey Bieber, Kourtney Kardashian și chiar de fostele soții ale lui Brad, Jolie și Aniston. Și asta nu este tot ce au în comun ea și Brad. Ines și-a petrecut anii de facultate studiind în Elveția și vorbește fluent patru limbi diferite. Brad este îndrăgostit și el de Europa, acolo unde a investit într-o companie franceză vinuri, Miraval, pe când era încă însurat cu Angelina, potrivit click.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212