REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Brenda din Beverly Hills este grav bolnavă și nu vrea să moară. Anunțul disperat al actriței

Brenda din Beverly Hills este grav bolnavă și nu vrea să moară. Anunțul disperat al actriței

A.F. 1 decembrie 2023 | 00:00 223

Actrița Shannen Doherty, cunoscută românilor drept Brenda din serialul Beverly Hills, a dezvăluit într-un interviu că luptă pentru viața ei, afirmând că nu vrea să își încheie existența pe această planetă, acum când este atât de tânără.

Brenda din Beverly Hills este grav bolnava si nu vrea sa moara. Anuntul disperat al actriteiShannen Doherty

Sistemul osos al actriței a fost afectat de cancer, o veste care a adus un nou val de durere și îngrijorare. În luna iunie, ea a anunțat pe Instagram revenirea bolii după ce aceasta intrase în remisie.

Shannen Doherty, susținută încă de la început de prietenii

Drumul tragic al luptei sale a început în 2015, când a fost diagnosticată cu cancer la sân, reușind să intre în remisie după tratament. Cu toate acestea, în 2020, a anunțat că boala a evoluat la stadiul patru, cu metastaze și la nivel cerebral.

În acest lung proces, actrița a fost susținută de prieteni apropiați, precum Sarah Michelle Gellar, care a oferit informații constante despre starea de sănătate a lui Doherty. Gellar a subliniat lupta constantă a actriței și curajul ei în fața acestei boli necruțătoare.

Într-un interviu recent acordat revistei People, Shannen Doherty și-a exprimat dorința de a trăi și de a iubi în continuare, subliniind faptul că nu este pregătită să se despartă de viață. „Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea... Pur și simplu nu sunt pregătită, nu am terminat”, este mesajul ei sfâșietor.

În fața întrebărilor fără răspuns și a momentelor de disperare, ea a mărturisit că speră să participe la studii clinice pentru a beneficia de noile tratamente care ar putea să ofere speranță în lupta ei împotriva cancerului.

Brenda din Beverly Hills este grav bolnava si nu vrea sa moara. Anuntul disperat al actriteiShannen Doherty și-a exprimat dorința de a trăi

Shannen Doherty a jucat-o pe Brenda în Beverly Hills

Shannen Maria Doherty este o actriță americană, cunoscută mai ales datorită rolurilor: Brenda Walsh în Beverly Hills, 90210, și Prue Halliwell în serialul TV Charmed (Farmece).

Beverly Hills, 90210, frecvent numit Beverly Hills, reprezintă un serial dramatic american destinat adolescenților, creat de Darren Star și produs de Aaron Spelling prin compania sa, Spelling Television. A fost transmis timp de zece sezoane pe canalul Fox, având premiera între 4 octombrie 1990 și 17 mai 2000.

Brenda din Beverly Hills este grav bolnava si nu vrea sa moara. Anuntul disperat al actriteiSerialul a fost difuzat în România , la începutul anilor 1990, foto: captură video

În România, serialul a fost difuzat inițial de TVR în anii '90. Ultimele sezoane au fost transmise de Pro TV.

În 2008, Entertainment Weekly l-a clasat pe locul 20 într-un top al celor mai bune 100 de seriale din ultimii 25 de ani.

De asemenea, în 2009, revista americană TV Guide a plasat episodul 21 din primul sezon pe locul 91 într-un clasament al celor mai bune 100 de episoade din serialele de ficțiune din ultimii 30 de ani, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468