REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
11.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Brigitte și-a scos iubirile la plimbare, una este noul bolid de lux, iar cealaltă Florin Pastramă

Brigitte și-a scos iubirile la plimbare, una este noul bolid de lux, iar cealaltă Florin Pastramă

Valentina CAMARA 21 noiembrie 2022 | 00:00 600

Toată lumea știe că Brigitte Pastramă adoră lucrurile scumpe, care pentru mulți oameni sunt doar un vis foarte greu de atins. Bruneta nu a vrut însă să se limiteze și a tras tare ca să-și împlinească toate dorințele.

Vedeta are propria afacere, care îi aduce bani frumoși în conturile bancare.

Brigitte își etalează noul bolid de lux, cu soțul în dreapta

Când spui lux, spui Brigitte Pastramă. Afirmăm acest lucru după ce i-am văzut achizițiile de-a lungul timpului, mai ales pe cea mai recentă și anume bolidul de lux, pe care nu se sfiește să îl etaleze pe străzile capitalei.

De curând, paparazzi au surprins-o pe brunetă la volanul bijuteriei pe patru roți, însoțită de soțul ei, Florin, care stătea liniștit în dreapta. La un moment dat, au tras pe dreapta și s-au gândit că ar fi bine să facă niște cumpărături. Nu a fost nicio surpriză că au ieșit cu două coșuri pline ochi, pentru că atunci când îți permiți, cumperi tot ce îți vine la mână.

Cel care le-a cărat a fost, bineînțeles, Florin Pastramă, dar și Brigitte l-a ajutat să așeze cumpărăturile în portbagaj. După ce au terminat, au pornit din nou la drum, cu frumosul bolid nou-nouț.

Noile achiziții de lux pe care le-a făcut Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă se bucură de o viață de lux pe care, spune ea, o merită din plin, pentru că s-a străduit să aibă o situație financiară mai mult decât bună. Vedeta și-a surprins fanii când i-a anunțat că a făcut o achiziție de sute de mii de euro pe plan imobiliar, și nu oriunde, ci la Dubai.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie.Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Patru sute de nii o plua! Mai mult de 25ok nu a dat, dar o umflati voi, poate o ia cineva la intrebari. Apropo, de dosarul din timpul pandemiei cu mastile contrafacute, cum a ramas?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515