REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Brigitte și Florin Pastramă, ultimele pregătiri înainte de a pleca în vacanță

Brigitte și Florin Pastramă, ultimele pregătiri înainte de a pleca în vacanță

Replica API 30 septembrie 2021 | 00:00 649

Fericire mare pentru Brigitte și Florin Pastramă pentru că cei doi soți se pregătesc să plece într-o vacanță exclusivistă în Dubai. Astfel, cei doi parteneri au făcut ultimile pregătiri înainte de a pleca în călătorie și au fost nevoiți să lase pe cineva responsabil în țară care să se ocupe de treburi în locul lor cât timp ei se relaxează. Așadar, Dorina, una dintre surorile lui Florin, este ajutorul de nădejde cât timp cei doi soți se vor afla pe tărâmurile arăbești.

Mare bucurie pentru Brigitte și Florin Pastramă, astfel că cei doi soți au hotărât să ia o pauză de la stresul cotidian și să plece într-o vacanță exclusivistă pe tărâmurile arăbești, în Dubai. Ei bine, pentru că în România Brigitte și Florin nu-și văd capul de treabă, cei doi parteneri au fost nevoiți să lase pe cineva responsabil în locul lor pentru a se ocupa de treburi cât timp ei lipsesc, așa că Dorina, una dintre surorile lui Florin, va fi ajutorul de nădejde al cuplului, scrie spynews.ro

Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o poveste de dragoste ca în povești și acest lucru se poate observa cu ochiul liber, mai ales că bruneta a încercat să-l surprindă pe soțul ei și a cumpărat bilete pentru a merge împreună într-o vacanță exclusvisită în Dubai.

Așadar, Florin, încântat de surpriza soție sale, a mărturisit pentru Antena Stars că este pe cât se poate de fericit că a întâlnit-o pe Brigitte, mărturisind chiar că viața lui s-a schimbat complet de când este într-o relație cu vedeta.

„Sper ca Dumnezeu să-i lumineze sufletul și mintea să vadă că sunt lângă ea și la bine și la greu. Am avut o lună de zile foarte încărcată, cu foarte multe probleme și pentru mine și pentru Brigitte. (...) Mi-a zis am o surpriză pentru tine Florin, m-am gândit că vrea să-mi facă ceva de mâncare. Am luat bilete, mergem la Dubai să ne bucurăm, fără camere, fără nimic. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru Brigitte care mi-a dat-o, pentru schimbarea din viața mea pe care mi-a dat-o prin Brigitte și Brigitte m-a surprins foarte plăcut prin vacanța în Dubai fără să știu. Vreau să-i mulțumesc pentru tot.”, a declarat Florin Pastramă la Antena Stars.

Ei bine, și cum cei doi soți au o viață pe cât se poate de activă în România, dar și foarte mult de muncă, Brigitte și Florin Pastramă au fost nevoiți să lase pe cineva responsabil în țară care să le țină locul cât timp cei doi parteneri se relaxează în Dubai.

Astfel, una dintre surorile lui Florin, Dorina, este ajutorul de nădejde cât timp Brigitte și soțul ei se distrează pe tărâmurile arăbești, așa că cei doi parteneri i-au oferit rudei lor câteva informații și detalii cu responsabilitățile pe care le are timp de o săptămână.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272