REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Britney Spears, atac fără precedent la adresa propriei mame! Vedeta continuă șirul dezvăluirilor

Britney Spears, atac fără precedent la adresa propriei mame! Vedeta continuă șirul dezvăluirilor

Replica API 5 aprilie 2022 | 00:00 346

Britney Spears a reușit să iasă anul trecut din tutela tatălui, după 13 ani în care acesta a fost cel care a luat orice decizie în numele vedetei. După ce a scăpat de restricții, Britney a rupt tăcerea și a povestit chinul căruia a fost supusă de propria familie. Iată că Britney a decis să spună adevărul despre mama sa!

Britney Spears

Britney Spears s-a aflat timp de 13 ani sub tutela tatălui său. Nu a avut dreptul să se recăsătorească, să aibă un copil și să își gestioneze propria avere. După ce a scăpat de restricții, Britney a decis să spună realitatea despre modul în care a fost tratata de către cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ea.

Artista a vorbit de nenumărate ori despre atitudinea despotică a tatălui sau despre faptul că sora ei nu a îndrăgit-o niciodată. Mai mult, se pare că a semnat un contract conform căruia își va spune întreaga poveste, într-o carte, pentru suma de 15 milioane de dolari.

Briteney Spears, vorbe dure la adresa propriei mame

Britney a lansat un atac fără precedent asupra propriei mame, pe care o acuză de neglijență și nepăsare. Artista a folosit o referință la un film în care a jucat pentru a-și exprima opinia.

Solista a jucat într-o dramă din 2002 în rolul adolescentei Lucy, care își propune să-și găsească mama după ce a fost abandonată de ea în copilărie. În noua sa postare pe Instagram, Britney a susținut că ceea ce i-a făcut mama ei din viața reală a fost „mai rău decât în film".

Britney a împărtășit scena sfâșietoare cu personajul pe care îl interpreteează plângând pe podeaua unei băi, după ce mama ei, jucată de starul din Sex and the City, Kim Cattrall, i-a spus că „nu a fost niciodată dorită” și că a fost o „greșeală”.

Însoțind clipul, Britney a scris în descriere: „Scena dintr-un film în care am jucat cu ani în urmă. Vreau să spun că este de fapt mai puțin rău decât ceea ce mi-a făcut mama în viața reală".

Surse din grupul de prieteni al vedetei susțin că Britney este hotărâtă să vorbească, cu lux de amănunte, despre chinul căruia a fost supusă de propria familie în cei 13 ani de tutelă. Conform informațiilor oferite de Page Six, Britney Spears va relata în paginile cărții evenimente din viața de familie, dar și modul în care relația toxică cu familia i-a distrus încrederea în sine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272