REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Britney Spears, pozele nud care i-au alarmat pe fani: „Arăți de parcă ai plâns“

Britney Spears, pozele nud care i-au alarmat pe fani: „Arăți de parcă ai plâns“

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 559

Britney Spears și-a bulversat total fanii după ce a postat recent o serie de fotografii nud, în ipostaze lascive, din camera ei de hotel, din Londra. Mulți și-au exprimat îngrijorarea față de artistă și au remarcat că vedeta pare teribil de tristă, iar ochii ei arată ca și cum ar fi plâns.

Britney Spears

Britney Spears a inundat Instagramul cu o serie de poze în care s-a etalat aproape complet dezbrăcată și cu sânii la vedere. Fanii nu au reacționat prea bine la acest gest și consideră că ceva este în neregulă cu artista lor preferată.

Britney Spears pare foarte dornică de atenție în ultima vreme și vrea să-și manifeste cât mai mult independența, însă anumite acțiuni ale artistei pun fanii pe gânduri. Unii consideră că este ciudat ca în loc să fie undeva pe o plajă însorită sau să călătorească, preferă să stea în casă și să posteze clipuri pe Instagram.

Ultima ispravă a lui Britney se voia un gest provocator și îndrăzneț care să aprindă imaginația, însă, din păcate, efectul a fost unul complet diferit. Artista a publicat imagini cu ea dintr-un hotel din Londra, în ipostaze ce se voiau a fi sexy, însă mulți au observat că Britney pare mai degrabă tristă, ca și cum ar fi plâns recent, iar o fană a remarcat că ochii artistei ar fi învinețiți și s-a gândit că poate soțul ei ar fi lovit-o.

„Ochii tăi par învinețiți Sper ca soțul tău să fie visul la care sperai. Meriți totul cei mai bun.“

„Lucrurile nu par ok în viața lui Britney. Ceva nu e în regulă și sunt îngrijorată pentru ea.“

„Uitați-vă la ochii ei dacă priviți cu atenție, veți observa cât de tristă și îndurerată este pe interior.“

„Arăți ca și cum ai fi plâns în ultima poză. Sper că ești bine Britney.“

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii artistei le-au lăsat în secțiunea de comentarii din dreptul imaginilor postate.

Britney Spears, Sam Asghari

Britney Spears s-a căsătorit recent cu un bărbat cu 12 ani mai tânăr

Britney, 40 de ani, și-a dobândit recent independența, după ce a ieșit de sub tutelajul tatălui și și-a anunțat fanii că s-ar putea să nu mai cânte niciodată. Britney s-a căsătorit recent cu partenerul de viață mai tânăr, Sam Asghari, 28 de ani, într-o ceremonie la care au participat cele mai prolifice dive din showbiz-ul de peste hotare, cum ar fi Madonna, Donatella Versace, sau Paris Hilton, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272