REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Britney Spears, dans seducător în fața oglinzii, într-o rochie super scurtă

Britney Spears, dans seducător în fața oglinzii, într-o rochie super scurtă

Replica API 13 decembrie 2021 | 14:07 923

Britney Spears arată foarte bine la vârsta de 40 de ani. Artista a postat un nou videoclip pe contul său de Instagram în care dansează senzual pe melodia lui James Brown.

Britney Spears reușește să uimească cu fiecare apariție pe rețelele de socializare, mai ales că are o siluetă de invidiat la vârsta de 40 de ani. Fanii sunt tot timpul cu ochii pe frumoasa artistă și nu ratează nicio postare a acesteia. Recent, cântăreața a postat un nou videoclip pe contul său de Instagram, în care poartă o rochie sclipitoare în nuanțe de gri, având o crăpătură adâncă pe picior. Rochia i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, iar dansul senzual i-a făcut pe fani să reacționeze în secțiunea de comentarii.

„Cineva să-i dea acestei legende un covor roșu”/ „Pari atât de fericită”/ „Regina dansului”/ Ești strălucitoare”/ „Cum se numește mișcarea?”/ „Ești foarte frumoasă”, sunt doar câteva din mesajele pe care fanii le-au lăsat la postarea lui Britney Spears.

În videoclip, Britney arată mai fericită ca niciodată în timp ce dansează în camera de zi pe muzica lui James Brown. Artista și-a purtat părul blond pe spate și a accesorizat ținuta cu un colier elegant și tocuri aurii.

Britney Spears se pregătește de nuntă

Britney Spears a anunțat că s-a logodit cu Sam Asghari în urmă cu câteva luni, iar acum a dezvăluit că pregătirile de nuntă merg strună. De asemenea, cântăreața a făcut public numele designerului care îi va realiza rochia de mireasă.

În prezent, artista se bucură de libertate după ce a scăpat de tutela tatălui său, iar pregătirile de nuntă sunt în toi. Potrivit cântăreței, rochia de mireasă pe care o va îmbrăca în ziua în care va păși în fața Altarului va fi realizată de Donatella Versace.

”Nu, aceasta nu este rochia mea de mireasă. Donatella Versace mi-o realizează, așa cum am vorbit.”, a scris Britney Spears în dreptul unor imagini postate pe Instagram, în cadrul cărora apare îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare roz.

Britney Spears și Sam Asghari sunt foarte fericiți împreună, iar logodna lor i-a ajutat să treacă la următorul pas în relație. „Cei doi și-au oficializat relația de lungă durată astăzi și sunt profund impresionați de sprijinul, dăruirea și dragostea fanilor. Roman Malayev din New York este designerul inelului. El nu ar putea fi mai fericit. I-a plăcut să fie implicat și să creeze un inel unic. Piatră strălucitoare, în formă rotundă, are 4 carate și este încadrată în platină, cu un design solitar. În interior este gravat alintul „Leoaica”, a declarat managerul lui Sam, Brandon Cohen, scrie profm.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212