REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Brăiloiu: Imaginați-vă țara cu Barna și Cioloș. Sunt niște descreierați

Brăiloiu: Imaginați-vă țara cu Barna și Cioloș. Sunt niște descreierați

Replica API 31 august 2019 | 01:46 428

PSD Constanța şi-a desemnat vineri, 30 august, conducerea județeană. În acest context, liderii prezenți au luat cuvântul, unul dintre aceștia fiind Tit-Liviu Brăiloiu.

"Imaginați-vă țara la conducere cu Barna și Cioloș. Românii vor rămâne fără creșteri salariale și așa mai departe. Sunt niște descreierați care vor duca țara la sapă de lemn și nu trebuie aruncat cu noroi în ei, ci cu 10 noroaie. Sunt niște oportuniști care se leagă de evenimente precum Colectiv, Caracal, 10 august, pentru a-și face imagine, se leagă de votul negativ față de guvernarea de fața. Sunt niște himere, niște oameni care nu există, și pe rețelele de socializare circulă această politică a USR- Plus. Trebuie să fim și noi mai activi pe acele rețele de socializare, tinerii din ziua de astăzi consideră că Partidul Social Democrat este un partid comunist, dar trebuie să știe că nu este comunismul de care au auzit", a spus senatorul Liviu Brăiloiu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Felix, te-au aplaudat si laudat toti fariseii care pana acum cateva zile iti cantau prohodul. Esti om cu experienta cu siguranta ii stii pe toti.Ai mare grija, phirania din jurul tau lucreaza.
4
0
Asta e sef in Parlament la comisia sri. Are acces la informatii clasificate
3
3
nu l-a bagat nimeni in seama ,si-l asteapta stapinu la rahova sa-i dea tita.
11
0
inca le este frica fetelor exploatate sexual in Spania , sa faca destainuiri despre acest nenorocit de tarficant de carne vie... si-a luat pedeapsa fra-su , sa speram ca si aceasta jigodie nu o va mai duce mult...
14
0
Ati pus in frunte numai afaceri intre voi, interese de clan. Ati confiscat social-democratia, despre care nu stiti nimic.
13
0
vezi ca te solicita fratele sunt probleme care nu suporta amanare,terenuri ce trebuiesc retrocedate la proprietari bani furati de dat indarat si alte excrocherii pediste
12
0
vaie victis
7
1
Bhai Tit, stii ce e interesant? Noi ne putem imagina tara noastra cu oricine, numai cu voi NU!!! Asta n ai priceput!!!
16
0
Ciolos nu a reusit sa fie mentinut de Iohannis dupa dementa politica provocata in urma atentatului de la ,,Colectiv'' in urma caruia au fost cu siguranta mai multe victim decat cele prevazute de atentatori,pentru a starni disputa politica.Jigodiile care profita de imaturitatea si naivitatea romanilor nu se lasa,fiind si datoare mafiilor de toate felurile.Ce e azi la Caracal este de fapt in toata Romania, toti stiu si simt asta pe pielea lor dar sunt lasi si nu recunosc. La naiba,macar liderii sa fie oameni de soi nobil,mai buni ca noi restul,sa avem exemlple bune,nu indivizi de scuipat in ochi
5
3
Vai Replica, dar ce ai patit ? De obicei comentariile la articolele despre Brailoiu si Felix sunt inchise ! Nu au platit astazi ?
27
0
Tit liviu Brailoiu, Nu numai tinerii sunt convinsi, ca PSD este o gasca de hoti, impostori si mai ales ticalosi. Cine se aseamana se aduna, deci sunteti o adunatura toxica de netrebnici, esenta raului din Romania.
23
0
Domnule Brailoiu,daca ati avea putin bun simt ati citi aceste comernnarii in care lumea va arata ca santeti un dobitoc sadea...faptul ca esti bogat nu exclude si faptul ca esti un nesimtit fantastic!
24
2
Mai bine cu ei decat cu hoti ca voi!
10
2
Mai transpira Claxonel incercand sa lege o fraza coerenta, fara trivialitatile de rigoare? Un golan de ultima speta, semidoct si lipsit de educatie.
25
0
Tocmai sunteti mai rau decat comunistii
21
0
Brailoiu un jeg de om. a vrut sa modifice statutul politistilor ca Dancu sa mai poata sta 30 de ani in politie.
30
0
Vorbeste hotul de masini si proxenetul din Madrid! Ai ajuns senator doar pt ca ii carai gentile de bani ale lui Dragnea in Brazilia, analfabetule cu liceul neterminat
