REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Brigitte și Florin Pastramă, vacanță de lux în Dubai

Brigitte și Florin Pastramă, vacanță de lux în Dubai

Replica API 21 septembrie 2021 | 19:15 868

Brigitte și Florin Pastramă au plecat într-o vacanță de lux în Dubai, acolo unde au ținut ca la fiecare pas să-și țină fanii la curent, așa că s-au fotografiat în toate locurile pe care le-au vizitat. Așadar, câteva filmulețe postate pe InstaStory au făcut deliciul internauților pentru că au împărtășit imagini inedite cu aceștia de la cel mai înalt etaj al unei clădiri, scrie spynews.ro

Nu mai este un secret pentru nimeni că Brigitte și Florin Pastramă sunt împătimiți ai vacanțelor, așa că și de această dată cei doi soți au plecat într-o călătorie exclusivistă pe meleagurile arăbești, mai precis în Dubai. De asemenea, vedetele sunt însoțite de Sara, fiica lui Brigitte, iar cei trei s-au filmat, dar și fotografiat, în toate locurile pe care le-au vizitat.

Cei doi soți, Brigitte și Florin Pastramă, își iubesc foarte mult fanii, așa că vedetele noastre țin mereu la curent internauții cu tot ceea ce fac în viața de zi cu zi, la fel cum s-a întâmplat și de această dată, plecați fiind într-o vacanță de lux în Dubai.

Așadar, Brigitte și Florin, însoțiți de Sara, au vizitat fel și fel de locuri, care mai de care mai spectaculoase, iar la fiecare pas au fotografiat tot din jur, însă câteva imagini au făcut fără doar și poate deliciul internauților.

Cei doi soți s-au filmat de la cel mai înalt etaj al unei clădiri, respectiv Burj Khalifa, cea mai înaltă construcție realizată vreodată. Astfel, de la înălțimea respectivă vedetele noastre au avut o priveliște de vis, putând vedea tot Dubaiul.

„E mai bunp cafeaua aici, da. E mai scumpă, dar da, nu contează, uitați ce priveliște avem în spate, se vede Dubaiul.”, a spus Brigitte pe InstaStory, arătându-le internauților imagini spectaculoase de la înălțime.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e fantastic cu chestiile astea au fani .popor dereglat .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468