REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Brăiloiu, noul preşedinte al PSD Diaspora

Brăiloiu, noul preşedinte al PSD Diaspora

Replica API 2 octombrie 2019 | 00:15 436

Decizia de respingere a candidatului României pentru postul de comisar european este o palmă grea pentru PSD. Partidul condus de Viorica Dăncilă trebuie să gestioneze această problemă, în paralel cu ameninţarea moţiunii de cenzură.

Pentru portofoliul de comisar european pentru transporturi urmează să fie propus Dan Nica, după eşecul cu Rovana Plumb.

Social-democraţii s-au întrunit în Comitetul Executiv Naţional, în cadrul şedinţei discutând pe seama moţiunii de cenzură care va fi depusă marţi de PNL: "Trebuie să strângem rândurile", a comentat un social-democrat. Totodată, a fost abordat subiectul propunerii pentru postul de comisar european, după respingerea Rovanei Plumb. "Sunt două variante; una este Dan Nica", a mai precizat sursa noastră.

O altă noutate din cadrul CEx este numirea senatorului de Constanţa Tit-Liviu Brăiloiu la conducerea PSD Diaspora. Amintim că Brăiloiu a fost propunerea PSD pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni, nominalizare care însă a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un golan ordinar.
0
0
Singurul peste cu claxon de pe Terra.
1
0
CE MULTA M...E O SA-TI IEI SI TU DE LA DIASPORA
2
0
Dupa 30 de ani in care am suportat toate mizeriile posibile, a venit vremea schimbarii. A venit vremea sa inlaturam comunismul, ascuns parsiv sub mantia socialismului democrat. Iesiti la vot! Fiecare farama de gandire libera va ajuta viitorul copiilor nostri! Votati cu inima! Votati pentru voi, nu pentru borfasii flamanzi, care au distrus o tara si ne au nimicit speranta! Viitorul sta in mainile noastre! Copiii nostri ne vor multumi!
5
0
O singura rugaminte: veniti la vot in numar mare! Noi suntem cei care vor starpi infectia asta rosie! Restul este can can!
8
0
Multumita PSD exista milioane de romani in Diaspora acum. Stiam ca astia sunt batuti in cap , dar chiar asa, sa-si aleaga un presedinte PSD in Diaspora? In 26 mai pentru astia, cel mai mare partid politic din Romania, au votat 4% din romanii plecati afara. Sper sa iesim 9 milioane la vot la prezidentiale, sa-i vad sub pragul de 12%
5
0
Am vrut sa scriu si eu un comment despre aceasta japita ordinara acest fitilist ordinar dar vad ca ati atins aproape intreaga paleta a profilului acestei secaturi. Eu n-am vorbit cu el ceva timp pentru ca a ajutat si a pus in functie un dusman de-al meu. Nu l-am iertat dar ma folosesc de el poate mai iau o prelungire..in rest e un dobitoc iar ce spuneti despre el e adevarat.
14
1
Un infect...nu mai scapam odata de jighimelele astea..huaaa! LA PUSCARIE!!!
14
2
Patriot adevatat! Roman. Voi latrailor sunteti niste scursuri din conducta de kkat. BRAILOIU ROMAN!
2
21
un jeg de om
19
2
Asta e futacu lui Sabrina Nedelcu, consilierul judetean care acum 2 ani le spunea celor din diaspora ca sunt lepre si ii trimitea la munca... frumoasa alegere
18
1
Asa ofticati retazi sunteti! Sa va dam toti romanii la mooie de tradatori useristi. BRAILOIU ESTE SINGURUL PATRIOT ROMAN. Restul sunt patrioti germani si franceji. Mooie USR.
0
19
chiar nu face nimeni o verificare in momentul cand se fac asemenea numiri.De fapt nici nu ai de unde alege findca tot psd-ul este corupt
19
1
Doar oameni capabili in PSD, ba Constanta altii nu aveti, doar din astia, poate gasiti si pe unii fara probleme, poate chiar si destepti, dc nu se cere prea mult
11
0
ca la tigani,cioaba regele international al tiganilor
14
0
UiE golan obosit fmm!!
19
1
individul asta , daca ar vrea , ar putea ajuta organele de ancheta sa lamureasca cazul Caracal , stiut fiind ca a traficat fete in Spania , era in reteaua de clonari carduri , furturi din magazine si din case...
21
0
pai pe cine putea sa puna pe o astfel de pozitie decat pe unu care a facut proxenetism in diaspora si cunoaste toate alea.........
18
0
Presedintele cui? Exista cineva care sa iubeasca psd in diaspora? Ha ha n am mai ras de mult asa bine!
30
0
Asta fura masini pe cand era mecanic auto in madrid si era si proxenet in Coslada. Nici 12 clase n are, ia dat diploma falsa tacsu, care era directorul scolii din eforie
29
2
Cand lupii nu se aud comenteaza doar javrele!
5
27
E perfect pentru posy....nume sonor de claxon, abilitatea de a comunica prin semne obscene, CV-ul subtirel, accesibil oricui.
17
4
Un derbedeu politic semidoct la granita dintre interlopi si servicii.
32
2
Pestele asta?ptr Diaspora?da,ptr Spania,acolo e sectorul lui
28
2
Un gunoi alterat.
32
2
muiloiu, un gunoi imputit marca psd. pana si stroe e mai destept ca asta...
33
3
Sa fie sanatos, sa aiba grija de tauri
14
5
Spania...ole
16
2
Claxonel Brailoiu alta javra psd-ista care o s-o suga maxim!
40
2
claxonul in diaspora sa vada ce muie ia pe fata si-n direct ! Acolo nu sunt jandarmi cu gaze ! Muie brailoiu cu mult cacat !!!
44
3
si scapam de ciuma. Sa fie invatatura de minte celor ce nu ies la vot. Au ajuns sa decida pt noi toti retarzii. Ar trebui sa votam doar oameni care au demonstrat ceva in viata, au avut o cariera, nu escroci si beizadele.
42
2
Domnul Brailoiu este cea mai potrivita alegere pentru relatia partidului cu diaspora in schimb pentru functia de comisar european a fost inlocuit un esec tot cu un esec.
4
54
Semidoctul cu nume de claxon, care stapaneste perfect dialogul politic prin intermediul degetelor. Un derbedeu penibil.
49
2
unu si unu
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272