28
0
inca mai sunt sclavi jegosi de genul 22 29 ba da cum bagati voi telefoanele astea cu net la puscarie de unde postati parnaiasilor
20
0
Cat de nemernic poti sa fi jeg travestit ce esti. Tara asta nu msi are nici un viitor din cauza voastra. Nici aia nu or fi buni da cu voi jegosilor suntem cu ambele picioare in groapa. Nu va e rusine mizeriikor ca va scuioa oamenii pe strada cand iesiti. Cum sa uitam de 10 August? Nu uitam asa cum nici mitingurile PSD nu le uitam acolo unde ati umilt oameni sarmani cu un mic si cu o bere. NU UITAM SI NU IERTAM
30
1
...spune Brailoiu, marele om de stat. Sa traim in tara lui, asta in care traim acum, jefuita pana la sange de clica lui de analfabeti functionali, curve proaste si travestiti rujati cu pretentii de mari finantisti si oameni de stat. Jegurilor.
30
1
Hihih nu mai este mult pana la alegeri.Sper spurcaciunilor sa dispareti cu toti pe la puscarii.
27
0
Cata mizerie umana, Claxon, excrocul si mafiotul nr unu de pe litoral. Are dreptate, stie el ce stie si are motive temeinice sa-i fie frica de ziua de maine.. dar nu de Ciolos-Barna, de oricine va veni caci cineva o sa fie, indiferent cine. numai ai lui, Nu..Doamne, cat tupeu poate avea!!! Eu astept cu nerabdare ziua de maine, dar tu???.. vezi, asta-i diferenta dintre noi cei multi si cinstiti si tine!!!
32
0
Bai, intrunirile astea ale voastre nu mai are niciun farmec fara Codrin. Pacat. Asa imi placea cum latra ala ! Asa , melancolie!
30
1
Jejuri ratate de usetisti cu sloboz la gura sunt toti astia de sub mine. Urla in voi disperatea si mioalaiti aici. Labagiilor. Kleus un imbecil tradator este stapanul vostru. Sa-i sugeti mehlemul lui Felix.
3
44
Daca tot ai adus vorba de cupluri diabolice care au condus Romania nimeni nu se compara cu TARICEANU -DRAGNEA astia au intrecut chiar si binomul NASTASE--ILIESCU asa ca nu mai duce tu grija Romanilor farizeule.
30
2
Vorbeste ala care ne arata degetul mijlociu la televizor.
39
0
Pe ce se bazeaza?? Pe impresiile lui? O exprimare care nu are efect decat contra brailoiului. Asa... nici un vot la PSD... Vorbe goale si injurii.
33
0
Jeg uman. Cum ai asemenea tupeu tu nu ai pic de jena? Eeeei, mai ai putin si gata cu mandatul in care ai tras numai sfori in nume personal si al grupurilor mafiote de interese pe care le reprezinti.Doamna Dancila debarasati-va rapid de acesti impostori daca la alegeri vreti un rezultat cu doua cifre cat de mic ar fi el. Iar pentru cei ca el, curand vine vremea platii.
45
0
Judecati de valoare emise de catre un derbedeu cu nume de claxon.
50
2
Himen si avut tu cea care ai scris articolul, acum 40 de ani!!!
20
3
Cand o sa explici tu si toti colegii tai, de la Nea Nicu la Felix si toata gasca voastra, cum vi-ati facut averi fabuloase si de ce milionari declarati in Euro, lucrati la stat, atunci o sa ma uit si la ce spuneti. Inca mai astept ziua cand un reporter cu muschi pe el o sa va intrebe serios de ce un milionar in Euro lucreaza la stat pt un salariu de bugetar....
55
1
...vor duce tara la sapa de lemn....voi ne-ati luat si sapele si lucram cu unghiile. Mai surghiuniti de atat doar morti putem fi. Ne-ati injosit, umilit, furat, mintit...nici macar rusine nu mai aveti...scursuri umane ce sunteti...nu mai avem demnitate, ne-ati luat-o de mult, nu mai avem lacrimi, ochii au secat, nu mai avem nici puterea sa va uram....ati ajuns sa va urati voi inte voi, va rupeti precum hienele, va sfartecati pentru o ciosvarta...
54
3
va priveste poporul pe voi, tit-claxon, pe alde felix, pastaie, fagagauu si multi alti psdei de Constanta si deja stie cum arata descreieratii, hotii, escrocii.... scursori ale PCR ati fost, sunteti si veti ramane psdeilor... cand veti creste salariile bugetarilor cu banii vostrii personali, atunci sa mai chitzaitzi, sobolanilor
57
6
Tu esti cel mai creierat
47
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272