REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Brigitte dă din casă. Cum o răsfață Florin Pastramă în fiecare dimineață

Brigitte dă din casă. Cum o răsfață Florin Pastramă în fiecare dimineață

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:00 517

Brigitte și Florin Pastramă

De când s-a măritat cu Florin Pastramă (41 de ani), Brigitte (42 de ani) parcă e mai liniștită și mai fericită. La evenimente sunt mereu cu zâmbetul pe buze, iar acasă se răsfață reciproc. Fosta doamnă Năstase le-a arătat și fanilor care e secretul armoniei în cuplu. E vorba despre o dovadă dulce, căci Brigitte a fost filmată în timp ce învârte clătitele în tigaie.

Veleitățile de mare gospodină și le-a arătat în emisiunea „Ferma” (PRO TV), unde gătea multe preparate delicioase. „Florin mă răsfaţă cu tot felul de gesturi. Când ai posibilităţi materiale, acestea sunt mult mai importante. În rest, îţi poţi cumpăra singur orice. Contează să se poarte frumos. Îmi aduce cafeaua, gătim împreună și facem amândoi toate treburile casei. Și eu îl ajut la construcţii”, a spus Brigitte pentru „OK! Magazine”.

Fără să le pese prea mult că acasă aveau parteneri care îi aşteaptau, Florin pe Raluca Podea, iar Brigitte pe Corneliu Oană, cei doi amorezi şi-au jurat credinţă în biserica de la Văliug, judeţul Caraş-Severin, acolo unde s-a filmat emisiunea. După acest moment, iubiţii lor oficiali au înţeles că nu mai este cale de întoarcere şi s-au retras din viaţa lor. Câteva luni mai târziu, Brigitte şi Florin şi-au unit destinele şi au devenit nu doar soţi, ci şi parteneri de afaceri.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si tu repede cu o felatie!
0
0
Gipsani linistiti mai rar vezi. Informatia nu este credibila.
1
0
Cum? Ii aduce o bucata de pastrama la pat.
2
0
eu in viata mea nu am vazut un prost mai mare ca asta. ea a incercat fata ca era libero. prostu el e. nu o sa dureze ,clar. un an cel mult si gata
2
0
Un garoi si o putorisca tunata, mare stire.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272