REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Bruja și Pufeh sunt iubiți? Ce relație este între cei doi concurenți de la America Express

Bruja și Pufeh sunt iubiți? Ce relație este între cei doi concurenți de la America Express

Valentina CAMARA 24 ianuarie 2023 | 00:00 1018

Bruja și Pufeh sunt printre cei mai apreciați și iubiți concurenți de la America Express - Drumul Aurului, iar ei au venit în competiție ca să-și depășească limitele. Ei bine, multă lume s-a întrebat dacă cei doi concurenți ai reality show-ului formează un cuplu. Iată ce relație este între ei, de fapt!

Bruja si Pufeh sunt iubiti? Ce relatie este intre cei doi concurenti de la America Express

Bruja și Pufeh sunt/nu sunt iubiți? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele multor persoane care urmăresc reality show-ul America Express - Drumul Aurului. Formează cei doi un cuplu sau nu? Adevărul despre relația lor!

Bruja și Pufeh sunt/nu sunt iubiți

Bruja și Pufeh nu sunt iubiți! Cei doi concurenți de la America Express - Drumul Aurului sunt prieteni foarte buni. Cu toate că ei nu au declarat nimic despre relația lor, cei doi concurează la America Express împreună și fac o echipă foarte bună, astfel că sunt alături unul de celălalt la fiecare pas pe care îl fac în emisiune.

Ce au declarat Bruja și Pufeh despre America Express

Înainte de a pleca împreună la America Express, Bruja și Pufeh au făcut câteva declarații despre participarea în emisiune. Cei doi concurenți au mărturisit că au venit în competiție ca să-și depășească limitele.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express ”, au declarat cei doi concurenți.

Bruja și Pufeh fac echipă la „America Express”

Bruja și Pufeh fac echipă la „America Express”, pe Drumul Aurului. Cei doi concurenți sunt împreună la orice pas și se ajută unul pe celălalt indiferent de situația în care sunt puși. Spre exemplu, Pufeh a cedat într-o probă din competiție, iar Bruja a concurat singură și a dat tot ce a avut mai bun pentru a merge mai departe, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212