REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Brigitte Pastramă face concurs cu rochiile ei de lux. Dă și o haină de blană de 7.000 de euro

Brigitte Pastramă face concurs cu rochiile ei de lux. Dă și o haină de blană de 7.000 de euro

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:00 1547

În plină pandemie, Brigitte Pastramă îşi curăţă şifonierele de cele mai scumpe ţinute cumpărate în timpul căsniciei cu Ilie Năstase. Bruneta îşi oferă prin tragere la sorţi rochiţele semnate de designeri celebri, pe care le-a purtat la evenimente cu ştaif!

Brigitte Pastramă

Pentru că nu mai sunt evenimente la care să îşi etaleze ţinutele, Brigitte Pastramă (44 de ani) a decis să facă curăţenie totală în garderoba sa.

Aşadar, rochiţe de firme care au fost cumpărate cu preţuri de la 1.000 euro în sus bucata sunt donate doritoarelor care se înscriu la concurs pe pagina de Instagram a controversatei brunete.

click pe foto

Rochie Gucci

Foto: Getty Images

Cu sclipici, cu paiete, lungi, mulate, scurte, colorate sau neutre, ţinutele de la diverse branduri de top au fost achiziţionate de Brigitte în timpul căsniciei cu fostul mare tenisman Ilie Năstase, cu care a împărţit opt ani.

Rochia pe care a purtat-o la Laureus, pe covorul roşu din Londra sau în Shanghai, o rochie Gucci pe care a purtat-o la Rio de Janeiro, rochia Hermano Scervino pe care a îmbrăcat-o la întâlnirea cu faimosul Lamberts, dar şi rochii create de designeri români de top, precum Cătălin Botezatu sau Ana Radu, sunt toate pe lista de donaţii a Brigittei în perioada Sărbătorilor.

Dă o haină de blană de 7.000 de euro

O haină din blană de vizon cu piele de şarpe marca Roberto Cavalli, care a costat 7.000 de euro, dar şi alte compleuri îşi vor găsi alte stăpâne.

click pe foto

Rochiţa Roberto Cavalli a costat în jur de 2.000 de euro

Cele care îşi doresc o rochie semnată de marii creatori nu trebuie decât să lase un comentariu pe pagina @brigittepastrama_closet, iar în urma unei extrageri vor afla dacă sunt norocoasele câştigătoare. În acest scop, Brigitte şi-a mobilizat toată familia. Fiica ei Sara o ajută montând compleurile sau ­arătându-le la cameră, Florin Pastramă le aşază pe umeraşe sau le împachetează, semn că e muncă în echipă.

De când s-a căsătorit cu Pastramă, Brigi şi-a schimbat şi garderoba, nu doar obiceiurile, astfel că preferă să nu mai aibă apariţii atât de sofisticate, de scumpe, mai ales că nici nu mai are ocazia să participe la evenimente de asemenea anvergură.

click pe foto

Blăniţa din vizon Roberto Cavalli a costat 7.000 de euro

Acesta este şi motivul pentru care a adoptat un look mai comod, obişnuit şi nu atât de extravagant. Plus că în pandemie a stat mai mult în trening şi, din când în când, a mai combinat câte o ţinută elegantă.

Oana Zăvoranu a donat haine de 200.000 de euro

Oana Zăvoranu (47 de ani) a reinventat noţiunea de parastas, donând hainele de blană ale Marioarei Zăvoranu.

Şi nu s-a oprit doar la acea donaţie, căci în urmă cu trei ani, cu o lună înainte de Crăciun, bruneta a oferit cadou haine, genţi şi ceasuri de firmă. Tot ce a donat vedeta a ajuns la 200.000 de euro, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o mica mare para suta acu rromii isi bate joc de ea , asa merita javra
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272